selam kızlar,
çeyizlerim, ev dekorasyonum derken evimi serdik çok şükür. hala eksiklerimiz var tabii. en büyük eksiğimiz ara holün dekorasyonu. orası için ayıracak ne zamanımız, ne hevesimiz ne de paramız kaldı şu sıra. kışa doğru sakin kafayla güzel bir kitaplık, lambader ve okuma koltuğu alıp o geniş alanı okuma köşesi olarak değerlendirmek istiyorum.
bunun haricinde duvarların dekorasyonunu henüz tamamlayamadım, tablo ve fotoğraflarla duvarlardaki boşluğu yok etmek istiyorum, bunun da zoraki seçimlerle olmasını istemiyorum. tepe home ve mudo'yu takipteyim, beğendikçe tabloları alıp evimi düzenleyeceğim.
ayrıca buradaki fotoğraflarda kombi ve televizyonumuz henüz gelmemiş ve ayrıca rensolar takılmamıştı. son olarak da salondaki aynanın çerçevesi tv sehpasının rengine boyanacak. aklıma gelen eksikler bunlar.
tarzımı bilenler bilir bir çok yerde paylaşmıştım, paylaştığım fotoğrafların ve buradaki arkadaşların da rehberliğiyle evimi tamamladım.
darısı tüm isteyenlere olsun diyerek fotoğrafları ekleyeyim :)
burası evimin girişi. paspas koçtaş, anahtar askısı praktiker, ayakkabılık ikea, perde brillant, melekli tablo madame coco, ahşap tablo english home, çiçek sulama şeyim (neyse artık adı) tepe home, halım lalee halı
Eki Görüntüle 462032 Eki Görüntüle 462033 Eki Görüntüle 462034 Eki Görüntüle 462035 bahsettiğim -okuma köşesi yapmak istediğim- geniş ara. halı angora istanbul serisi
Eki Görüntüle 462036 banyom
paspaslar english home, havlular english home, banyo seti evim.net, kirli kutusu ikea
Eki Görüntüle 462037 Eki Görüntüle 462038 Eki Görüntüle 462039 mutfağım
perde, tablo, havlu ve mutfak takımı english home, mutfak masa ve sandalyesi, ferforje raf, sarkıt avize ikea, saat madame coco
Eki Görüntüle 462041 Eki Görüntüle 462043 Eki Görüntüle 462044 Eki Görüntüle 462045 Eki Görüntüle 462046 Eki Görüntüle 462047 Eki Görüntüle 462048 Eki Görüntüle 462049 Eki Görüntüle 462050 Eki Görüntüle 462051 salonum; yemek odası, köşe takımı, berjer, güllü tablolar tepe home, halı angora, tül perde taç, fon perde english home, orta ve köşe sehpalar arstil mobilya, tv sehpası kervan fakat eskiydi biz boyadık, beyaz vazo, ayna, beyaz çerçeveler ikea, vitrindeki çay seti biev, kırlentler, runner, dantel örtüler english home
Eki Görüntüle 462052 Eki Görüntüle 462053 Eki Görüntüle 462054 Eki Görüntüle 462055 Eki Görüntüle 462056 Eki Görüntüle 462057 yatak odam, pike takımı özdilek, nevresim ve yatak örtüsü english home, halı angora, tül perde taç, fon perde ikea, minik abajurlar kaçtaş, danteller english home, kalpli kutular english home, büyük kutu tepe home, melekli biblo ve duvar panosu madame coco, mumlar ikea ve english home
Eki Görüntüle 462058 Eki Görüntüle 462059 Eki Görüntüle 462060 Eki Görüntüle 462061 Eki Görüntüle 462062 evde ufak tefek değişiklikler oldu çekebildiklerimi ekleyeyim dedim :)
konsolun son hali -beyaz çerçeveler ikea, küçük çerçeve, vazo ve çiçekler tepe home-
yemek masasının üstü her şey english home
vitrinden yansıyan konsol -vitrinin içindekiler bernardo çay seti-
komidinler -melekli biblolar madame coco, minik abajurlar koçtaş, vintage çerçeve tepe home, güllü çerçeve ve kalpli mumlar english home-
çamaşır dolabının üstü -kalpli kutular english home, çiçekli kutu tepe home-
anahtar askısı praktiker, bereket kuşları english home
masa örtüsü, mutfak havlusu english home, mutfak masası ikea, minik saksı tepe home
boş köşemi doldurdum. sehpa ve saksı ikea, duvar saksısı tepe home
giriş de böyle şimdilik. askılık english home, pano tepe home
salonun son hali perde topuzlarını taktık sonunda
evet yeniler var sıcak sıcak
yeni çay setim. o bir toile de jouy o bir dünya güzeli
bunlar da konsol için
bu arada biz ağacımızı süsledik bile, şimdiden hepinize mutlu sağlıklı seneler dilerim! ayakkabılığın üstü nasıl olmuş :))
Allah hepimize evlerimizde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Amin.