Aqualilly'nin Evi

salondaki avizeyi alırken beğenmiştim ama eve getirince pek içime sinmemişti. boyadık zaten krem renk oldu öyle taktık şimdi gözüm ondan da sıkıldı yeni avizelere bakarken buluyorum kendimi. seçenek de çok yok aslında o yüzden kafam karışık biraz fikirleriniz her zaman işime yaramıştır yine fikir verirseniz sevinirim :)

şu an bendeki bu

salonun son hali böyle

bunlar da beğendiklerim
en beğendiğimden en az beğendiğime doğru sıralıyorum:

bi de şu var philips'in klasik ama herkeste var diye pek bundan taraf değilim sanki yine de ekleyeyim dedim

Son düzenleme:
canım senin evinde çok güzel maşallahh... zevklerimiz aynı seninle ve bir çok eşyamızda aynı :)) sende güle güle kullan eşyalarını sağlıklı mutlu oturun inşallah eşinle...

aquacım eklediğin avizeleriden ilki çok hoş bence ilk pudra rengi olanı düşünebilirsin

aquacım eklediğin avizeleriden ilki çok hoş bence ilk pudra rengi olanı düşünebilirsin

ben de ilk eklediğiimi en çok beğendim ama oda zaten çok büyük değil ve oldukça da eşya var bir de bunu koyarsam çingene çadırı gibi olursa diyorum

o yüzden acaba ikinci eklediğim en azından beyaz o mu olsa diyorum ne diyosun olur mu ki pembe benim salona?

Selam bence ikinci cooook guzel sade ve sIk odaniza guzel uyum saglar.Odaniz icacici ve ferah sanki insana huzur veriyor.Gule gule oturun sevgiler.

Merhaba canım ben de şuan varolan avizeni gayet beğendim odanla çok uyum içinde ve sade ilk pembe olan çok güzel ama evde nasıl durur keşke deneyebilsen de ona göre karar versen :) Ben son zamanlarda duvar saati ve tabloda fotosunda beğenip de eve geldiğimde hüsran yaşadım sonra değiştirmek zorunda kaldım Bu arada evinin son hali salondaki ayna çok tatlı güle güle kullan

Selam bence ikinci cooook guzel sade ve sIk odaniza guzel uyum saglar.Odaniz icacici ve ferah sanki insana huzur veriyor.Gule gule oturun sevgiler.

eşim de ikinciyi beğeniyor :) aslında evet mantıklı hem şık hem rengi beyaz olduğundan göz yormmayacak bir avize ama işte pembeye olan zaafım beni bu hale getiriyor ilkinden gözümü alamıyorum

onu da seviyorum aslında mutfağa asmayı düşünüyorum çıkarınca vazgeçmem ondan da sıkıldım mı noldum o avizeden bi değişiklik istiyorum odada :)

evet keşke deneme şansım olsa günnurum ya :/ aynayı paşabahçeden almıştım hala vardı geçen gördüm aqua florya'dakinde

Selam canım
uğrayamıyorum pek buralara
ne zaman bitecek eşya beğenme telşaımız bilmiyorum :)

bence kesinlikle 2. canım
aynana çok hoş olmuş tamamlamış tamamen

bence pembe.....................

Selam canım
uğrayamıyorum pek buralara
ne zaman bitecek eşya beğenme telşaımız bilmiyorum :)

bence kesinlikle 2. canım
aynana çok hoş olmuş tamamlamış tamamen

kadiscim özledim seni takip ediyorum diyet topiğinde mesajlarını :) sen beyaz diyosun öyle mi? eşim de beyaz diyor, mantığım da beyaz diyor kalbim pembe diyor :) dur bakalım hayırlısı :)

bence pembe.....................

:)) keşke deneme imkanım olsa...

neyse alıcam birini olmadı geri vercem diğerini alcam napim böyle karar veremicem galiba

bende özledim bu topiklerde takılmayı ama malesef zaman kısıtlı
evet diyetlerdeyim bi bitse kurtulsam son 6 kilo ama takıldı kaldı üstüme
neye karar verdin beyaz mı pembe mi
yoksa vazmı geçtin

cok basarili hersey cok muntazam gule gule oturun....

teşekkür ederim :)

bende özledim bu topiklerde takılmayı ama malesef zaman kısıtlı
evet diyetlerdeyim bi bitse kurtulsam son 6 kilo ama takıldı kaldı üstüme
neye karar verdin beyaz mı pembe mi
yoksa vazmı geçtin

beyaza karar verdim ama cumartesi bi de şişhanedeni avizecileri gezip öyle son kararı vericem.

beniim de sıkı bir diyete ihtiyacım var, bir kaç haftadır dikkat ediyorum o bile fark ettirdi ama işi sıkıya almam lazım. bebek de düşünüyoruz bu kış o zamana kadar bi 10 kilo vermem lazım nasıl olcak bilmem :/

güle güle oturun..

teşekkür ederim :)

belki orda daha güzellerini bulursun
kilo mu vereceksin
gel 8.takıma canım bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…