- 24 Haziran 2013
- 226
- 74
-
- Konu Sahibi ozgulgulece
kızlar 7.günümdeyim dün akşam hayıt içemedim ama meyve suyunun içine kara üzüm çekirdeği tozu koydum içtim (2.içişim)
dünden beri sanki çok hafif solgunluk var gibi çünkü daha boş ve gevşekti emzirme sonrası ama mucize diceğim gibi öyle aman aman bi fark değil.işin kötü tarafı adetim çok düzensiz ve yakın mı uzak mı onu da bilmiyorum.anlıcağınız yorumsuz((ben kutu bitene kadar ve kara uzum çekirdeği tozunun kavanazonu bitirene kadar yazıcam ara ara buraya
bilgi verdiğin için tşk...arkadaşım küç bende kullandım 2 kutu bitirdim ve gerçekten güzel bi dolgunluk elde ettim ama bırakınca eskisinden daha kötü oldu sanki, yada bana öyle geldi..keşke hepsini karıştırmasan... eğer bi sonuç elde edersen hangisinden olduğunu anlayamıycaksın çünkü...hayıtta,hurmada aynı dolgunluğu veriyo ama burda amacımız geçici değilde tam anlamıyla kalıcı bişeyler elde etmek diye düşünüyorum...yinede haberlerini sabırsızlıkla bekliycem :)
haklısın ama ramazan geliyor ve kullanımlarım sekteye uğrayacak diye ne yapabilirsem yapmaya çalışlıyorum.hayıta tahammül edemiyorum artık kokusu kaynatırken mahvedşyor onu her zaman kullanamıcamkalıcı olması için bi ömür devam etmek mi gerekecek bilmiyorum ama elimden geleni yapıcam.Hapı bi kutu aldım ama biraz olsun emin olsam 2. ve 3.yü de alırım ama bakalım artık
apex kullanan arkadaşlar nerdesiniz budamı işe yaramadı(
ben daha başlamadım kullanmaya yorumlara bakınca kullanmakta gelmedi içimden bi türlü...hani illaki bünyeden bünyeye değişir belki bende etki eder ama şu çemen kokusundan nefret ederim o yüzden kullanamıycam sanırım( telkin dinliyorum bakalım şimdilik...bu arada "elimde açılmamış vede orjinal metin ilaç barkotlu 2 kutu apex var...elimde kaldı içsemmi satsammı bilemedim...
evet arkadaşlar 2.kutu bitti ve 3. kutuya geçtim ama hüsraan devam ediyor.belki kişiden kişiye değişir farklılıklar olur onu bilemem amaa bencee tam bi fiyasko,para verdim diye iğrenç tadına ve kokusuna raağmen 3. kutuyu da bitiricem ama hçbir faydası yok.o ufacık dolgunluk hissine gelince masaj falan yapan buz yapan arkadaşlar daha fazlasını görmüşlerddir zaten.değmez aarkadaşlarım paranızı sakın harcamayın...
Canim sanirim o dedigin sey hap. Ben bi kez bi kutu hap kullanmistim adini hatirlamiyirum. Resmen gidigimda kara kara tuyler cikmisti. Ayrica ben hapin faydasina inanmiyorum. Dusunsene 100 gr keten tohumunu da 270 mg e2 var. en cok bitkisel e2 tasiyan sey keten tohumudur. O hapta ne olabilirki yani :) hergun bi kasik keten tohumu o haptan cok daha iyidir. En azindan ne yedigini biliyosun ve cok faydali.