Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri apex breast guava kullanan var mı?

Bende merak ediyordum aldım ve 2 ay kullandım. Hatta sipariş vermeden önce müşteri temsilcilerine birçok defa işime yarayıp yaramayacağını sordum e tabi yarar dediler. Sonuç olarak hiçbir şey elde edemedim. Göğüslerim hala aynı boyutta ve hiçbir etkisi olmadı.

Bende merak ediyordum aldım ve 2 ay kullandım. Hatta sipariş vermeden önce müşteri temsilcilerine birçok defa işime yarayıp yaramayacağını sordum e tabi yarar dediler. Sonuç olarak hiçbir şey elde edemedim. Göğüslerim hala aynı boyutta ve hiçbir etkisi olmadı.

:KK43:((( üff yaaa napcam ben cok umıtkenmıstım buyuyolar dıye daha benım 1 ay bıle olmadı şişkınlıgı var kullanmayı bırakınca fısssss mı oluyo dıyosun yani :KK43:

benımde kullanalı 17 gün oldu,bendede bı şişkınlık var adetımı oldum bıttım hala şişkinliği duruyo nuda benı mutlu ediyo :) ama hanı her bayanın bı gogsu bideğ gögsunden farklıymıs ya yanı bırı az daha kucuk olurmus oyle bısey duymustum ve gercekten sol gogsumun daha kucuk oldugunu farketmıstım diyecegım şukı sankı o kucuk olan sol buyumuyoda sangı sağda bı buyume evarmıs gıbı yoksa bana mı oyle gelıyo bılemedım

Bu gün itibariyle 15. gün kesinlikle 1 beden büyüme elde ettim desem yeridir. eskiden göğüslerim küçücük avuçlarımda kaybolurdu.. Şimdi avucuma sığmıyorlar.. yani bünyeden bünyeye değişiyor diyorlar. Bırakınca sönecek mi bilmiyorum ama 15 günde bu şişkinlik bana şaka gibi geldi diyebilirim. Allam umarım bırakınca geçmez.. Kısacası şimdilik çok memnunum kızlar daha ilk kutu bitmedi bile.

Son düzenleme:
Bu arada bu benim kullandığım ilk göğüs büyütücü ürün.. Alırken çok tereddüt ettim.. Okuduğum yorumlarada çok inanamadım.. Firmanın reklamı gibi geldi çoğu olumlu yorum. Sonra buraya üye oldum.. başkalarının yorumlarını okudum yine gözüm korktu.. Ama bir cesaret satın aldım ürünü ben 2 kutu aldım şimdilik.. dediğim gibi daha ilk kutunun yarısındayım.. içinde çemen aroması olduğu doğru ancak öyle ten kokutucu bir şey yok.. çok hafif bir koku yapıyor olsa da rolan kullanınca tamamen kayboluyor koku.. Herkesin derdini emin olun anlıyorum. Çok zor insanın üzerindeki kıyafetinin şık durmaması.. Kutunun tamamı bitmeden ve üzerinden bir iki ay geçmeden kesinlikle alın diyemem.. Ama ben faydasını gördüm diyebilirim.

Bu gün itibariyle 15. gün kesinlikle 1 beden büyüme elde ettim desem yeridir. eskiden göğüslerim küçücük avuçlarımda kaybolurdu.. Şimdi avucuma sığmıyorlar.. yani bünyeden bünyeye değişiyor diyorlar. Bırakınca sönecek mi bilmiyorum ama 15 günde bu şişkinlik bana şaka gibi geldi diyebilirim. Allam umarım bırakınca geçmez.. Kısacası şimdilik çok memnunum kızlar daha ilk kutu bitmedi bile.

benımde aynen oyle dolgunluk var kullanıyorum hala. aklımdakı bu elımdekı haplar bıtınce 2 hafta falan sipariş vermıyecem eger gercekten inmıyosa şişkınlıgı bıdaha alcam devam edecem iniyosa baska yollar denıyecem artık..bu arada hergun rezene ve ada cayı içiyorum bıde hurma iyi gelıyomus gunde 2 tane hurma yemeye baslıcam yarından itibarende :)

Merhaba kızlaaar!Nasılsınız?Herkesin yorumlarını okudum tek tek.Çoğu arkadaş kullanmaya başlamış.Çoğu dolgunluk olduğunu söylüyor.Bi arkadaşta sönüyor filan demiş.Kararsız kaldım biraz ama bence bu işin başında ilk önce inanmak var.İnanarak kullanın kızlar hapları.Göğüslerinizi sevin,iltifat edin.Ciddiyim bakın:) Ben bazen ofluyorum pufluyorum küçükler diye ama büyüyeceğine inanıp pozitif yaklaşırsam daha güzel geliyorlar gözüme.Bende apex sipariş edicem yakında bakalım.Gelişmeleri paylaşırım sizinle.Kendimizi sevmekten başlar herşey...:KK54:

ben de dün aldım apex guava zımbırtısından. bütün yorumları okudum bilmiyorum. inanmak istiyorum.

Merhaba kızlaaar!Nasılsınız?Herkesin yorumlarını okudum tek tek.Çoğu arkadaş kullanmaya başlamış.Çoğu dolgunluk olduğunu söylüyor.Bi arkadaşta sönüyor filan demiş.Kararsız kaldım biraz ama bence bu işin başında ilk önce inanmak var.İnanarak kullanın kızlar hapları.Göğüslerinizi sevin,iltifat edin.Ciddiyim bakın:) Ben bazen ofluyorum pufluyorum küçükler diye ama büyüyeceğine inanıp pozitif yaklaşırsam daha güzel geliyorlar gözüme.Bende apex sipariş edicem yakında bakalım.Gelişmeleri paylaşırım sizinle.Kendimizi sevmekten başlar herşey...:KK54:

süper bi yaklasım :)

kızlar bende aldım apex guava. yarın gelecek inşallah işe yarar. gelişmeleri bende paylaşcam inşallah...bundan çok ümitliyim gerçekten inanıyorum bakalım...

Kızlar az önce sitesine baktım aradım kadın çok emin konuşuyor satmak için belki de bilemem .. Üründen memnun kalmazsak 1 hafta içinde iade oluyormuş bende dedim ki 1 haftada memnuniyetimizi nasıl anlayabiliriz? Kaşıntılar başlıyor zaten falan dedi.. Bilemedim arkadaşlar alsam mı ?

kızlar bnm apex guavam geldi bu akşam başlıcam kullanmaya...çok heyecanlıyım ya inşallah işe yarar...

kızlar bu arada bu apexi pazarlayan firma metin ilaç sanayinin uluslararası avrupa kalite ödülü varmııışşşş...bu benim güvenimi artırdı siz ne dersinizz??

İnşaAllah olumlu sonuçlar alırsınız kızlar.Haberlerinizi bekliyoruz.Ben daha para biriktiripte alamadım:)

kızlar apexi kullanmaya başlayalıu 3 gün oldu henüz bi gelişme göremedim sadece geceleri göğsümde hafif bir karıncalanma oluyor...belki de psikolojiktir.gelişmeleri yazcam tabi olursa:)

ben 1 kutu kullandım faydasını gordum hemen 2.kutuyuda siparis edecektım ama dedımkı kendı kendıme 2.kutuyu almadan bıraz ara veriyim bakalım iniyomu dıye bıde ne goreyım 1 haftada pıssssss :KK43:((((( bide telefonla arıyolar 2.kutuyu alacakmısınız yanında su hediyemız var bu hediyemız var dıye bende almak istemedıgımı memnun kalmadıgımı soyledımm

:KK43: üzüldüm gerçekten ya cnm...yani 3 utu kullanmak lazım diyo ama acaba 3 kutudan sonra oturur mu ki.. bi de sönünce acaba sarkma gibi bişey oluyo mu eski haline mi dönüyo

kızlar bende alıcam bu üründen ama internette 2 tane site var acaba hangisinden almak lazım? siz hangisinden aldınız

Bu arada bu benim kullandığım ilk göğüs büyütücü ürün.. Alırken çok tereddüt ettim.. Okuduğum yorumlarada çok inanamadım.. Firmanın reklamı gibi geldi çoğu olumlu yorum. Sonra buraya üye oldum.. başkalarının yorumlarını okudum yine gözüm korktu.. Ama bir cesaret satın aldım ürünü ben 2 kutu aldım şimdilik.. dediğim gibi daha ilk kutunun yarısındayım.. içinde çemen aroması olduğu doğru ancak öyle ten kokutucu bir şey yok.. çok hafif bir koku yapıyor olsa da rolan kullanınca tamamen kayboluyor koku.. Herkesin derdini emin olun anlıyorum. Çok zor insanın üzerindeki kıyafetinin şık durmaması.. Kutunun tamamı bitmeden ve üzerinden bir iki ay geçmeden kesinlikle alın diyemem.. Ama ben faydasını gördüm diyebilirim.

hangi siteden aldın canım

ben metin ilaç dan aldım .hem bu firmanın uluslararası avrupa kalite ödülü varmış die güvendim...

sağol canım, peki etkisi ne aşamada bi gelişme varmı gerçi biraz erken ama yine de merak ediyo insan . bu arada kargo gelince içinde ne olduğu bellimiydi kimsenin bilmesini istemiyorumda:KK1:

X