- 20 Mayıs 2013
- 888
- 81
-
- Konu Sahibi ozgulgulece
ben 1 hafta kadar hayıt tohumu içtim burdan okuyup o rezALEt bişeydi hormonları dengeliyomuş ama ben fazla dayanamadım kokusu tadı falan tiksindirdi.hapa gelince bi umut her şeyi deneyen biz kadınların umutları doğrultusunda bende şans dedim aldım.İlk kutuda 15 günde falan bi dolgunluk oluyo gibiydi bunun üstüne hemen atladım 2 kutu daha aldım ama hapın ticaret taktiği heralde bi halta yaramadı.Bu konuya devam etme nedenim ise başta umutlandırdığım arkadaşların da kazık yiyip ümitsizliğe düşmelerini engellemek.
hatırlamıyorum canım geçmiş mesajlarda vardır belki.işe yaramadığı pek çok kişinin de onayı ile kanıtlandı.adet düzensizliğine gelince ben de hep düzensizlik olurdu o yüzden direk ilacı suçlayamıcam ama sebepsiz adetim 6 gün kadar gecikti.gebelik falan da beklemiyorum düşünmüyorum istemiyorum.ama şunu dicem belki de ilaçtan olabilri hakkaten ama ben öncekş 2 ay bu kadar düzensizlik görmemitim ve 3.kutumdan 7-8 tane ilacım kaldı sadece:S
Bu bitkisel takviyeyi alalı 6 gün oldu, şimdilik göğüslerim de bir şişkinlik mevcut. Regli öncesi şişkinliğine benziyor ama regli olmayacağım daha bir hafta.. O yüzden faydası var gibi duruyor şimdilik. Bende çok tereddüt ederek aldım ama sonuçtan da hala kesin emin değilim.. Kullandıkça yazarım.. kutu sonucunda ne olacak göreceğiz.
ben de yeni gördüm nisan ayında maaşımı alınca sipariş vereceğim hemen :)
ya hem büyük olsa sevinecek hem kıskanacak onun durumu da karışık biraz:) Büyüse benim biraz güvenim yerine gelecek ondan mı nedir istemiyor içmemi.napıcam şaşırdım.Bir kere daha denicem içmiyorum dicem belki inanır psikolojiktir.Hem de onu dememiş olurum.Banyodan sonra kıyafetlerimi kokladım.Ben rahatsız bir koku hissetmedim.Ama ağzımın içi kötü oluyor onu biliyorum.o sanırım beni kıskanıyor:)