Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri apex breast guava kullanan var mı?

bilgi verdiğin için tşk...arkadaşım küç bende kullandım 2 kutu bitirdim ve gerçekten güzel bi dolgunluk elde ettim ama bırakınca eskisinden daha kötü oldu sanki, yada bana öyle geldi..keşke hepsini karıştırmasan... eğer bi sonuç elde edersen hangisinden olduğunu anlayamıycaksın çünkü...hayıtta,hurmada aynı dolgunluğu veriyo ama burda amacımız geçici değilde tam anlamıyla kalıcı bişeyler elde etmek diye düşünüyorum...yinede haberlerini sabırsızlıkla bekliycem :)

haklısın ama ramazan geliyor ve kullanımlarım sekteye uğrayacak diye ne yapabilirsem yapmaya çalışlıyorum.hayıta tahammül edemiyorum artık kokusu kaynatırken mahvedşyor onu her zaman kullanamıcamkalıcı olması için bi ömür devam etmek mi gerekecek bilmiyorum ama elimden geleni yapıcam.Hapı bi kutu aldım ama biraz olsun emin olsam 2. ve 3.yü de alırım ama bakalım artık

hayıt tohumundan bahsediyosun demi canım...ben hayıtı kaynatmadan kullandım yani bitki çayı bardağım var 1 tatlı kaşığı hayıt içine kaynar su koyup 10-15 dakika kadar demleyerek hazırladım..bu şekilde yaparsan ve ılık içersen o kadar çekilmez bi tadı olmuyo...

merhaba hanımlar okul tatile girince eşimin memleketine gittik ve bi haftadır oradaydım o yüzden son durumdan kimseyi haberdar edemedim.bir kaç gün öncesine kadar harika bir dolgunluk vardı kendimi ne kadar beğenmeye başlamıştım anlatamam ama malum hüsran oldu hastalandım(emzirmeyi bırakınca adet öncesi dolgunluk olmuyodu hiç) neyse gelelim son duruma hani akmasa damlar deriz ya farked,lir derecede var ama henüz yinede yeterli değil.Hayıtı ağzıma koymadım ama her akşam küç içtim ve bi de hapı yemekten sonra da attıüğım oldu

1 haftalık falan hapım kaldı kızlar ama çok bariz bi gelişme hala yok ve 10 gündür falan da her akşam küç tozunu (3 çay kaşığı) sıvı ile alıyorum.ama henüz ellerim bomboş.bi gelişme gören olursa yazsın kızlarr???
ha bu arada küç zayıflatıyo çünkü ben 57 idim 55 kiloya düşmüşüm((zaten zayıftım biraz daha kilo verdim.ama bi faydası da selülitlerim gitti evet gerçekten gitti.keşke çatlakları da azaltıyor olsaydı(
bikaç şey daha aktarıyım küç cildi güzellleştiriyor
ama ilaç ise insanın terini çemen yemiş gibi kokutuyor banyosuz günüm olmuyor bu yüzden (bazen günde 2yi de buluyor)

kızlar ben ilaca devam ediyorum ama iftardan hemen önce alıyorum arkasından yemeğimi yiyorum sonra 2.sini de yatmadan önce 12-1 gibi alıyorum ama tabi 2 si de aç karna alınmamış oluyor.2. kutuya da geçiyim alıp diyorum ama ramazan da böyle kullanmış olmam zaten etkisini görmediğim ilacı daha çok etkisizleştircek

ben daha başlamadım kullanmaya yorumlara bakınca kullanmakta gelmedi içimden bi türlü...hani illaki bünyeden bünyeye değişir belki bende etki eder ama şu çemen kokusundan nefret ederim o yüzden kullanamıycam sanırım ( telkin dinliyorum bakalım şimdilik...bu arada "elimde açılmamış vede orjinal metin ilaç barkotlu 2 kutu apex var...elimde kaldı içsemmi satsammı bilemedim...

sat gitsin arkadaşım paranı kurtar

selam kızlar 3-4 tane hapım kaldı kutu bitiyor yani bi taraftan da iftar sonrası 1 tatlı kaşığı küç kullanıyorum ancak 100 üzerinden farkı değerlendirecek olursak %10luk bi değişme vAr,çok az deri toplandı,çok az dolgunlaştı vb.ölçüde büyüme yok.ben sipariş verdim 2 kutu daha dedikleri gibi en az 3 ay kullanıyım da bi işe yaramazsa ben denileni yapmadım demiyim.

merhaba kızlar ben 2.kutumdayım bi taraftan küç ile devam ediyorum.Dolgunluk var ama ne kadar kalıcı bu dolgunluk garanti veremiyorum.ama ölçülerde değişim yok ama bi de işin ilginç yanı aynı çamaşır sıkmaya başladı.sanırım dolgunluktan dolayı oldu.ben devam ediyorum yine sizleri haberdar edicem

muhakkak bi değişiklik var o zaman..büyümesede en azından dolgunlaştırmış vede toparlamış demekki...umarım ikinci kutunun sonunda dahada belirgin bi gelişme kaydedersin...ben haberlerini bekliyorum canım...

kızlar kaçtım sanmayın net kotam dolduğu için bi süredir nete giremiyodum.2.kutumla devam ediyorum ve açılmadık bi kutum daha var,bu arada küçü 2 tatlı kaşığı olarak artırdım ve devam ediyorum.ancak hala aynı sadece bi dolgunlaşma ve ötesi yok.ben gelişmeleri yazıcam ama almak isteyen arkadaşlar eğer beklemeye sabrınız varsa benşm 1-1,5 aylık hapım var acele etmeyin sonuç güzel olursa ben tüm samimiyetimle yazıcam zaten.boşa para vermeden önce beni bekleyin lütfen.Ama küç kullanacak arkadaşlar hemen başlayabilirsiniz çünkü sağlılığınıza çok büyük katkısı olacaktır.ben özellikle bağırsakları düzenli çalışmayan arakadaşlara tavsiye deiyorum vücuttakı toksinleri atarken bağırsakları da çok güzel çalıştırıyor.

merhaba millet.'.kutumu bitirmek üzereyim küçe devam ediyorum ama sizleri uyarmak için girdim.Ben açmadığım 3. kutuyu da denemedim dememek için içicem ama tam bir hüsran.sanki dolgunluk var gibi derken bilmiyorum ilaca devam etmeme rağmen sanki daha da kötü mü olduayrıca sürekli çektiğim şu ter kokusu da cabası.E bi de o kadar ümitlenip yaşadığım hayal kırıklığı ayrıca saçtığım onca para...asla ama asla almayın.siteye üyeliğime bakın isterseniz ilaçla veya firmayla hiçbir alakam yok ancak sizlerinde parasına yazık olmasın.Ben pişman oldum siz olmayın.ben 3.kutuyu da bitiricem ama şu 1 ayda ekstra olumlu bi gelişme yaşarsam yazarım ama ben olumlu bi gelişme yazmazsam sakın benim g,bi ilaç alığp kazıklanmayın.

evet arkadaşlar 2.kutu bitti ve 3. kutuya geçtim ama hüsraan devam ediyor.belki kişiden kişiye değişir farklılıklar olur onu bilemem amaa bencee tam bi fiyasko,para verdim diye iğrenç tadına ve kokusuna raağmen 3. kutuyu da bitiricem ama hçbir faydası yok.o ufacık dolgunluk hissine gelince masaj falan yapan buz yapan arkadaşlar daha fazlasını görmüşlerddir zaten.değmez aarkadaşlarım paranızı sakın harcamayın...

Canim sanirim o dedigin sey hap. Ben bi kez bi kutu hap kullanmistim adini hatirlamiyirum. Resmen gidigimda kara kara tuyler cikmisti. Ayrica ben hapin faydasina inanmiyorum. Dusunsene 100 gr keten tohumunu da 270 mg e2 var. en cok bitkisel e2 tasiyan sey keten tohumudur. O hapta ne olabilirki yani :) hergun bi kasik keten tohumu o haptan cok daha iyidir. En azindan ne yedigini biliyosun ve cok faydali.

ben 1 hafta kadar hayıt tohumu içtim burdan okuyup o rezALEt bişeydi hormonları dengeliyomuş ama ben fazla dayanamadım kokusu tadı falan tiksindirdi.hapa gelince bi umut her şeyi deneyen biz kadınların umutları doğrultusunda bende şans dedim aldım.İlk kutuda 15 günde falan bi dolgunluk oluyo gibiydi bunun üstüne hemen atladım 2 kutu daha aldım ama hapın ticaret taktiği heralde bi halta yaramadı.Bu konuya devam etme nedenim ise başta umutlandırdığım arkadaşların da kazık yiyip ümitsizliğe düşmelerini engellemek.

üzüldüm bak şimdi ben siparişi verdim ve heyecanla bekliyodum.. bi taraftan da tedirginim zararı olurmu diye ama napsam bilemedim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…