-
- Konu Sahibi mylittlesunshine
eviniz çok hoş gerçekten ama yatak odası mobilyanıza bayıldım nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim. bide bide yüksek ayaklı bir dolap var ki aklımı aldı onu da nerden aldığınızı öğrenmek isterim sanırım o yatak odası mobilyasına dahil değil.. sağlıkla huzurla oturun inşallah. bizede nasip olsun inşallah.
çok teşekkürler beğeniniz için, aksesuar konusunda çok haklısınız ama kendimi durduramıyordum bir ara şimdi artık engel oluyorum kendime çünkü dediğiniz gibi hem çok kalabalık oldu hem de koyacak yer bulamıyorum. yalnız salonda değişiklikler yaptım ortalardaki ıvır zıvırı toparladım daha sade oldu salon :)Selam oncelikle mutluluk dilerim sicak yuvanizda.eviniz cok tatli ozenle dosediginiz her detaydan belli gercekten her kosesi yasanilasi...ama kizmazsan kucuk bir elestiri "bazen az coktur" derler aksesuarlar cok oldugu icin arada kaybolmus bi cogu kendini gostermiyor sanki bazi guzel parcalar.bu arada ne zaman ne zaman evlendiniz masallah ne zaman cocugunuz oldusevgiler
Çok güzelmiş evin canım güle güle sağlıkla mutlulukla oturun.
Countr tarzina yakin cok hos bi ev
Kitaplığınız koridora çok yakışmış
Mutlulukla oturun evinizde
tatlım evin çokkk cici bayıldımbu arada masa konsol büfe lerimiz aynı:) senin evinde çok daha güzel durmuş ama... güle güle güzel günlerde otur inşallah )
mükemmel ingiliz tarzını kullanmışsın farklı olmuş
Tarzınızı çok beğendim. Ne huzurlu bir eviniz var...
ya evine bayıldım çok güzel masal gibi :) hem şirim hem şık huzur verici hayran kaldım güle güle oturun.
Maşallah
Güle güle oturun çok sevimli bir yuva olmuş