Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri apex breast guava kullanan var mı?

evt cnm dediğin gibi bi taktik galiba..önce öle bi dolgunluk oluyoo..onu boşver bnm adet düzenim bozuldu,midem ağrımaya başladı yanii...gerçi o zamanda demiştim ama bi arkadaş kişiye göre değişebilir demişti..bilmiyorum ki o sen miydin acaba:26:

hatırlamıyorum canım geçmiş mesajlarda vardır belki.işe yaramadığı pek çok kişinin de onayı ile kanıtlandı.adet düzensizliğine gelince ben de hep düzensizlik olurdu o yüzden direk ilacı suçlayamıcam ama sebepsiz adetim 6 gün kadar gecikti.gebelik falan da beklemiyorum düşünmüyorum istemiyorum.ama şunu dicem belki de ilaçtan olabilri hakkaten ama ben öncekş 2 ay bu kadar düzensizlik görmemitim ve 3.kutumdan 7-8 tane ilacım kaldı sadece:S

cnm sen baya kullanmışsın yaa ben birinci kutuyu bile bitirmedimm adet olayı olunca...
neyse sanırım kendimizi olduğumuz gibi kabullenmemiz lasımm

millet ilacım bitti baya da oldu 1 haftayı geçmiştir anca fırsat buldum yazmaya.Hüsran hüsran hayal kırıklığı para tuzağı palavra....sakın almayın bir an olsun size işe yarıyormuş gibi bir izlenim verse de 3 kutunun ardından koca bir hayal kırıklığı oluyor sadece

Kizlar yanlis anlamayin lutfende kendi kreminizi kendiniz yapsaniz zor mu geliyor bu kadar. Hem iceriginde kim bilir ne kadar kimyasal vardir. Ise yaramadigi gibi hem paraniz hem hayalleriniz gidiyor.
Bu ilac firmalarindan nefret ediyorum

Uzun zaman sonra yazabildiğim için öncelikle okuyan herkesden özürdilerim. Hayat gailesi fırsat yaratamama vs vs.. Şimdi yukarıdaki mesajdanda anlaşıldığı üzere Nisan ayı gibi aldığım kutuları maalesef hala bitiremedim. Sebebi düzenli ilaç kullanmayı beceremiyor olmamdan kaynaklı.. Bu bitkisel drajeleri aldığımda göğüs ölçüm 75 di ve şimdi kulaklarınızı iyi açın dün gece ölçtüm 85 çıktılar evet evet yanlış okumadın 85 :)))

Şimdi bir kaç detay veriyorum : ilaçları düzenli kullanmadığım için ve hatta tarihlerden de anlaşıldığı üzere haftalara varan aralar vermeme rağmen sonuç bu arkadaşlar! Kesinlikle işe yarıyor..

Ikinci kutunun içinde 10 tane drajeleri kaldı. Ara verdiğim zamanlarda evet sönmeler yaşandığı doğru.. Yani kalıcı bir etki sağladığını tam olarak söyleyemem ama benim kullanım şekli ilede alakalı olabilir.

EN ÖNEMLI NOT: drajelerin içinden çok hafiften de olsa çemen kokusu alıyordum! Şimdi bu kalıcılığı sağlamak için çemen otu tozu takviyesine başladım! Konuyu çemen otu kullananlar diye açmış arkadaşlar zaten oradan okuyabilirsiniz. Ben günde 1 tatlı kaşığı yiyorum!

75 den 85 kızlar ben tavsiye ediyorum! Bol memişli günler :))))

Son düzenleme:
bende hala kullanmaya bi türlü cesaret edemediğim 2 kutu apex var..aslında kış aylarında koku olayıda olmaz içsemmi bilemedim ??? son yazan arkadaşın sonuç bildirimi heveslendirmedi değil..kullanırsam bende yazıcam buraya çünkü hala konuyu takip edenler var..benim gibi :)))

Arkadaşlar merhaba, konuyla ilgili ürünü kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim, şöyleki ben üç aylık kullanımdan sonra çok memnun kaldım bir beden büyüdüğünü bile söyleyebilir :) kesinlikle yan etkisi yok düzenli sabah akşam önerildiği şekilde kullanılırsa kesinlikle fayadalı...

Ben yeni kullanmaya başladım ufakta olsa bi değişiklik var bazı arkadaslar ürünlerin orjinal olup olmadığı konusunda paylasimlarda bulunmuş hangi siteden almalıyız yardimci olursaniz sevinirim

Tatlim esin belki kucuk goguslerden hoslaniyodur ondan oyle demistir.erkeklerin hepsi iri gogus sevmez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…