Aqualilly'nin Evi

rica ederiz de..önemli olan senin ne istediğindi,zaten bir tarz oturmuştu kafanda,biz sadece beyin fırtınasında yardımcı oyuncu olduk o kadar
daha dur işimiz bitmedi,ev daha ne kadar değişecek göreceksin,kendin bile inanamayacaksın..bu en ham hali

aqualliy canım evin su gibi şiir gibi romantik ferah huzurlu harika olmuş...ben normalde country tarzı pek sevmem ama neredeyse yatak odama uygulayasım geldi valla ..şimdi: antredeki perden çok hoş olmuş çok yakışmış oraya.mutfağa da aynı şekilde briz perde mi yapsan diyorum canım gece olunca yine üstüne güneşliği çekersin bir fikir ...salona bayıldım sakın aynayı boyama yemek odasında bütünlük oluşmuş ...böyle yeni gelin evleri vardır çay içerken aklın çıkar bişey dökücem diye yada yürürken bişey kırcam diye korkarsın ya seninki onların yanından geçmemiş.çok rahat ederim şahsen çaya gelsemyalnız canım kalabalık konukların gelirse oturacak yer az gibi geldi bana.böyle çiçekli iki küçük minder atsanmı yere :26:neyse geri sayım bitsin biran önce kavuşun bu masal evinizde prensle prenses gibi hayatınız olsun iyi ki yüklemişsin fotoları..

şu düğün vs işleri bitsin de evime geçip oturayım istiyorum bir an önce :)

kitaplık-okuma köşesi için ne diyorsun?

mutfakta dantel perde kullanıcam canım kayınvalidem örmüş çok beğendim kullanmazsam içimde kalır, aslında onu asmıştık ilk ama güneş giriyor öğleden sonra masa örtüsünü falan soldurur dedi annem hem de sıcak oluyordu baya bunu aldım english home'dan hoşuma da gitti yani çok da zoraki almadım ama asıl o dantel perde aklımda :))

çaya da beklerim ya evet insanlar ve en önemlisi ben diken üstünde hissetmek istemedim evin içinde, kimse rahatsız olmasın hem renkli olsun hem sıcak olsun istedim.

bize çok kalabalık misafir gelmez olmadı sandalyeleri çekeriz sığmazsak. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip eder inşallah herkese evinde en önemlisi o :)

Öncelikle ağız tadıyla oturmanı diliyorum. Şipşirin bir evin olmuş.

Müsadenle beğenmediklerimi de söyleyeyim. Yemek masasının sandalye şeklini ve döşeme desenini beğenmedim.Bence daha iri güllü döşeme ve yuvarlak başlı bir sandalye daha hoş dururdu. Genel tarzla da uyumlu olurdu.

Mutfaktaki perden fazla uzun. İleride sana sorun çıkarabilir. En çok kirlenen perdelerden biri mutfak perdesi çünkü. Bir de balkon kapın varsa orada giriş çıkışta sıkıntı olur.

Yatak odandaki fon tam gözükmemiş ama sanki danteli biraz boğmuş. Bence ya fon kullanma ya da düz renk bir fon kullan ki canım danteller kendini göstersin.

çok teşekkürler :)

evini çooookk beğendim.. güle güle otur...eşyalarının hepsi çok güzel..ortak bir çok eşyamızda var çünkü aynı mağazaalrın müdavinleriyiz anlaşılan.. ben mutfaktaki çaydanlık şeklindeki askıları nereden aldığını sormak istiyorum.. takrar mutlulukar diliyorum sana bu güzel evinde

:)) öncelikle güzel sözlerin için teşekkürler, o askılar yurtdışından ama hediye olduğu için etiketleri yırtılmıştı o yüzden hangi mağazadan olduğunu bilmiyorum :/

Gerçektende bakarken huzur dolu sıcacık bir evde buldum kendimi.allah mutluluklar versin bu güzel yuvanda.tek kelimeyle harika bir ev....herşey birbirine uyumlu.

Gerçektende bakarken huzur dolu sıcacık bir evde buldum kendimi.allah mutluluklar versin bu güzel yuvanda.tek kelimeyle harika bir ev....herşey birbirine uyumlu.

çok şirin çok güzel bir eviniz varmış. allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin :) darısı başım-ıza ---- :)

teşekkürler kızlar, darısı tüm isteyenlerin başına

işte ne zamandır beklediğim ev....güle güle huzurla otur canım ufak ufak arada resim görsek de bu tam haline bayıldım ferah ferah huzurlu bir ev olmuş banyona paspasların pek bi yakışmış koridordaki tülünü çok sevdim bir de pembe tv sehpasına bayıldım canım güle güle eskit hepsini ...

teşekkürler beklenti büyüktü umarım hayal kırıklığına sebep olmamışımdır :)

formda görmek istedim bi kaç kişinin evi vardı birincisi miss crouse iinci sen üçüncüsüde nilcik:) mobilya aslında evde kendini belli ediyo seçimlerin zaten çok hoştu fakat perdesiyle halısıyla çok hoş olmuş çok doğal bi ev ve mutfama kavonozları havlu elbezi vs koymayı düşündüm bişe arıyodum mutfağındaki ferforje tam benim aradım gibi bişe ikeadan almışsın da ne adara aldın sorması ayıptır tam kafamdaki gibi bişe bu aşık oldum resmen:) bide beyazı varmı?

:)) teşekkürler ikeadan aldım evet fiyatını tam hatırlamıyorum çünkü baya bi şeyler aldım ikeadan birden fazla kez hem de o yüzden neyi ne zaman aldım ne kadar verdim hatırlamıyorum :/ pahalı bi şey olduğunu sanmam ama yoksa hatırlardım beyazı yoktu canım malesef

Canım benim evin çok mu çok şirin sade olmuş güle güle oturun eşyalar ayrı güzel evin ayrı güzel hayırlı uğurlu olsun

teşekkürler canım daha güzelleri sana olsun inşallah. nasılsın nasıl gidiyor hazırlıklar adana'ya döndüm ben ama sıkılıyorum burda evime gitmek istiyorum artık keşke düğün tarihini o kadar geç bi zamana almasaymışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…