Aqualilly'nin Evi

Süper olmuş eviniz. Bayaada masraflı olmuş anlaşılan
Bu yıl english home tarzı moda sanırım. Bende çok sevdim bu tarzı, güle güle oturun inşallah

çok teşekkürler yeni evlenen birine göre ortalama bir masraf oldu diyebilirim :)

evden yeni fotolar için balkonumu tamamlamayı bekliyorum, epey değişiklik oldu balkon da bitsin yepyeni fotolarla döneceğim :)

ooooo hayırlı olsun aguam yine çok güzel şeyler eklemişsin güle güle eskit canım

eviniz cok tatlııııııı çooook....rabbim mutluluklar çok çok versin maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ıkea lı esyalar cok güzellll

burda bir engelleme olabilir.başka bir yerden ekleyebilirsin ben,m görmem için :18:

canım nerden ekleyeyim ki bilemedim :/ siteden ekledim başka nasıl resim eklenir bilmiyorum ki :/

ooooo hayırlı olsun aguam yine çok güzel şeyler eklemişsin güle güle eskit canım

teşekkürler canımsın, öpüyorum.

eviniz cok tatlııııııı çooook....rabbim mutluluklar çok çok versin maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ıkea lı esyalar cok güzellll

teşekkürler hepimize inşallah :)

canım engelleme varmış iş yerinde o yüzden görememişim.öğlen arası kalkıyor bütün engeller.sonra görebildim ama kaç defa girdim çıktım görmek için kastım yani

canım merhaba mutfaktakı perdenı kaldırmışsın english home du yanlışa hatırlamıosam nedne kaldırdın memnun mu kalmadın??

canım merhaba mutfaktakı perdenı kaldırmışsın english home du yanlışa hatırlamıosam nedne kaldırdın memnun mu kalmadın??

güneş girsin istedim, bir de yağ vs sıçrıyordu yemek yaparken. memnun kaldım yani ama kışın bu ufak daha işime geldi :) zaten mayıs gibi en geç tekrar onu asmam lazım mutfak çok güneş alıyor bu ufak perdeyle haşlanırız yazın :)

hımm yanı gonul rahatlıgıyla oradan dıktırebılırız yanı?? ben bır odamı oradan dıktırdım ama yıne de içimde bır şüphe vardı.
bakalım dıer odalara allah kerım

ne kadar güzel ve tatlı bir eviniz var tam benim sevdiğim tarz çok ama çok beğendim, mutluluklar

teşekkür ederim çok naziksiniz :) sevgiler...

hımm yanı gonul rahatlıgıyla oradan dıktırebılırız yanı?? ben bır odamı oradan dıktırdım ama yıne de içimde bır şüphe vardı.
bakalım dıer odalara allah kerım

yok bi sorunum olmadı perdeyle ilgili sadece güneş alsın diye bunu kullanıyorum bir süredir tekrar diğerini asmam yakındır :)

çok sıcak bır ev olmus ,gule gule otur. kıtaplıgına özellikle bayıldım, ,,, mutlu mesut gunler dılerım:)))))

çok sıcak bır ev olmus ,gule gule otur. kıtaplıgına özellikle bayıldım, ,,, mutlu mesut gunler dılerım:)))))

yatak odanı nerden aldın canım tam benım ıstedıgım tarz sormayı unuttum az once

teşekkür ederim, kitaplıksız bir ev düşünemiyorum ben nedense :)

yatak odamı adana'dan mobilyacılar sitesinden aldım canım :)

Lily ablacm evinden bikaç kare daha paylaşta şu karanlık mobilya almaya devam eden arkadaşlar biraz ev görsün sora korku flimi çevirmesinler içinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…