- 20 Mayıs 2013
- 888
- 81
-
- Konu Sahibi ozgulgulece
sağol canım, peki etkisi ne aşamada bi gelişme varmı gerçi biraz erken ama yine de merak ediyo insan . bu arada kargo gelince içinde ne olduğu bellimiydi kimsenin bilmesini istemiyorumda
evet erken tabi şuan hiç bi gelişme yok ümitle bekliyorum.kargo gelince de içinde ne olduğu hakkında hiç açıklama bulunmuyor. merak etme zaten firmanın sitesnde bununla ilgili açıklama var yani içinde ne olduğu belli olmaz die
ben 3 kutu almayı düşünüyorum en azından kendimi kullanmaya mecbur hissedeyim diye, sen kaç kutu aldın canım
arkadaşlar göğüslerimde biraz dolgunlaşma var gibi...
Ne kadar oldu canım kullanmaya başlayalı? Gözle görülür bi dolgunluk mu? Bir de ölçtin mü göğüslerini mezurayla alttan ve üstten? Ölç ki öncesi ve sonrası farkını gör,bizlerle de paylaşırsın.
merhaba kızlar konuyu ben açmıştım ümitsizliğime ümitler bulmak için.Ben doğumdu emzirmeydi önce 110ları gördüm şindi 75e düştüm bi balonu kocaman şişir sonra sonra havasının yarıdan fazlasını söndür ortaya çıkan balon benim görüntüm işte bu yüzden benim içi boşalan göğsümü doldurmam lazım ancak bi doğum daha yaparsam ilerde bigün estetik vb hiçbiriini yAPAMAM peki sizce bu hap bende işe yarar mı yoksa ben öleyim mi(((
ya careffin diye bi ürün daha gördüm parafin neyse artık parafinli sütyen falan varmış pakette
valla öyle bi dolgunluk oldu daha da bi gelişme yok..
Biraz sabret canım.Hap bu sonuçta hemen etki göstermez zaten.İnanarak iç.İNŞALLAH büyürler.
şöyle aptalca bişey oldu sizi uyarayım önce 2 kutu sipariş ediyodum en son onayı vermeden sayfayı geriye götürdüm vazgeçip bi kutu sipariş verdim ama güvenlik kodunu girmememe rağmen 2side onaylanmış sipariş görünüyor.Ve ben malesef online ödeme yaptım.Şu anda da müşteri temsilcisine ulaşamıyorum:SSS
kızlar selam demin sipariş verdim sonunda resmi sitesiymiş ordan sipariş verdim bisürü bayan faceten hapla ilgili yorumlarını yazmış.Çok inansdırıcı geliyor bilemiyorum.şimdilik bi kutu istedim memnun kalırsam 2. ve 3.yü de alırım ama önemli olan güvenli şekilde bir an önce teslim almam ve üründen bi sonuç almam.Sizin kaç günde geldi?kutu içeriği belli oluyor mu?ben aldıktan sonra temsilcimiz sizi arıcak dediler ne kadar sürede arayacaklar?