- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
-
- Konu Sahibi ozgulgulece
selam kızlar bi anda ortalığı velveleye vermişim çünkü ben mesajları attıktan 15 dakika sonra arandım.' sipariş vermişim gibi görünüyordu neden şu imiş kart bilgilerinden önce mail adresi falan yazınca direk sipariş etmişiniz gibi bilgilendirme maili geliyormuş satın alma bitse de bitmese de.Neyseki sadece deneme için bir kutu almış oldum yani.PEki acaba bi süresi mi var ki tekrar küçülmeden öyle kalması için yani??acaba en az kaç ay devam etmek lazım.Benim sıkıntı emzirmden sonra küçülmedi resmen söndü:Sdaha kötüsü olamaz zaten bana
1 kutu alıyor olamna sevındım :) faydasını gorecegınden emınım cunku 1 kutuda bıle belırgın bı sıskınlık dolgunluk oluyo,en iyi sonuc için 3 kutu kullanın dıyodu belkıde benım 1 kutu kullandıgım için eskı halıne donmustu bılemıyorum
canım kesin ve kalıcı sonuç göreceksem 3 kutu kullanırım sıkıntı olmaz ama ramazan geliyor ve oruçken ilacı nasıl bi düzene göre alacağım bunu hiç akıl edememiştim.Yemeklerden 2 saat önce mi alıyordun sen?
2.haftaya giriyorum ben dolgunlaşma var ve sütyenimin arkasını genişletiyorum artık eski ölçüsülere uygun taktığımda nefes alamayacak gibi oluyorum ama baktığımda çok fazla fark yok dolgun ve daha yuvarlak oldu ...Tabi kullanmaya devam ediyorum bakalım kutu bitince ne olacakHepimizin Monica Belluci gibi göğüslere sahip olmamız dileğiyle :)
cnm bende kulancakdimda size bir uyarım var vazgeçtim bir arkadaş kulanmiş nete yazini okudum işte adet doneminde kanamasi mi durmamiş duzeni bozulmus hayatinda ilk defa jinekologa gitmiş kanser riskinede bir bakin lutfen sagliginizdan olmayin.Emin olun anneleriniz filan izin vermez onlara sorun onlarda aynisini söyler.Onun yerine gous dolgunaltirici hareket var ben yaparken 20 den fazlada nefes alamiyorum eyer yaparsaniz duzenli olur.Yasiniz kac olursa olsun .
kızlar benim aldığım hap kargoda malesef ben okulda seminerdeyken gelmiş ve kargoya da eşim antrenmana gittiği için bugün gidemicem yani yarın alıp başlıcam olumlu olumsuz bir etki görürsem bende sizinle paylaişırım ama şunu söyliyim zaten yarın akşam başlayabilicem.kararsız olanlar varsa bikaç gün içinde sonuç alıp alamadığımı yaza yardımcı olmaya çalışırım
arkadaşlar ben de 19 gün oldu apexe başlayalı.öle çok bi gelişme yok bu bi tarafa dursun,6-7 senedir müthüş bi düzenle gününgününe olan adetim bu ay 9 gün erken geldi bu çok canımı sıktı hoşlanmadım....bırakcam galiba zaten ramazan geliyo kullanamam galiba arkadaşlar en iyisi çaylar egzersizler yada telkin hap çok da sağlıklı bi yöntem değil...MALESEF!!!! ÇOK ÜZGÜNÜM.bi de kızlar sanki bu hapı içtikten sonra midem rahatsız oluyo ağrı oluşuyo hafiften.bi de kalbim çok hızlı atıyo haptan sonra.bunlar benim izlenimlerim..bence almayın öle mucizevi bişey değil bence boşverin....
Slmmm kizlarr..ben 3 kutu aldim 2.kutu bitti aldigim sonuctan oldukca memnunum.ise yaramadi diyenlere sesleniyorum sizin aldiginz urun orjinal degildir muhtemelen.önceden 75 in icinde kaybolurdu simdi dar gelmeye basladi 80 takiyorum artik sadece 2 ayda hem diklesti hem dolgunlasti hemde buyudu herkese tavsiye ederim.2 ay oncesine kadar resmen psikolojim bozuktu simdi benden mutlusu yok. Haa bu arada gunde 3-4 fincan rezene iciyorum onunda cok faydasi oluyor.Hadi kizlar umudunuzu kaybetmeyin kolay gelsin hepinize :)
Slmmm kizlarr..ben 3 kutu aldim 2.kutu bitti aldigim sonuctan oldukca memnunum.ise yaramadi diyenlere sesleniyorum sizin aldiginz urun orjinal degildir muhtemelen.önceden 75 in icinde kaybolurdu simdi dar gelmeye basladi 80 takiyorum artik sadece 2 ayda hem diklesti hem dolgunlasti hemde buyudu herkese tavsiye ederim.2 ay oncesine kadar resmen psikolojim bozuktu simdi benden mutlusu yok. Haa bu arada gunde 3-4 fincan rezene iciyorum onunda cok faydasi oluyor.Hadi kizlar umudunuzu kaybetmeyin kolay gelsin hepinize :)