- 27 Nisan 2012
- 333
- 179
-
- Konu Sahibi ozgulgulece
ya eşim tenin kokuyor dedi.böyle midesi bulanmış gibi davrandı.Çok üzüldüm büyüyecekler diye kokumla kendimden nefret ettirmeyeyim dedim.bir saatten fazla keselene keselene banyo yaptım resmen derimi yüzdüm yani..Ne yapsam yenidem başlasam anlar mı ki?
icindeki cemenden olabilir mi?cemenin kokusu vucut salgilarina,tene falan gecer.ya eşim tenin kokuyor dedi.böyle midesi bulanmış gibi davrandı.Çok üzüldüm büyüyecekler diye kokumla kendimden nefret ettirmeyeyim dedim.bir saatten fazla keselene keselene banyo yaptım resmen derimi yüzdüm yani..Ne yapsam yenidem başlasam anlar mı ki?
ya eşim tenin kokuyor dedi.böyle midesi bulanmış gibi davrandı.Çok üzüldüm büyüyecekler diye kokumla kendimden nefret ettirmeyeyim dedim.bir saatten fazla keselene keselene banyo yaptım resmen derimi yüzdüm yani..Ne yapsam yenidem başlasam anlar mı ki?
Yeniden bi başla ona söylemeden eğer yine kokundan farkederse bırak canım ya .Benim bugün 11.günüm ve gerçekten büyüme var çok mutluyum :)
2.haftaya giriyorum ben dolgunlaşma var ve sütyenimin arkasını genişletiyorum artık eski ölçüsülere uygun taktığımda nefes alamayacak gibi oluyorum ama baktığımda çok fazla fark yok dolgun ve daha yuvarlak oldu ...Tabi kullanmaya devam ediyorum bakalım kutu bitince ne olacakHepimizin Monica Belluci gibi göğüslere sahip olmamız dileğiyle :)
apex kullanmaya başlayalı 5.günüm hafıf hafıf bı kıpırdanma hıssedıyorum belkıde psikolojık bılmıyorum,belkı adetime yaklastım onun şişkınlıgıde olabılır,ama çekındıgım bısey var sabah kalkar kalkmaz ilk işim 2 bardak suyla bırlıkte hapı yuutmak oluyo mıdemde bı sıkıntı olur dıye cekınmedım değilsiz demı oyle yapıyosunuz sabah kalkar kalkmaz içiyosunuz
sabahları kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum ben akşam yemekten bi saat önce oluyor.Her seferinde yemekten bi saat öncesine denk getirmek zor çünkü.Sabahları hapı içince midem ağrımıyor değil açıkçası şu kutu bitse de rahat etsem ya