- 10 Mayıs 2013
- 1
- 0
-
- Konu Sahibi ozgulgulece
Bende merak ediyordum aldım ve 2 ay kullandım. Hatta sipariş vermeden önce müşteri temsilcilerine birçok defa işime yarayıp yaramayacağını sordum e tabi yarar dediler. Sonuç olarak hiçbir şey elde edemedim. Göğüslerim hala aynı boyutta ve hiçbir etkisi olmadı.
benımde kullanalı 17 gün oldu,bendede bı şişkınlık var adetımı oldum bıttım hala şişkinliği duruyo nuda benı mutlu ediyo :) ama hanı her bayanın bı gogsu bideğ gögsunden farklıymıs ya yanı bırı az daha kucuk olurmus oyle bısey duymustum ve gercekten sol gogsumun daha kucuk oldugunu farketmıstım diyecegım şukı sankı o kucuk olan sol buyumuyoda sangı sağda bı buyume evarmıs gıbı yoksa bana mı oyle gelıyo bılemedım
Bu gün itibariyle 15. gün kesinlikle 1 beden büyüme elde ettim desem yeridir. eskiden göğüslerim küçücük avuçlarımda kaybolurdu.. Şimdi avucuma sığmıyorlar.. yani bünyeden bünyeye değişiyor diyorlar. Bırakınca sönecek mi bilmiyorum ama 15 günde bu şişkinlik bana şaka gibi geldi diyebilirim. Allam umarım bırakınca geçmez.. Kısacası şimdilik çok memnunum kızlar daha ilk kutu bitmedi bile.
Merhaba kızlaaar!Nasılsınız?Herkesin yorumlarını okudum tek tek.Çoğu arkadaş kullanmaya başlamış.Çoğu dolgunluk olduğunu söylüyor.Bi arkadaşta sönüyor filan demiş.Kararsız kaldım biraz ama bence bu işin başında ilk önce inanmak var.İnanarak kullanın kızlar hapları.Göğüslerinizi sevin,iltifat edin.Ciddiyim bakın:) Ben bazen ofluyorum pufluyorum küçükler diye ama büyüyeceğine inanıp pozitif yaklaşırsam daha güzel geliyorlar gözüme.Bende apex sipariş edicem yakında bakalım.Gelişmeleri paylaşırım sizinle.Kendimizi sevmekten başlar herşey...
Bu arada bu benim kullandığım ilk göğüs büyütücü ürün.. Alırken çok tereddüt ettim.. Okuduğum yorumlarada çok inanamadım.. Firmanın reklamı gibi geldi çoğu olumlu yorum. Sonra buraya üye oldum.. başkalarının yorumlarını okudum yine gözüm korktu.. Ama bir cesaret satın aldım ürünü ben 2 kutu aldım şimdilik.. dediğim gibi daha ilk kutunun yarısındayım.. içinde çemen aroması olduğu doğru ancak öyle ten kokutucu bir şey yok.. çok hafif bir koku yapıyor olsa da rolan kullanınca tamamen kayboluyor koku.. Herkesin derdini emin olun anlıyorum. Çok zor insanın üzerindeki kıyafetinin şık durmaması.. Kutunun tamamı bitmeden ve üzerinden bir iki ay geçmeden kesinlikle alın diyemem.. Ama ben faydasını gördüm diyebilirim.
kızlar bende alıcam bu üründen ama internette 2 tane site var acaba hangisinden almak lazım? siz hangisinden aldınız
ben metin ilaç dan aldım .hem bu firmanın uluslararası avrupa kalite ödülü varmış die güvendim...