Aqualilly'nin Evi

çok teşekkürler senin bunu söylemene ayrıca sevindim çünkü çeyizinden gördüğüm kadarıyla benden daha sıkı bir english countrycisin. evde ufak tefek değişiklikler oldu aslında içinde yaşadıkça eşyalar yerini buldu şu an gözüme bir çok şey "tamam, bu artık buranın" şeklinde görünüyor ilk zamanlarda vazolar mumlar sürekli ordan oraya geziniyordu, içinde yaşamadan olmuyormuş yerleşmek :)

hem bana öyle geliyor ki senin evin tam bir english country romantikliğinde olacak merakla bekliyorum evini :))

tv sehpamı ben de çok seviyorum ♥

teşekkür ederim güzel dileklerin için, daha güzelleri sana ve tüm isteyenlere olsun. sağlıkla mutlulukla huzurla oturalım evlerimizde inş.

Son düzenleme:

asıl ben teşekkür ederim canımmm ben de kendi çapımda toplamaya çalışıyorum tarzıma uyan parçaları dekorasyon işin en eglenceli kısmı bana kalırsa ama şimdi sözlerinle de bir kez daha teyit ettim ki aynı zamanda en meşakkatli kısmı... yerleştikten sonra bile bitmiyor

tek tek herbiri çok güzel önemli olan bütünlüğü oluşturmak, doğru kombinlemek... evinde hep soft renkler hakim göz yormuyor dinlendiriyor insanı sen o kısmı çok iyi kotarmışsın... aynı perormansı ben de gösterebilmeyi diliyorum

ve güzel dileklerin için kocamaaan bir amin diyorum

haftasonlarını evde geçirince mutlaka evde bir şeylerin yerini değiştiriyorum :) evden iki yeni foto ekliyorum en sona ekleyeceğim ise yılbaşı soframızdan :)

Yine söyleyecek fazla bir sey bulamiyorum; cok güzeller!!! :):):):) Tepsi de cok hosmus bu arada :) Aqualilly, peceteni nereden aldin? Ben de cam boyama dekupaj isine giristim güzel güllü peceteler olsa cok iyi olacak :) Bu arada elim yatkinlastiktan sonra beyaz porselen alip, porselen boyamaya calisacagim :):):):):)

Tekrardan ayrintilara bakarken neyi fark ettim biliyor musun?
Porselen takimimiz ayni takim :):):):):):)
Zevklerimizin uyustugunun tam kaniti olsa gerek!!!!!! :):):):)

peçete english home. bu dekupajı yeni duydum ben de, bilseydim kullandığım tüm peçetelerden birer ikişer ayırırdım :)) cath kidston'ın peçeteleri çok güzel. türkiye'de tepe home'da satılıyor yurtdışında bulmak daha kolaydır diye tahmin ediyorum :))

Tekrardan ayrintilara bakarken neyi fark ettim biliyor musun?
Porselen takimimiz ayni takim :):):):):):)
Zevklerimizin uyustugunun tam kaniti olsa gerek!!!!!! :):):):)

bu takım çok sade çok şık hem de eski porselenlere benzetiyorum ben :) bir de iri güllü bir takımım var ama sofrayı kalabalık gösterir diye onu kullanmamıştım :) gerçekten seninle hem zevklerimiz hem de bir çok konuda düşüncelerimiz uyuşuyor bdv ve diğer konularda yazdıklarından takip ettiğim kadarıyla :))

Vaktin olursa sen de benim gibi hobi edinebilirsin dekupaji belki :) English Home burada yok Ama eminim benzer yerler vardir da dolasmam lazim biraz. Olmadi Türkiye´ye gelince alayim dedigin yerlerden tesekkür ederim:) Bir de sorun su ki, bir pecete alsan 20 li, kaliteli peceteler de biraz pahali oluyor, cesit cesit alamazsin :) Ama cogu kadin tekli satilan yerler bulmus Istanbul`da, ben burda internetten baktim bulamadim. Ya da internette satanlar var kargosu ayri para :) Düsüneyim ben biraz bunun üzerine:) English Country havasini yansitan peceteler bulur da dekupaj yaparsam ve güzelolurlarsa sana fotografini atarim :)

Evet o porselen takimi gercekten benim icin de eskiyi yansitiyor, sade ama ben de sik oldugu taraftariyim:) Bembeyaz kabartmali...:) Evet ben de senin cevaplarini takip ediyorum diger konularda ve dedigin gibi düsünce olarak da uyusuyoruz:)

Bu arada evinde degisiklik yaptikca eklemen güzel :) Devamini bekliyoruz

Yilbasi agacini da cok begendim

ayyy canım çok güzel, çok şirin, çok çok çok herşey, ne kadar zevklisin maşallah, Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin herşey çok güzel güle güle eskit, eşyalar eskisin (mümkün olduğu kadar geç tabi ki) siz eskimeyin

ben sana kullandıklarımdan birer tane ayırayım. keşke daha önce bilseydim dekupajı çok güzel peçetelerim vardı onlardan da ayırırdım neyse artık :)

orda fiyatlar nasıl bilmiyorum da burda çok pahalı değil peçeteler. en pahalısı cath kidston işte onlar da indirimdeydi yaz sonunda 4 liraya mı ne düşmüştü. fotoğraftakinden kalmadı ama başka peçetelerim var onlardan ayırırım paketleri açtıkça hatta istersen türkiye'de istediğin bir adrese de gönderirim birikince :)

tamam bekliyorum fotoğrafları o zaman :)) burayı blog gibi kullanıyorum biraz ondan öyle arada fotoğraf yüklemek hoşuma gidiyor :) beğenmene sevindim :)

çoooook teşekkürler :)) Allah hepimize evlerimizde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, sağlıklı mutlu ve zamanı gelince de bebekli :))

Aqualilly ne yaptin merak ettim.Ayna ve tabaklari yaptin mi?

yok canım ya daha hiç fırsatım olmadı bu aralar çok yoğunum sınav dönemindeyiz. önümüzdeki haftabaşına kadar böyle gider sonra rahatlarım. bir ikea yapar aynayı alırım sonra eminönü'den tabak asmak için aksesuar almam lazım. bu ayın sonu gibi hallederim diye düşünüyorum tabak ve aynaları :))

foto koyarım merak etme

Wouu cok hoş! Değişik tasarımlarına özellikle bayıldım!
Baba evindeki odamı bu tarzdaydi şimdiki evimi cok sade yaptım
Bu arada odaların geniş geniş ne guzel! Hayırlı uğurlu olsun canım

Tarzın benimkine pek benzememekle birlikte çok harika.. Gerçekten zevkli seçimler. Madam c. ve engl.home vitrininden çıkmış bir ev sanki :) Allah Mutlu mesut günler nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…