Aqualilly'nin Evi

ya çok güzellll ne kadar huzurlu naif bi ev olmuş country tarzını çok begeniyorum zaten mutluluklarla otur içinde aşk büyüt hep:)

bu tarzı çok beğeniyorum güle güle otur canım ama renk uyumları tam olmamış gibi,hepsi açık tonlar arada patlayacak renkler ve objeler kullansaydın daha şeker olurdu.

ya çok güzellll ne kadar huzurlu naif bi ev olmuş country tarzını çok begeniyorum zaten mutluluklarla otur içinde aşk büyüt hep:)

bu tarzı çok beğeniyorum güle güle otur canım ama renk uyumları tam olmamış gibi,hepsi açık tonlar arada patlayacak renkler ve objeler kullansaydın daha şeker olurdu.

evin tam english home :) çok değişik. iyi günlerde oturun canım

çok teşekkürler kızlar hepinize, çok naziksiniz. renk konusunda haklısınız kesinlikle ama bi yerde bi şeyin açık rengi varken diğerine elim gitmiyor :/ sadece tv sehpasını renkli hayal etmiştim salonda öyle de yaptım diğerlerine cesaret edemiyorum ya da alırken içimden gelmiyor :))

kızlaaaaaaaar
yalan dünyanın bu akşamki bölümünde reklam arası giren özdilek nevresimi gördünüz mü
bayıldım tam bu tarz

kızlaaaaaaaar
yalan dünyanın bu akşamki bölümünde reklam arası giren özdilek nevresimi gördünüz mü
bayıldım tam bu tarz

aa görmedim ben neydi acaba adı modelin? ben de pike takımı almıştım özdilekten arada english home dışındaki markalardan da bizim tarzdan çıkıyor ki çıksın yani arık çünkü ben english home'un kalitesinden memnun değilim hiç :/ havlularım keçeleşti nevresimler çok kırışıyor yıkayınca, mutfak setini öyle bir yapmışlar ki etrafındaki düz kumaş çekti içteki güllü kumaş çekmedi ütüyle bir saat uğraştım o kumaşı açmak için....

modeli bilmiyom da şuanda sitesinde de benzer takımlar var ama çok güzeller
özdilek iyi zaten anneme almıştım bikaç tane hiç öle problemleri olmadı
iyi bari kullanandan fikir almış olduk

eviniz çok güzel tercihleriniz çok zevkli.güle güle oturmanızı dilerim.bir sey soracagım salonunuzdaki pembe konsolu kendiniz mi boyadınız? eger oyleyse nasıl boyadıgınız hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. muthıs güzel gorunuyor.anladıgım kadarıyla alısverislerinizi daha çok tepe home english home ikea magazalarından yapıyorsunuz. son bir soru daha yatak odanızı nereden aldınız?çok şık...

modeli bilmiyom da şuanda sitesinde de benzer takımlar var ama çok güzeller
özdilek iyi zaten anneme almıştım bikaç tane hiç öle problemleri olmadı
iyi bari kullanandan fikir almış olduk

evet özdilek ve taç'ın kalitesinin yanına yaklaşamaz english homei hem havluda hem nevresimde hayal kırıklığına uğradım ben. sitesindekileri göremedim ama :/

teşekkür ederim evet kendimiz boyadık. ceviz rengiydi konsol zımparaladık hafifçe o cilanın yağlı dokusu gidene kadar sonra her yerde satılan sprey boyalar var onlarla boyadık. zımparalarken alttaki boyayı kaldırmamaya dikkat edin ham ağaç kalınca çok boya emiyor boyaması zor oluyor.

yatak odam adana mobilyacılar sitesinden. o da cevizdi teşhirde, mağaza sahibi boyanmamış hali var diyince rengini ve kulpları ben seçim bu hale geldi..

teşekkürler tekrar beğeniniz için :)

sevgili aquacım english home daki nevresimler için bilgi verdiğin iyi oldu iyikide almamışım hep ilk fırsatta alıcam diyordum ama iyiki almamışım bilgilerin için teşekkürler birde canım english home dan mutfak iiçin çiçekli perdelerden almayı düşünüyorum yani ev filan yok ortada sadece çeyiz amaçlı onlar nasıl kaliteli mi standartmı ölçüleri her mutfağa olurmu sence almalımıyım birde sadece bir kanatmı alıcam yoksa iki kanatlımı onuda söylersen çoook sevaba girersim canım şimdiden

hazır perdeleri diyorsun galiba? pakette olanlar var bir bir de bazı mağazalarda sepetlerde hazır dikilmişler var. ben pakettekilerden aldım, küçük odamın tülü ile salonun kanatları english home şimdilik memnunum. hepsinin ölçüleri üzerindeki pakette yazıyor. kalite olarak nevresimlerden ve havlulardan daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim. ama henüz yıkamadım iki perdeyi de :/ yıkandıktan sonra nasıl olur bilemedim şimdi.

diğer sepettekiler de nispeten uygun oluyor siparişle dikime göre. onların pilesini metresini çalışanlara sormak lazım standart olmuyor çünkü. ama bence ev belli olmadan perde işine girme derim ben. bazı mutfaklarda pencere tezgah üstünde oluyor ufak perde yetiyor, bazılarında fransız balkon oluyor boydan boya perde gerekiyor bazısı illa stor istiyor ocağa yakın olduğu için.

ben alma şimdiden derim canım. biraz sabret ev belli olunca alırsın

eviniz çok güzelmiş, güle güle oturun.

teşekkürler, çok naziksiniz :)

PAKETTEKİLER İÇİN DÜŞÜNMÜŞTÜM MADEM ÖLÇÜLERİ DEĞİŞİYOR O HALDE BEKLEMEK GEREK CEVAB İÇİN TEŞ.EDERİM aquacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…