Aqualilly'nin Evi

bu tarz evler çok hoş duruyor çok beğendimm

teşekkür ederim :))

Güle güle oturun çok güzel. Özellikle bazı parçalara bayıldım.

teşekkürler, özellikle ilgilendiğiniz bir şey olursa mesaj atın ya da burdan yazın, mutlaka yardımcı olurum :))

son zamanlarda burada klasik tarz ev döşemelerini sık görür oldum.millet eski tarz mobilyalara yöneliyor tekrar.sebebi nedir acaba?

bilmem benim için zevk meselesi, son zamandan bağımsız olarak yıllardır bir gün evlenirsem böyle bir ev istemiştim şükür ki oldu. birilerinden gördüm de özendim diyemeyeceğim açıkçası çünkü ben çeyize başladığımda bu tarz ev kimsede olmadığı gibi eşya bulmak bile çok zordu.

çok teşekkürler güzel dilekleriniz için :)) ev bizim olunca bazı şeyleri istediğimiz gibi yapabilme şansımız oldu lakin ben uzaktaydım bütçe de çok fazla değildi o yüzden banyo içime sindi diyemem. uzaktan fazla müdahale edemedim zira. mutfakta da ustadan kaynaklı bazı sorunlar yaşadık ama mutfak kulplarını değiştireceğim en kısa zamanda daha çok içime sinecektir mutfağım böylelikle :)

Evinize bayıldım ve çok özendim. Herşey nasılda özenle seçilmiş öyle,baya emek harcamışsınız . Güzel günlerde oturun

Evinize bayıldım ve çok özendim. Herşey nasılda özenle seçilmiş öyle,baya emek harcamışsınız . Güzel günlerde oturun

teşekkür ederim :)) çok uğraştım gerçekten çok emek ve zaman harcadım ama değdi galiba. mutluyum evimde :)) umarım siz de de hayal ettiğinizden bile güzel bir eve sahip olursunuz :)

teşekkür ederim :)) çok uğraştım gerçekten çok emek ve zaman harcadım ama değdi galiba. mutluyum evimde :)) umarım siz de de hayal ettiğinizden bile güzel bir eve sahip olursunuz :)

Evinize de , zevkinize de hayran kaldım doğrusu..bu tarz eşyaları nasıl bulup buluşturdunuz..şaşırdım doğrusu..inş huzur ve bereket içinde oturursunuz.

Zevkinize bayildim :) Cünkü benim tarzima cok yakin :) Modern esyalari modern dizaynlari hic sevmeyen biri olarak ben fotolara baktikca icim acildi...English country stili diye bilinen bu tarz bence cok sempatik romantik ve icten bir ev ortami yaratiyor..:) Güle güle oturun.

Porselenlerinizi görünce, misafirlige gelesim geldi

Evinize de , zevkinize de hayran kaldım doğrusu..bu tarz eşyaları nasıl bulup buluşturdunuz..şaşırdım doğrusu..inş huzur ve bereket içinde oturursunuz.

çoook teşekkürler hem beğeniniz hem güzel dilekleriniz için :) eşyaların çoğunu aldığım yerleri yazdım özellikle merak ettikleriniz varsa elimden geldiğince yardımcı olurum :)

teşekkürler, porselenlere zaafım var :) özellikle eski fincanlara tabaklara dayanamıyorum :)) istanbul'da fatih'teyim beklerim

aquacım evine her baktığımda huzur buluyorum canım ya mislerrrrrrr gibi sıcacık taptaze

canım kesinlikle çooook zevklisin bayıldım
insana huzur veriyor rabbim sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin..

http://www.dugunpaketleri.com/wp-content/uploads/duvar-fotoğraf1.jpg

Bu dizaynda sanki sizin evinize güzel gider gibime geldi, bu kadar kalabalık olmasa da, belki kitaplığın karşısındaki duvara olabilir :)

aaa bu içinde kız fotoğrafı olan çerçeve tam da salona ayna için aradığım çerçeve inanamıyorum o kadar tarif ettim bunu eşime arkadaşlarıma hatta herkese çerçevecilere falan bile ama hiç gerçeğini görmemiştim tesadüfün böylesi çok şaşırdım hemen kaydediyorum fotoğrafı salondaki aynadan pek memnun değilim onu dış kapının oraya alıp salona böyle bir ayna istiyorum. çooook teşekkürler :))

aquacım evine her baktığımda huzur buluyorum canım ya mislerrrrrrr gibi sıcacık taptaze

teşekkür ederim canım nasılsın görüşmeyeli? uzak kaldık bu aralar ayşe ile blogu vasıtasıyla ve facebooktan görüşebiliyoruz da senle uzak kaldık

canım kesinlikle çooook zevklisin bayıldım
insana huzur veriyor rabbim sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin..

çok teşekkür ederim amin, daha iyisi tüm isteyenlere olsun inşallah :))

aşkımemnudaki matmazelin tarzı evi ve yalıdaki odası böyleydi bayıldım tam anlamıyla şahane

:)) evet değil mi doğru hatırladım şimdi. çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim :)

Çok sevindim :) :) :) Zevklerin uyuşmasının güzel yanlarından biri de bu olsa gerek ! :) Ben de aynı çerçeveye bayıldım

Salondaki aynanın yerine böyle birşey koymanız da iyi olur evet, atmosferi daha da istediğiniz tarza yakınlaştırır. Bu arada duvarlara porselen tabak asma olayını da düşünün derim. Çok yakışacaktır :)

Çok sevindim :) :) :) Zevklerin uyuşmasının güzel yanlarından biri de bu olsa gerek ! :) Ben de aynı çerçeveye bayıldım

Salondaki aynanın yerine böyle birşey koymanız da iyi olur evet, atmosferi daha da istediğiniz tarza yakınlaştırır. Bu arada duvarlara porselen tabak asma olayını da düşünün derim. Çok yakışacaktır :)

aa düşünmez olur muyum hiç :)) tabaklarım şurda var

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...-aldiklarimizi-paylasalim-7.html#post27416440

bu başlıkta paylaştığım toil de jouy'un kahverengisiyle daha büyük boy kırmızısını da aldım. şu an kahve mavi ve kırmızı üç tabağım var bir kaç tane daha bulursam duvara asıcam bakalım kısmet ne zaman nerde denk gelirse artık müstakbel tabaklarım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…