Aqualilly'nin Evi

güle güle oturun sıcacık evinizde :) tarzlarımız çok benziyor.. bende ev döşemekteyim şuan.. perdeler aksesuarlar falan tam düşündüğüm gibi.. bi eng. home çıkarması yapacam inş. evin tadilatının bitmesini bekliyorum.. yayak odası beğenemedim bir türlü.. sizin ki özel yapım mı ? ikeadan düşünyrum ama..

özel yapım sayılır :)

teşekür ederim güzel dilekleriniz için :)

Merhaba , evinizin dekoru çok güzel , bende salonumu yeniledim ve country tarzda , şu sizin saatiniz çok hoşuma gitti güllü alçı gibi olan , nereden aldığnızı öğrenebilirmiyim acaba ?

bu evden feyz alıcam inşallah o yüzden yukarılarda dursun zar zor buldum konu sahibi evin çok güzellll

:) kullandığım browserdan ekleyeceksin, mesela ben chrome kullanıyorum. sol üstte yıldız var ona basınca yukarıya kısa yol ekliyor.
ya da konunun üstünde seçenekler var ordan konuya abone al gibi bir seçenek olması lazım ordan abone de olabilirsin :)

ben de çeyizlerine bakim bu arada topiğin varsa :)

geç gördüm kusura bakma var var çeyiz topiğim sevginin çeyizcikleri diye bu aralar contry takmış durumdayım oturma odamı o şekilde hayal ediyorum evdeki hesap çarşıya uyarsa güzel bir köşe senin pembiş sehpanın beyazından aksesuarlar falan

tam vintage ruhu bayıldım :)allah mutlulugnuzu daim etsn

Country tarzı evlere her zaman bayılıyorum :)

tam vintage ruhu bayıldım :)allah mutlulugnuzu daim etsn

teşekkür ederim herkese, hayallerimizden bile güzel evlere sahip olalım diyorum ve öpüyorum çok

canım evin çok hoş güle güle otur. köşedeki sehpayı nerde bulabilrm. çok beğendim, tam aradığım şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…