Aqualilly'nin Evi

aa düşünmez olur muyum hiç :)) tabaklarım şurda var

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...-aldiklarimizi-paylasalim-7.html#post27416440

bu başlıkta paylaştığım toil de jouy'un kahverengisiyle daha büyük boy kırmızısını da aldım. şu an kahve mavi ve kırmızı üç tabağım var :KK70: bir kaç tane daha bulursam duvara asıcam bakalım kısmet ne zaman nerde denk gelirse artık müstakbel tabaklarım :))

Aaa evet şimdi gödüm :)

Çok güzeller gerçekten güle güle kullanın :KK16:
Doğru birikmeleri lazım ki asılsınlar :)

bulmak da zor oluyor hem de birazcık masraflı :) o yüzden oluruna bıraktım güzel parçalar denk geldikçe alıyorum şöyle 6 tane falan olursa asıcam inşallah :)

Çok haklısınız masraf konusunda benim de aklımda birkaç porselen var, ama fiyatları çok beklemedeyim :)
Eviniz çok güzel biraz daha bekleyebilir porselenler asılmak için :nazar:

Çok haklısınız masraf konusunda benim de aklımda birkaç porselen var, ama fiyatları çok beklemedeyim :)
Eviniz çok güzel biraz daha bekleyebilir porselenler asılmak için :nazar:

ben eskicilere falan da bakmaya başladım yaşadığınız yerde varsa oralara da bakın derim çok değişik polonya porselenleri oluyor 50-60 senelik incecik hepsi.

sizi bir derdim var bölümünde takip ediyordum yazdıklarınızdan genellikle aynı şeyleri düşünüyor oluyorduk olaylarda, demek ki dekorasyon konusunda da benzer fikirlerimiz varmış :))

memnun oldum tanıştığımıza :)

ben eskicilere falan da bakmaya başladım yaşadığınız yerde varsa oralara da bakın derim çok değişik polonya porselenleri oluyor 50-60 senelik incecik hepsi.

sizi bir derdim var bölümünde takip ediyordum yazdıklarınızdan genellikle aynı şeyleri düşünüyor oluyorduk olaylarda, demek ki dekorasyon konusunda da benzer fikirlerimiz varmış :))

memnun oldum tanıştığımıza :)

Ben Viyana'dayım, burda elden düşme eşyaların satıldığı bir pazar var oraya gitmiştim, kullanılmış porselenler bile biraz pahalıydı...Augarten Poseleni ile ünlü burası, evime de çok yakın müzesi..Ama fiyatları bir görseniz, gidip gezip iç geçirmelik :)
İşte o dediğim pazarda da baktım, yine daha normal fiyatlardı da, yine erteledim...Belki bir dahaki sefere :)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d9/Porzellan_Augarten_Vienna_2007_009.jpg

Aslında ben de sizin yazdıklarınızı beğenmiş hatta profilinize bakmıştım :KK34: Kalp kalbe karşıymış diyelim o zaman :KK34:

Ben de çok memnun oldum :KK9:

Ayyy canım tam istediğim tarz evin gerçekten sıcacık bir yuva huzur hissettiriyor insana.... Güle güle otur inşallah....:KK34:

Ben Viyana'dayım, burda elden düşme eşyaların satıldığı bir pazar var oraya gitmiştim, kullanılmış porselenler bile biraz pahalıydı...Augarten Poseleni ile ünlü burası, evime de çok yakın müzesi..Ama fiyatları bir görseniz, gidip gezip iç geçirmelik :)
İşte o dediğim pazarda da baktım, yine daha normal fiyatlardı da, yine erteledim...Belki bir dahaki sefere :)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d9/Porzellan_Augarten_Vienna_2007_009.jpg

Aslında ben de sizin yazdıklarınızı beğenmiş hatta profilinize bakmıştım :KK34: Kalp kalbe karşıymış diyelim o zaman :KK34:

Ben de çok memnun oldum :KK9:

ooo bu da şahane bi takımmış. biraz masraflı bir zevkimiz var maalesef :) ama değer galiba :)) sizdeki parçaları da merak ettim doğrusu.

bundan sonra daha sık görüşüp karşılağacağız o zaman :)

Ayyy canım tam istediğim tarz evin gerçekten sıcacık bir yuva huzur hissettiriyor insana.... Güle güle otur inşallah....:KK34:

teşekkürler, mobilya mağazası gibi değil ev gibi evleri seviyorum. sanırım benimki de öyle oldu :) teşekkürler güzel dilekleriniz ve beğeniniz için.

Aqualilly, aslında benim de çok porselenim yok henüz, bir tane Slovakya porseleni var (tabak asılı) , bir de Kütahya porselenden şekerlik tarzı bir poselenim var, biz yeni evliyiz, biraz parayı eski yağlıboya tablolara yatırınca benim porselen zevkime sıra gelmedi :) Bir müddet beklemedeyim, ama biriktikleri zaman size fotolarını atarım :)
Kahve fincan takımlarım falan da hep hediye geldiği için henüz kendi zevkime göre oluşturmak kısmet olmadı:)

Ama hayalim en az 4 5 tabak bulmak asmalık :)

Görüşmek üzere :)

teşekkür ederim canım nasılsın görüşmeyeli? uzak kaldık bu aralar :KK43: ayşe ile blogu vasıtasıyla ve facebooktan görüşebiliyoruz da senle uzak kaldık
iyiyim aquacım çok şükür sen nasılsın evlilik iş hayatı nasıl gidiyor umarım herşey istediğin gibi olur.:KK16:

Aqualilly, aslında benim de çok porselenim yok henüz, bir tane Slovakya porseleni var (tabak asılı) , bir de Kütahya porselenden şekerlik tarzı bir poselenim var, biz yeni evliyiz, biraz parayı eski yağlıboya tablolara yatırınca benim porselen zevkime sıra gelmedi :) Bir müddet beklemedeyim, ama biriktikleri zaman size fotolarını atarım :)
Kahve fincan takımlarım falan da hep hediye geldiği için henüz kendi zevkime göre oluşturmak kısmet olmadı:)

Ama hayalim en az 4 5 tabak bulmak asmalık :)

Görüşmek üzere :)

tabaklarımı yükleyeyim ben de çektim fotoları e okula not giricem şimdi uykum gelmezse yüklerim bu gece :))

görüşürüz,sevgiler :)
iyiyim aquacım çok şükür sen nasılsın evlilik iş hayatı nasıl gidiyor umarım herşey istediğin gibi olur.:KK16:

evlilik güzel çok şükür, okula da iyi diyelim iyi olsun :) can sıkıcı özel bir şey yok aslında ama işte çocuklar yoruyor baya. okuldaki öğretmen ortamı da pek huzurlu değil ama umursamıyorum napayım dersime girip çıkıyorum :)

evin ingiliz filmlerindeki evler gibi önce resimlere baktım sonra resimlrin altına yazdığın notları okudum ingilizlerin dekorasyon zevkini seviyorsunuz kötümü hayır çok hoş hele kitaplığın olduğu bölümü çokk beğendim güle güle oturun

evin ingiliz filmlerindeki evler gibi önce resimlere baktım sonra resimlrin altına yazdığın notları okudum ingilizlerin dekorasyon zevkini seviyorsunuz kötümü hayır çok hoş hele kitaplığın olduğu bölümü çokk beğendim güle güle oturun

teşekkürler :) tam english country değil sanki benim ev tam da bilmiyorum aslında lukens ayak falan kullanmak istemeyince böyle tam ne olduğunu bilmediğim bir tarz oldu ama beğendim evlere bakarak yaptım dekorasyonu, o yüzden çok zorlanmadım sanki :))

Kusursuz, çok şirin bir ev
Özelliklede renkli yastıklarınıza bayıldım :)
Güle güle kullanın..
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederim bir çoğunu kaldırdım maalesef kullanışlı olmayınca :) şimdi 4 tanecik yastığım var kanepede onlardan sıkılınca farklılarını çıkarıp kullanırım diye düşünüyorum :)

teşekkürler beğeniniz ve güzel mesajınız için :)

Durup durup bakiyorum senin aysenin minenin ve baharin evlerine bu kadar mi huzur verir hayran biraktirir kendine bu evler gule gule oturun canim

X