- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
-
- Konu Sahibi mylittlesunshine
bu tarz evler çok hoş duruyor çok beğendimm
Güle güle oturun çok güzel. Özellikle bazı parçalara bayıldım.
son zamanlarda burada klasik tarz ev döşemelerini sık görür oldum.millet eski tarz mobilyalara yöneliyor tekrar.sebebi nedir acaba?
Country tarzını bizim apartman dairelerine uygulamak beceri istiyor. Bizim dairelerin ambiyansından dolayı. Siz çok iyi uygulamışsınız, gerçekten çok beğendim. Güle güle oturun, her gününüz bir öncekinden daha mutlu ve huzurlu olsun :)
Evinize bayıldım ve çok özendim. Herşey nasılda özenle seçilmiş öyle,baya emek harcamışsınız . Güzel günlerde oturun
Evinize bayıldım ve çok özendim. Herşey nasılda özenle seçilmiş öyle,baya emek harcamışsınız . Güzel günlerde oturun
Evinize de , zevkinize de hayran kaldım doğrusu..bu tarz eşyaları nasıl bulup buluşturdunuz..şaşırdım doğrusu..inş huzur ve bereket içinde oturursunuz.
Zevkinize bayildim :) Cünkü benim tarzima cok yakin :) Modern esyalari modern dizaynlari hic sevmeyen biri olarak ben fotolara baktikca icim acildi...English country stili diye bilinen bu tarz bence cok sempatik romantik ve icten bir ev ortami yaratiyor..:) Güle güle oturun.
Porselenlerinizi görünce, misafirlige gelesim geldi
teşekkürler, porselenlere zaafım var :) özellikle eski fincanlara tabaklara dayanamıyorum :)) istanbul'da fatih'teyim beklerim
http://www.dugunpaketleri.com/wp-content/uploads/duvar-fotoğraf1.jpg
Bu dizaynda sanki sizin evinize güzel gider gibime geldi, bu kadar kalabalık olmasa da, belki kitaplığın karşısındaki duvara olabilir :)
aquacım evine her baktığımda huzur buluyorum canım ya mislerrrrrrr gibi sıcacık taptaze
canım kesinlikle çooook zevklisin bayıldım
insana huzur veriyor rabbim sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin..
aşkımemnudaki matmazelin tarzı evi ve yalıdaki odası böyleydi bayıldım tam anlamıyla şahane
yatak odan çok şık
güle güle otur ağız tadıyla,mutluluk ve huzurla,sağlıkla İNŞALLAH AMİN :)
Çok sevindim :) :) :) Zevklerin uyuşmasının güzel yanlarından biri de bu olsa gerek ! :) Ben de aynı çerçeveye bayıldım
Salondaki aynanın yerine böyle birşey koymanız da iyi olur evet, atmosferi daha da istediğiniz tarza yakınlaştırır. Bu arada duvarlara porselen tabak asma olayını da düşünün derim. Çok yakışacaktır :)