- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- Konu Sahibi mylittlesunshine
Aquacım evin ne kadar şirin olmuş... Başlığı hep görüyordum ama sana ait olduğunu daha yeni fark ettim.
Sanırım şu ana dek forumda gördüğüm en şirin ev seninki Huzur verici ve yaşanmışlık dolu.
Yaşam alanına, yatak odana, antrene ayrı ayrı bittim... Ayrıca tv sehpasını boyamak da çok akıllıca olmuş
Güzel evinde mutlu bir hayat diliyorum sana ve tabii ki odalarında koşacak şirin mi şirin ufaklıklar
çok teşekkürler senin bunu söylemene ayrıca sevindim çünkü çeyizinden gördüğüm kadarıyla benden daha sıkı bir english countrycisin. evde ufak tefek değişiklikler oldu aslında içinde yaşadıkça eşyalar yerini buldu şu an gözüme bir çok şey "tamam, bu artık buranın" şeklinde görünüyor ilk zamanlarda vazolar mumlar sürekli ordan oraya geziniyordu, içinde yaşamadan olmuyormuş yerleşmek :)
hem bana öyle geliyor ki senin evin tam bir english country romantikliğinde olacak merakla bekliyorum evini :))
tv sehpamı ben de çok seviyorum ♥
teşekkür ederim güzel dileklerin için, daha güzelleri sana ve tüm isteyenlere olsun. sağlıkla mutlulukla huzurla oturalım evlerimizde inş.
Son düzenleme: