- 1 Mart 2012
- 5.984
- 90
- Konu Sahibi mylittlesunshine
Teşekkür ederiiiiiiiiiiim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çooook çooook çooook beğendim bu arada tepe home un fiyatları pahalı diye duymuştum sizce nasıl?
gerçekten de oldukça uygunmuş gezileceklere ekledim :)
canım uzun zamandır ugrayamıyorum buralara
ben diyette olunca orda takılıyorum
çok güzel olmuş mutfak perden daha ferah
salona yaptığın resimlerin sadece duvar kısmınıda eklermisin bütün olarak nasıl duruyo merak ettim
bende tablolara sardım bu ara
bakıyorum sürekli netten
bir yatak başı
birde antreye
bakalım bulabilecek miyim
benim eve bir bak vaktin olursa
bir kaç yenilik resmi var
aslında çok şey ekledim ama resim çekmemişim
artk vakit bulunca eklerim
Canım neler yapıyorsun ben de bu aralar dekorasyon fikirleri arayışındayım önümüzdeki aylarda fon perde yaptırmak istiyorum salona senden fikir almak istedim sence hangi renkleri kullansam güzel olur? Aslında bunun için Eminönüne gidesim var çok fazla alternatif ve uygun fiyat bulabilirim :44:
herşey özenle seçilmiş ne kadar güzel bir ev çok beğendim özellikle objeler harika, güle güle oturun evinizde huzurla inşallah :)
napim bu aralar giremiyorum nete pek, yoğun geçiyor günler anlayamıyorum nasıl haftasonu geliyor nasıl geçiyor :/ ben senin salonunu çok beğeniyorum, tarzı olan çok hoş şehirli bir ev olmuş. eminönü perde için en iyi yer dediğin gibi. bence şöyle düz ve açık renklerde bi rperde hoş olur salonuna
teşekkür ederim çok naziksiniz, çok mutlu ettiniz. sevgiler.
eviniz bir hariika, güle güle huzurla oturun.
yatak odanıza bayıldım. yatak oda takımınızı nerden aldınız acaba ? tam olarak kafamdaki gibi :)
Canım dediğin gibi ben de son birkaç ayın nasıl geçtiğinin farkında değildim yeni yeni kendime gelmeye başladım evlendikten sonra ev işleri iş yeri derken insan kendini unutuyor iki kişi için nasıl bu kadar iş çıkıyor diye şaşırmıyor değilim Açık ve canlı renklerde tercih yapmak istiyorum bir iki ay içerisinde enerji ve zaman bulup Eminönüne gitmek gerek :)Paylaşımın için tekrar teşekkür ederim :)
eviniz cidden tam country tarzı olmuş, kitaplığını çok sevdim boş bir bölümüne minik aksesuarlar yerleştirsen bence çok daha canlı gözükür
Benden de evine kocaman bir maşallah çok güzel .Allah sağlıklı,mutlu,huzurlu yaşayı nasip etsin içinde en önemliside bu bence . İçine sinmeyenleri ,
yapmak istediklerini yavaş yavaş yaparsın zamanla hepsi olur , 7 ay 30 küsür gün olmuş sanırım evleneli ,nice ömürlere eşinle. Benimde bir fikrim var evin için kapıların dikkatimi çekti ,onları dahaşık yapabilirsin tabi oda zamanla.bi o kusur kalsın mutluluklar herkese .Yürekten isteyene Rabbim en güzelini verir zaten .
evin çok şık ve çok ferah :)
maaşallah eviniz şahane tıpkı hayallerimdeki gibi Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin... Ben de oturma odamı country tarzında dekore etmek istiyorum sizden fikir almak istiyorum özel msj atma hakkım yok sanırım ama