- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
-
- Konu Sahibi mylittlesunshine
Süper olmuş eviniz. Bayaada masraflı olmuş anlaşılan
Bu yıl english home tarzı moda sanırım. Bende çok sevdim bu tarzı, güle güle oturun inşallah
selam herkese,
evden yeni bir foto koymak istedim.
sevgiler...
selam herkese,
evden yeni bir foto koymak istedim.
sevgiler...
burda bir engelleme olabilir.başka bir yerden ekleyebilirsin ben,m görmem için :18:
ooooo hayırlı olsun aguam yine çok güzel şeyler eklemişsin güle güle eskit canım
eviniz cok tatlııııııı çooook....rabbim mutluluklar çok çok versin maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ıkea lı esyalar cok güzellll
canım merhaba mutfaktakı perdenı kaldırmışsın english home du yanlışa hatırlamıosam nedne kaldırdın memnun mu kalmadın??
güneş girsin istedim, bir de yağ vs sıçrıyordu yemek yaparken. memnun kaldım yani ama kışın bu ufak daha işime geldi :) zaten mayıs gibi en geç tekrar onu asmam lazım mutfak çok güneş alıyor bu ufak perdeyle haşlanırız yazın :)
ne kadar güzel ve tatlı bir eviniz var tam benim sevdiğim tarz çok ama çok beğendim, mutluluklar
hımm yanı gonul rahatlıgıyla oradan dıktırebılırız yanı?? ben bır odamı oradan dıktırdım ama yıne de içimde bır şüphe vardı.
bakalım dıer odalara allah kerım
çok sıcak bır ev olmus ,gule gule otur. kıtaplıgına özellikle bayıldım, ,,, mutlu mesut gunler dılerım:)))))
yatak odanı nerden aldın canım tam benım ıstedıgım tarz sormayı unuttum az once
Lily ablacm evinden bikaç kare daha paylaşta şu karanlık mobilya almaya devam eden arkadaşlar biraz ev görsün sora korku flimi çevirmesinler içinde :)
cok sıırın evın varmıs ve ck modern tatlım :)