- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
-
- Konu Sahibi mylittlesunshine
süpeeeerrrrmiş güle güle oturun inşallah
canım senin evinde çok güzel maşallahh... zevklerimiz aynı seninle ve bir çok eşyamızda aynı :)) sende güle güle kullan eşyalarını sağlıklı mutlu oturun inşallah eşinle...
eed ikea sağolsun di mi :)
teşekkür ederim canım bilmukabele :)
aquacım eklediğin avizeleriden ilki çok hoş bence ilk pudra rengi olanı düşünebilirsin
Selam bence ikinci cooook guzel sade ve sIk odaniza guzel uyum saglar.Odaniz icacici ve ferah sanki insana huzur veriyor.Gule gule oturun sevgiler.
Merhaba canım ben de şuan varolan avizeni gayet beğendim odanla çok uyum içinde ve sade ilk pembe olan çok güzel ama evde nasıl durur keşke deneyebilsen de ona göre karar versen :) Ben son zamanlarda duvar saati ve tabloda fotosunda beğenip de eve geldiğimde hüsran yaşadım sonra değiştirmek zorunda kaldımBu arada evinin son hali salondaki ayna çok tatlı güle güle kullan
ben de ilk eklediğiimi en çok beğendim ama oda zaten çok büyük değil ve oldukça da eşya var bir de bunu koyarsam çingene çadırı gibi olursa diyorum
o yüzden acaba ikinci eklediğim en azından beyaz o mu olsa diyorumne diyosun olur mu ki pembe benim salona?
ben de ilk eklediğiimi en çok beğendim ama oda zaten çok büyük değil ve oldukça da eşya var bir de bunu koyarsam çingene çadırı gibi olursa diyorum
o yüzden acaba ikinci eklediğim en azından beyaz o mu olsa diyorumne diyosun olur mu ki pembe benim salona?
Selam canım
uğrayamıyorum pek buralara
ne zaman bitecek eşya beğenme telşaımız bilmiyorum :)
bence kesinlikle 2. canım
aynana çok hoş olmuş tamamlamış tamamen
bence pembe.....................
kadiscim özledim seni takip ediyorum diyet topiğinde mesajlarını :) sen beyaz diyosun öyle mi? eşim de beyaz diyor, mantığım da beyaz diyor kalbim pembe diyor :) dur bakalım hayırlısı :)
:)) keşke deneme imkanım olsa...
neyse alıcam birini olmadı geri vercem diğerini alcam napim böyle karar veremicem galiba
cok basarili hersey cok muntazam gule gule oturun....
bende özledim bu topiklerde takılmayı ama malesef zaman kısıtlı
evet diyetlerdeyim bi bitse kurtulsam son 6 kilo ama takıldı kaldı üstüme
neye karar verdin beyaz mı pembe mi
yoksa vazmı geçtin
güle güle oturun..
canım bayııllldııımmm.... tam istediğim gibi bir ev.... tek tek açıklma yapman da ne kadar hoş olmuş canım...
teşekkür ederim :)
beyaza karar verdim ama cumartesi bi de şişhanedeni avizecileri gezip öyle son kararı vericem.
beniim de sıkı bir diyete ihtiyacım var, bir kaç haftadır dikkat ediyorum o bile fark ettirdi ama işi sıkıya almam lazım. bebek de düşünüyoruz bu kış o zamana kadar bi 10 kilo vermem lazım nasıl olcak bilmem :/
teşekkür ederim :)