Aqualilly'nin Evi

Aqualilly tabakları yükledin mi ?
ahan da yüklüyorum

bir de ilk mesajdaki bordo toile de jouy var işte. bu kadar şimdilik :))

Hayırlı uğurlu olsun canım,
güle güle,mutlulukla oturun inşallah...

teşekkür ederim :))

Durup durup bakiyorum senin aysenin minenin ve baharin evlerine bu kadar mi huzur verir hayran biraktirir kendine bu evler gule gule oturun canim

:)) kadiscim sen de bizden ol, gel evinin dekorasyonunu buna benzer bi tarz yapalım :))

Son düzenleme:
Yahu ben bu eve bayıldım, ağzınızın tadıyla huzurla güle güle oturun. Şu morali bozuk halime bir iyi geldi ki

Çok güzellermişşşşş, yüklediğin için çok teşekkür ederim:) Çok beğendim porselenlerinin hepsi ayrı güzel... Düşünüyorum da duvara astığında şahane olacaklar gerçekten :) Özellikle ilk ikisi caprazlama çok güzel durur duvarda :)
Umarım en kısa zamanda ben de başlarım porselen toplamaya :)

çok güzel bir evin vaarr
öncelikle perdelerine bayıldım. ben de kesinlikle rustik istiyorum yaa çok seviyorum.
mobilyanı da çok sevdim ahşaba bayılırım. ilk ve tek tercihimdir.
ama yatak odası ayrı bir güzel. inan çok beğendim kremi hiç sevmem halbuki
güle güle ağız tadıyla oturun inşallah

ben bu topiği neden daha önce görmemişim,kızdım kendime :)

eviniz,eşyalarınız ve tarzınız çok güzel ve alışılmışın dışında..çok beğendim.

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

Yahu ben bu eve bayıldım, ağzınızın tadıyla huzurla güle güle oturun. Şu morali bozuk halime bir iyi geldi ki

ay çok hoşsunuz, çok teşekkürler :))

rica ederim, ne demek :)) viyana'da emin ol burdan daha kolaydır porselen bulmak, türkiye'de bunlar satılmıyor ancak birilerinden bulup isteyeceksin ya da antikacılara bakmak lazım :/

duvara asınca paylaşırım mutlaka fotosunu :))

çoook teşekkürler kızlar hepinize, çok sağolun :) ahşabın sıcaklığın hiç bi şeyde yok di mi? :)

:)) kadesacım çok teşekkürler hem beğenin hem güzel sözlerin için :)

çoook teşekkürler kızlar hepinize, çok sağolun :) ahşabın sıcaklığın hiç bi şeyde yok di mi? :)

:)) kadesacım çok teşekkürler hem beğenin hem güzel sözlerin için :)

ne demek,içimden geçenleri söyledim :)

ben artık açar açar bakarım bu topiğe:) o kadar klasik dizaynın içinde mis gibi geldi bana bu ev

kadesa sınıf sınıflayarak geldim arkandan takiple

bu ne kadar güzel bir konu ne kadar güzel bir ev
nazar değmesin huzurla oturun inşallah
taşınırken referansım olacak bu topic

bu arada o tabaklar nerden hemen göz atmam lazım adres ,link falan var mı
ben de kandil kolleksiyonu yapıyorum
taşınınca ekleyeyim bari

Tabaklar için mutfağı düşünmüşsün ama yemek masasının duvarına da olabilir
aynanın olduğu yere
asma yeri olmayan varsa çerçeve gibi bir şey yapabilirsin alta
ya da sade renkli bir fon üstüne tutturmak için
tam anlatamadım ama

ben artık açar açar bakarım bu topiğe:) o kadar klasik dizaynın içinde mis gibi geldi bana bu ev

ay çok teşekkürler :))

tabaklar yurtdışından hepsi bitanesi ingiltere'den diğerleri isviçre'den. teşekkürler bu arada güzel sözlerin için :))

mutfağı düşünüyordum da artık ben de aynanın olduğu yeri düşünmeye başladım :) oraya istediğim gibi çerçeve bulamadım bi türlü tabakları asıcam glaiba bu gidişle :)

Kitaplığa ve perde topuzuna (ki normalde hiç sevmem )bayıldım

:))) teşekkürler

ay çok teşekkürler :))

tabaklar yurtdışından hepsi bitanesi ingiltere'den diğerleri isviçre'den. teşekkürler bu arada güzel sözlerin için :))

mutfağı düşünüyordum da artık ben de aynanın olduğu yeri düşünmeye başladım :) oraya istediğim gibi çerçeve bulamadım bi türlü tabakları asıcam glaiba bu gidişle :)

Kitaplığa ve perde topuzuna (ki normalde hiç sevmem )bayıldım

:))) teşekkürler

çerçeveyi kendin yaptırmalısın bence
nasıl anlatacağımı bilemedim bi türlü de çekmece gibi bişey düşün
çekmecenin üstü cam şeklinde kenarları ahşap olacak ama
çekmeceyi duvarda düşün işte dikey halde
hem tozlanmaz hem de şık durur ve evet aynanın orda daha güzel durur

yurtdışından sipariş mi biri mi getirdi netten falan mı aldın
kopya isterim =))

bilemiyorum aslında oaraya güzel bir çerçeve de düşünüyorum hatta yukarıda Lambrusco bir çerçeve paylaşmıştı hayalimde öyle bir çerçeve var. o tarz bi çerçeveye ayna taktırıp bu aynanın yerine asmak istiyorum. tabii çerçeve küçük olduğundan etrafına da bu tabakları asıp daha geniş olan duvarı böyle dekore etmeyi düşünüyorum. hem ayna hem tabaklarla yani. tabii bunlar hep hayal şimdilik bakalım tabakları topluyorum yavaş yavaş çerçeve de istediğim gibi bi şey hiç görmedim henüz zamanla olur inş. :))

yurtdışında eşimin halaları kuzenleri var, onlara söylemiştim bazılarını ben aldım bazılarını onlar hediye getirdiler. ortalama fiyatları da bir tabak 20-30 euro arasında. çay setim hediyeydi onu bilmiyorum ne kadardır :/

yanlış anlaşmışız
sen oraya çevçeve bulamadım tabakları koyarım demişsin o dagüzel olabilir evet
benim dediğim tabaklarda fincanlarda asma yeri olmayanlar olabilir
onlar şöyle ir çerçeve içinde asılabilir aynanın olduğu yere demiştim
merakla bekliyorum bakalım nasıl olacak

fotoğrafı yüklemeyi unutmuşum

Eki Görüntüle 569034

Tabaklar yemek masasinin orda daha guzel olacak gibi sen en guzelini yaparsin canim ama benim ev bu tarza donmez artik yeni zaten hersey var olanlarla ne yapilabilir sence bir uzman gozuyle bakarsan evime sevinirim canim fikirlerini bekliyorum

Tabaklar yemek masasinin orda daha guzel olacak gibi sen en guzelini yaparsin canim ama benim ev bu tarza donmez artik yeni zaten hersey var olanlarla ne yapilabilir sence bir uzman gozuyle bakarsan evime sevinirim canim fikirlerini bekliyorum

estafurullah ne uzmanı :)) bi bakayım hemen hazır sen de onlineken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…