Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri apex breast guava kullanan var mı?

ozgulgulece

yasamiksiri.blogcu.com
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
2.156
349
arkadaşlar merhaba doğum sonrası gevşeyen ve içi boşalan göğüsler ve dikleştirme ile yoğun araştırma yapıorum ama ameliyat dışında doğal yöntemler çok daha önemli.Nette gördüm ama apex breast guava göğüs büyütücünün hem büyüttüğü ama bi taraftan da ordakı dokuları yenileyerek dikleştirdiği yazıyor siz ne diyosunuz?işe yarar mı?kullanan var mı?:26:

apexi kullanmaya başladım bu 3.günüm arkadaşlar sonuçları yazacağım size inş.işe yarar :)

apex i bende sipariş verdim yarın elimde olacak gelişmeleri burdan paylaşalım.etki ederse en az 3 ay kullanırım.

inş.amacımıza ulaşırız ya eğer etki görürsem ben de 2-3 ay devam etmeyi düşünüyorum.:)

Arkadaşlar bende apex sipariş verdim bugün elimde olucak sizi burdan bilgilendireceğim.hepinizi çok iyi anlıyorum bu siteden denemediğim şey kalmadı ama hiçbiri işe yaramadı umarım apex işe yarar ve kesinlikle sizi bilgilendireceğim..çünkü hepimiz bi umut olumlu haberler bekliyoruz kullanan arkadaşlardan.bundan dolayı sizi çok iyi anlıyorum..umarım sizlere güzel haberler veririm.

Haberlerinizi bekliyoruz. Unutmayın sakın burayı.

tabiki mutlaka haber vereceğim olumlu yada olumsuz bilgilendiricem sizleri..bazı arkadaşlar haber vericem diyor ürünü aldım yada şunu denemeye başladım der sonra tekrar haber verir etkisini görür gibiyim der ama bir dahada ses seda çıkmaz o arkadaşlardan.hele ürünüm bir gelsin kullanmaya başlıyayım sonucu bildiricem size.

Aynen bende sonuçları bildiricem bugün 2,gün apex kullanımında.hergün yazıcam buraya bu sayfayı aktif takip edicem sonuçları gün gün yazıcam.Sabah akşam apex kullanıyorum.Bi de hergün maden suyu içmeye özen gösteriyorum.Onu da duymuştum.
Ne çektik be kizlar memem büyüyecek diye didindik durduk.Vasfiyeden :)

kızlar kullanan yokmu sonuçlar ne durumda yaa
bir oğlumvar,sonrasında birde ikiz kızlarım oldu
ee düşünün artık göğüslerimi :2:
ne yapsam karar veremedim yaa doğal yollarla halletmek istiyorum ben ameliyat vs istemiyorum

hadi bakalım kızlar sizden gelen haber olumlu olursa bizde sipariş veririz sanırım 2 hafta da ancak sonuc gösterırı

bence hergün yazmayın kullanan arkadaşlar, kendinizi şartlarsınız bi gelişme göremeyince umutsuzlaşırsınız 4 günde etki etmesi mümkün değil ki zaten 1 ay bi kullanın bakalım dolgunluk oluyo mu..

Arkadaşlar benim bugün 5.günüm ama tabi 5günde bir etkisini göstermez iki hafta kadar kullanıp bi gelişme olursa size haber vericem unutmadım aklımdasınız..kullanmaya başladıktan 2hafta sonra belirtilerini görüceğimi söylediler bakalım bekleyip görücez umarım güzel haberler veririm size.

kızlar ben ilacı aldıktan sonra ağzımda değişik bir tat oluyor.midem bulanıyor.Eşimde çok kötü koktuğumu söyledi dün gece.sizde öyle belirtiler varmı.eşim bu ilacı kullanmamamı söyledi.hiç değişik kokuyosun falan demezdi.Hatta kendi öz kokumu sever.Neden bu ilacı kullandım böyle oldu anlamadım dün ve bugün almadım ilacı.eşim bu ilacı kullanmamı istemiyor.Ne yapsam anlamadım.Sizde mide bulantısı oluyormu.İlac kötü kokuyor ama beni kokuttuğu anlamamıştım.eşim kokuyosun diyince çok üzüldüm ilacı kullanımıcam için.sizde böyle belirtiler varmı?

canım hap gerçekten kötü kokuyor ben de yuttuktan sonra rahatsız oluyorum ama karşıdakini rahatsız edecek boyutta değil ben hapı yutunca mentollü şeker çiğniyorum kokusunu alıyor sen de dene istersen.Bu arada benim 1 haftayı geçti hafiften dolgunlaşma var gibi sanki :)))

ya eşim tenin kokuyor dedi.böyle midesi bulanmış gibi davrandı.Çok üzüldüm büyüyecekler diye kokumla kendimden nefret ettirmeyeyim dedim.bir saatten fazla keselene keselene banyo yaptım resmen derimi yüzdüm yani..Ne yapsam yenidem başlasam anlar mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…