- 17 Ocak 2009
- 366
- 110
- 39
-
- Konu Sahibi mylittlesunshine
çay setini yeni gördüm çok beğendim, nerden aldın aquacım? bi de kitaplığı karşı duvara geçirsen daha iyi olur sanırım, girişi kapatmış, o duvar daha derin... gerçi kalorifer peteği engel oluyor sanırım... belki ilerde peteğin yerini değiştirtebilirsiniz, ben de salondakini değiştirtmeyi düşünüyorum ama bakalım... bu haftasonu terasımıza yalıtım yapılıp yeni fayans döşenecek, ben de ondan sonra evin diğer fotoğraflarını da koyarım sanırım:)
Baştan sona,pek çok ayrıntısıyla tam bir "English Home" evi olmuş..
Çok hoş,çok şık,Güle güle yaşayın..
ben bu tarza bayılırım ama bu tarzı bana göre bu topikte en kötü kombine edenlerdensin..allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşllah..aldığın ürünler mükemmel onda endıse yok tepe home ve engllısh home nıhayetınde ama kombınde sıkıntı var bence..ve de fazlaca dolu...symre ve mine country tarzında her zaman favorim...kusura bakma düşüncelerimi belirtmek istedim..güle güle oturun
Ben bır tepe mımarı olarak yazıyorum
Gedız koltuk alttan acılıyor muhakkak cekerker ıkı tarafı bırden dengelı cekın.
Kumasıda leke tutmYan hav yonu yuksek kumaslarımızdan eger sılıceksenı once leke yerını sonra dger yerlerınıde sılınız
Mobılya masanız vs tasırkende muhakkak bırınden yardım alın agırlık dengelerını bozmayın en cok sattıgımız urunlerdır gercı bunlar gule gule kullanının
Zaten acık renk degerlendırdınız ıcın mekan genıs tutmusunuz
Öncelikle eviniz de güle güle oturun.Bence de hol,diger odalar da evet karisikliga neden olabilir.Ayrica bir sorum olacakti.Tabaklarin arkasin da asilacak yerleri var mi?Ben de Green Gate tabaklarimi asmak istiyorum ama asilmak icin yerleri yok.
eviniz çok güzel beyaz zaten her daim kullanılması gereken bir renk...Allah huzur içinde oturmayı nasip etsinn inşallah..
bende 2013 nisanda evlenicem kendi evim olucak inşallah.. çoğu şeyi bitirdim fakat perdelerimi bulamadım..perdelerinizi nerden aldınız çk begendim rustik kullanıcam bende kullanışlı oluyormu ? güneşlik kullanmıcam ben fon perdeyi akşam kapatıcm belki dha sonra stor alırım.. rustik fiyatları hakkında bilginiz var mı ? english home da çok pahalıydı yardımlarınızı bekliyorumm..şimdiden teşekkürler.
Öncelikle eviniz de güle güle oturun.Bence de hol,diger odalar da evet karisikliga neden olabilir.Ayrica bir sorum olacakti.Tabaklarin arkasin da asilacak yerleri var mi?Ben de Green Gate tabaklarimi asmak istiyorum ama asilmak icin yerleri yok.
Minecim merhaba,
Benim eski evimin salonundaki tabaklar da kancasızdı, ben onları nazımın geçtiği bir çerçeveciye götürdüm, tabakların arkasına kanca yapıştırmıştı..belki yapı marketlerden yapışacak kısmı düz levhalı birşey bulabilirsen iyi bir Japon yapıştırıcı ile belki kendin bile halledebilirsin..ama yine de yapıştırıcı konusunda bir bilene danışmakta fayda var..
sevgiler
merhaba ayşecim,Canım selam,
Tepsi belki mutfak masasının üzerindeki tablonun yakınlarına olabilir
Ama tabaklar kesinlikle hol..
Minecim merhaba,
Benim eski evimin salonundaki tabaklar da kancasızdı, ben onları nazımın geçtiği bir çerçeveciye götürdüm, tabakların arkasına kanca yapıştırmıştı..belki yapı marketlerden yapışacak kısmı düz levhalı birşey bulabilirsen iyi bir Japon yapıştırıcı ile belki kendin bile halledebilirsin..ama yine de yapıştırıcı konusunda bir bilene danışmakta fayda var..
sevgiler
Aqualilly,en güzel Green Gate ler sizin olur insallahEn son aldigimin fotografini koymaya calisacagim,digerleri paketlenip kaldirilmisti.
Eki Görüntüle 596021
Merhaba Symrne
Yapi marketlerden bakayim ben de,belki silikonla yapistirabilirim,emin olamiyorum ama.Hani tutmaz falan diye.Orta sehpa hikayemi de yazayim bu aradaResmen asik olmustum seninkini görünce.Ama sonuc hüsran oldu.Renk olarak hic alakasi olmayan renkde geldi.Netteki fotografla tamamen alakasiz.Üstelik iscilik cok kötüydü.Fiyatin da indirim yapilsaydi gene boyar falan istedigim hale getirirdik,ama cok az bir indirim yapilinca istemedim.Neyse benim hala umudum var.Türkiye de olsam hemen yaptirirdim,ama burada öyle cok pahali ki marangoz isleri.Ilgin icin tekrar cok tesekkür ederim
merhaba ayşecim,
ayırayım tabaklarla tepsiyi? tepsi tek başına o tablonun oralarda nasıl durur acaba eşim gelsin de bir deneme yapalım :) sağol canım :)