- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
-
- Konu Sahibi mylittlesunshine
Aquacım evin ne kadar şirin olmuş... Başlığı hep görüyordum ama sana ait olduğunu daha yeni fark ettim.
Sanırım şu ana dek forumda gördüğüm en şirin ev seninkiHuzur verici ve yaşanmışlık dolu.
Yaşam alanına, yatak odana, antrene ayrı ayrı bittim... Ayrıca tv sehpasını boyamak da çok akıllıca olmuş
Güzel evinde mutlu bir hayat diliyorum sana ve tabii ki odalarında koşacak şirin mi şirin ufaklıklar
çok teşekkürler senin bunu söylemene ayrıca sevindim çünkü çeyizinden gördüğüm kadarıyla benden daha sıkı bir english countrycisin. evde ufak tefek değişiklikler oldu aslında içinde yaşadıkça eşyalar yerini buldu şu an gözüme bir çok şey "tamam, bu artık buranın" şeklinde görünüyor ilk zamanlarda vazolar mumlar sürekli ordan oraya geziniyordu, içinde yaşamadan olmuyormuş yerleşmek :)
hem bana öyle geliyor ki senin evin tam bir english country romantikliğinde olacak merakla bekliyorum evini :))
tv sehpamı ben de çok seviyorum ♥
teşekkür ederim güzel dileklerin için, daha güzelleri sana ve tüm isteyenlere olsun. sağlıkla mutlulukla huzurla oturalım evlerimizde inş.
yaaaaaaaaaaaa bende istiyorum cok güzel canim
Yine söyleyecek fazla bir sey bulamiyorum; cok güzeller!!! :):):):) Tepsi de cok hosmus bu arada :) Aqualilly, peceteni nereden aldin? Ben de cam boyama dekupaj isine giristim güzel güllü peceteler olsa cok iyi olacak :) Bu arada elim yatkinlastiktan sonra beyaz porselen alip, porselen boyamaya calisacagim :):):):):)
Tekrardan ayrintilara bakarken neyi fark ettim biliyor musun?
Porselen takimimiz ayni takim :):):):):):)
Zevklerimizin uyustugunun tam kaniti olsa gerek!!!!!! :):):):)
ben sana kullandıklarımdan birer tane ayırayım. keşke daha önce bilseydim dekupajı çok güzel peçetelerim vardı onlardan da ayırırdımVaktin olursa sen de benim gibi hobi edinebilirsin dekupaji belki :) English Home burada yokAma eminim benzer yerler vardir da dolasmam lazim biraz. Olmadi Türkiye´ye gelince alayim dedigin yerlerden tesekkür ederim:) Bir de sorun su ki, bir pecete alsan 20 li, kaliteli peceteler de biraz pahali oluyor, cesit cesit alamazsin :) Ama cogu kadin tekli satilan yerler bulmus Istanbul`da, ben burda internetten baktim bulamadim. Ya da internette satanlar var kargosu ayri para :) Düsüneyim ben biraz bunun üzerine:) English Country havasini yansitan peceteler bulur da dekupaj yaparsam ve güzelolurlarsa sana fotografini atarim :)
Evet o porselen takimi gercekten benim icin de eskiyi yansitiyor, sade ama ben de sik oldugu taraftariyim:) Bembeyaz kabartmali...:) Evet ben de senin cevaplarini takip ediyorum diger konularda ve dedigin gibi düsünce olarak da uyusuyoruz:)
Bu arada evinde degisiklik yaptikca eklemen güzel :) Devamini bekliyoruz
Yilbasi agacini da cok begendim
ayyy canım çok güzel, çok şirin, çok çok çok herşey, ne kadar zevklisin maşallah, Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin herşey çok güzel güle güle eskit, eşyalar eskisin (mümkün olduğu kadar geç tabi ki) siz eskimeyin
Aqualilly ne yaptin merak ettim.Ayna ve tabaklari yaptin mi?
Güzel ev MashAllah
Çok güzel şirin bi ev Allah gülegüle oturmayı nasip etsin:)
çok güzel bir ev.