Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri apex breast guava kullanan var mı?

selam kızlar bi anda ortalığı velveleye vermişim çünkü ben mesajları attıktan 15 dakika sonra arandım.' sipariş vermişim gibi görünüyordu neden şu imiş kart bilgilerinden önce mail adresi falan yazınca direk sipariş etmişiniz gibi bilgilendirme maili geliyormuş satın alma bitse de bitmese de.Neyseki sadece deneme için bir kutu almış oldum yani.PEki acaba bi süresi mi var ki tekrar küçülmeden öyle kalması için yani??acaba en az kaç ay devam etmek lazım.Benim sıkıntı emzirmden sonra küçülmedi resmen söndü:Sdaha kötüsü olamaz zaten bana

1 kutu alıyor olamna sevındım :) faydasını gorecegınden emınım cunku 1 kutuda bıle belırgın bı sıskınlık dolgunluk oluyo,en iyi sonuc için 3 kutu kullanın dıyodu belkıde benım 1 kutu kullandıgım için eskı halıne donmustu bılemıyorum

canım kesin ve kalıcı sonuç göreceksem 3 kutu kullanırım sıkıntı olmaz ama ramazan geliyor ve oruçken ilacı nasıl bi düzene göre alacağım bunu hiç akıl edememiştim.Yemeklerden 2 saat önce mi alıyordun sen?

yemekten 1 saat önce aç karnı yutulacak canım sahurda iftarda içersin artık

sahur yemegını hazırlarken içersin

ifardadada ne yaparsın yemek yedıkten 3,4 saat sonra yanı 12-1 gıbı ğiğerini atsan oda olmadı sahura yaklastı :) bende bılemedem kı canım
nasıl olsa sıparısı verdın elınde dursun acma ramazandan sonra içmeye baslasan olurmu

cnm bende kulancakdimda size bir uyarım var vazgeçtim bir arkadaş kulanmiş nete yazini okudum işte adet doneminde kanamasi mi durmamiş duzeni bozulmus hayatinda ilk defa jinekologa gitmiş kanser riskinede bir bakin lutfen sagliginizdan olmayin.Emin olun anneleriniz filan izin vermez onlara sorun onlarda aynisini söyler.Onun yerine gous dolgunaltirici hareket var ben yaparken 20 den fazlada nefes alamiyorum eyer yaparsaniz duzenli olur.Yasiniz kac olursa olsun .

arkadaşlar ben de 19 gün oldu apexe başlayalı.öle çok bi gelişme yok bu bi tarafa dursun,6-7 senedir müthüş bi düzenle gününgününe olan adetim bu ay 9 gün erken geldi bu çok canımı sıktı hoşlanmadım....bırakcam galiba zaten ramazan geliyo kullanamam galiba arkadaşlar en iyisi çaylar egzersizler yada telkin hap çok da sağlıklı bi yöntem değil...MALESEF!!!! ÇOK ÜZGÜNÜM.bi de kızlar sanki bu hapı içtikten sonra midem rahatsız oluyo ağrı oluşuyo hafiften.bi de kalbim çok hızlı atıyo haptan sonra.bunlar benim izlenimlerim..bence almayın öle mucizevi bişey değil bence boşverin....

kızlar benim aldığım hap kargoda malesef ben okulda seminerdeyken gelmiş ve kargoya da eşim antrenmana gittiği için bugün gidemicem yani yarın alıp başlıcam olumlu olumsuz bir etki görürsem bende sizinle paylaişırım ama şunu söyliyim zaten yarın akşam başlayabilicem.kararsız olanlar varsa bikaç gün içinde sonuç alıp alamadığımı yaza yardımcı olmaya çalışırım

arkadasım meraba:) bende ço karaştırdım bu apex guava na ilacını ama hiç bir faydasınız gören yok.kaç kişiye ulaştım facede kullanan 3 ay araştırdım hep bence teslim alma hiçkimse memnun değil.sende ulaşabilirsin o kullanan insanlara kullanıcı yorumlarından canım:96:

ya site içindeki kullanıcı yorumları hep olumlu ama işte o kişileri facete ekleyip sormak lazım fikirleri değişti mi gerçekmi?
ben bi kutu kullancam ama demin hayıt tohumu okudum inşallah kadınlık hormonlarını düzenliyomuş falan ona da başlıcam bakalım hepsini yapcam işterezene vardı evde rezene de içerim ya ne bileyim herşeyi yapıcam

Arkadaşlar daha önce yazmıştım tekrar yazıyorum apexi bende kullandım fakat adet kanamam durmadı doktor kullanmış olduğum apexten dolayı olduğunu söyledi.benden sizlere tavsiye sakın kullanmayın.kaş yapayım derken gözden oluyordum..ve ayrıca hiçbir işe yaramıyor..Bilmiyorum dikkat ettinizmi ama nette görmüş olduğunuz apex kutu ile gelen kutu arasındaki farka ve yazı eksikliğine lütfen dikkat edin.ürün gerçekten yalan bir ürün..benden sizlere tavsiye..

zararını gören arkadaşım senin adına üzüldüm ama her ilacını kişilere fayda ve zararları farklılık gösterir aslında.Ben hayıt tohumu aldım dün ve akşam yatmadan içtim bu akşamdan yemekten önce apex aldım 2sini kullanıcam en azından hormonlara bi zararı olursa da hayıt tohumu hormonları dengelermiş.Bugün itibariyle alt 75 üst 86 bakalım gelişmeler ne olcak.

Slmmm kizlarr..ben 3 kutu aldim 2.kutu bitti aldigim sonuctan oldukca memnunum.ise yaramadi diyenlere sesleniyorum sizin aldiginz urun orjinal degildir muhtemelen.önceden 75 in icinde kaybolurdu simdi dar gelmeye basladi 80 takiyorum artik sadece 2 ayda hem diklesti hem dolgunlasti hemde buyudu herkese tavsiye ederim.2 ay oncesine kadar resmen psikolojim bozuktu simdi benden mutlusu yok. Haa bu arada gunde 3-4 fincan rezene iciyorum onunda cok faydasi oluyor.Hadi kizlar umudunuzu kaybetmeyin kolay gelsin hepinize :)

canım sen hangi siteden almıştın?ben resmi sitesi yazıyodu ordan aldım bugün akşam itibariyle 3.hapımı attım.şimdilik çok hafif bi dolgunluk var ama bunu sağ göğsümden farkettim çünkü eskiden en ufak bi dolgunluk yoktu.bi taraftan akşamları hayıt tohumu da içiyorum bakalım benim sonuçlar nasıl olcak

hangi siteden aldığını yazarmısın peki ben devir ucuzluk devrinden almıştım 70 liraya hologramı falan vardı gerçi ama bi kutu kullandım hiç bi değişiklik olmadı biraz değişim görsem devam edecektim normalde hap yutmayı hiç sevmeme rağmen

Benmde 1 kutu kulandiktan sonra hic bi etki etmedi ama umudumu kaybetmedim hic.ama 2.kutuya basladktan sonra etkisini gostermeye basladi simdi 3.kutudayim gun gectikce buyuyor ben metinilac tan aldim

ölçüde hiç bi değişiklik yok bugün 3.günüm bitti çok belli belirsiz bi dolgunluk var ama adetim düzensiz belkide adet görcem 1-2 haftaya ondan da olabilir.Bu arada hayıt tohumu denen şey bi kabus ama sabırla devam ediyorum içmeye((
keşke birinci kutuda aman aman bi değişklik görsem de 2.yi ona göre alsam.
benim de kutunun üst jealtinin de falan metin ilaç yazıyodu şöyle kahverengi hardal arası renkte kapsül halinde bi hap çemen gibi de bi kokusu var

5.günün sonu henüz tık yok sanırım yani belirgin bi fark göremiyorum hayıt tohumuna da devam ediyorum hatta bu akşam ekstradan siyah üzüm çekirdeği tozunu meyve suyuyla karıştırıp içtim ki hayıot tohumunun yanında bal kaymak gibi kaldı ve bakalım bu üçlü bende bi değişklik yapacak mı???gelişmelerle tekrar aranızda olacağım

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza..başıma gelen komik bi olayı paylaşmak istedim...benim bu göğüs büyütme serüvenimde hemen hemen denemediğim kalmadı diyebilirim...en son şu göğüs kemerini denemk istedim ve sipariş verdim veeeeeeee başıma ne gelse iyi ? kargo ürünü getirdi ödemeyi yaptım fakat paketi bi açtım içinde 2 kutu apex :))) şoklardayım yanlışlığın düzeltilmesi için arıyorum açan yok...eğer iade edemessem son çare kullanıcam ama çok üzgünümm..apex kullanan arkadaşlar lütfen buraya gelişmeleri yazın ona göre kullanmayı düşünüyorum tşk...

kızlar 7.günümdeyim dün akşam hayıt içemedim ama meyve suyunun içine kara üzüm çekirdeği tozu koydum içtim (2.içişim)
dünden beri sanki çok hafif solgunluk var gibi çünkü daha boş ve gevşekti emzirme sonrası ama mucize diceğim gibi öyle aman aman bi fark değil.işin kötü tarafı adetim çok düzensiz ve yakın mı uzak mı onu da bilmiyorum.anlıcağınız yorumsuz((ben kutu bitene kadar ve kara uzum çekirdeği tozunun kavanazonu bitirene kadar yazıcam ara ara buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…