- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- Konu Sahibi mylittlesunshine
ya çok güzellll ne kadar huzurlu naif bi ev olmuş country tarzını çok begeniyorum zaten mutluluklarla otur içinde aşk büyüt hep:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya çok güzellll ne kadar huzurlu naif bi ev olmuş country tarzını çok begeniyorum zaten mutluluklarla otur içinde aşk büyüt hep:)
bu tarzı çok beğeniyorum güle güle otur canım ama renk uyumları tam olmamış gibi,hepsi açık tonlar arada patlayacak renkler ve objeler kullansaydın daha şeker olurdu.
evin tam english home :) çok değişik. iyi günlerde oturun canım
eviniz bir harikaa,çok zevkli döşenmiş bayıldım :) güle güle oturun :)
teşekkür ederim. pembe olan pamuk şeker açık renk olan deniz kabuğu marshall ikisi deEvinizi çok beğendim gerçekten süper:))duvar renginiz ne renk acaba?
kızlaaaaaaaar
yalan dünyanın bu akşamki bölümünde reklam arası giren özdilek nevresimi gördünüz mü
bayıldım tam bu tarz
aa görmedim ben neydi acaba adı modelin? ben de pike takımı almıştım özdilekten arada english home dışındaki markalardan da bizim tarzdan çıkıyor ki çıksın yani arık çünkü ben english home'un kalitesinden memnun değilim hiç :/ havlularım keçeleşti nevresimler çok kırışıyor yıkayınca, mutfak setini öyle bir yapmışlar ki etrafındaki düz kumaş çekti içteki güllü kumaş çekmedi ütüyle bir saat uğraştım o kumaşı açmak için....
modeli bilmiyom da şuanda sitesinde de benzer takımlar var ama çok güzeller
özdilek iyi zaten anneme almıştım bikaç tane hiç öle problemleri olmadı
iyi bari kullanandan fikir almış olduk
eviniz çok güzel tercihleriniz çok zevkli.güle güle oturmanızı dilerim.bir sey soracagım salonunuzdaki pembe konsolu kendiniz mi boyadınız? eger oyleyse nasıl boyadıgınız hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. muthıs güzel gorunuyor.anladıgım kadarıyla alısverislerinizi daha çok tepe home english home ikea magazalarından yapıyorsunuz. son bir soru daha yatak odanızı nereden aldınız?çok şık...
sevgili aquacım english home daki nevresimler için bilgi verdiğin iyi oldu iyikide almamışım hep ilk fırsatta alıcam diyordum ama iyiki almamışım bilgilerin için teşekkürler birde canım english home dan mutfak iiçin çiçekli perdelerden almayı düşünüyorum yani ev filan yok ortada sadece çeyiz amaçlı onlar nasıl kaliteli mi standartmı ölçüleri her mutfağa olurmu sence almalımıyım birde sadece bir kanatmı alıcam yoksa iki kanatlımı onuda söylersen çoook sevaba girersim canım şimdiden
eviniz çok güzelmiş, güle güle oturun.
özellikle koridordaki kitaplık süper olmuş.güle güle oturun..
noble olmasın? ben özdilekten aldım bu modelin uyku setini, çok severek kullanıyorum... Eki Görüntüle 576118