Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri apex breast guava kullanan var mı?

Valla kızlar ne çektik be göğüs büyüteceğiz diye :) benim son 25 hapım kalmış bakalım hayırlısı , öyle çok aman aman bi değişiklik yok sanırım 2.kutuyu da kullanmam gerekiyor...

saw palmetto yu ilk defa duyuyorum nekı dıye sımdı arastırdım,vay anasını iki hap bırden kullanıp gögüsleri tasıyamaz hale gelirsen napcan kızzz :)
saw palmettoyu cemenle birlikte kullaniyolar genelde. ikisi ayri ayri buyutmuyo ikisinin etkisi birlesince buyume basliyomus.
macellan bazi yerlerde iceriginde cemen otu da var yaziyo.kutu varsa elinizde bakin,cemen ya da fenugreek diye bisey geciyo mu.

bende şimdilik adet öncesi dolgunluğu gibi birşey oldu ve sızlıyor umarım devamı gelir. bu arada çemen iştah açıyo ya birkaç gündür ağzım boş durmuyo 1kilo almışım 46 olmuşum, 50yi hatta 55i bulsam bi taşla iki kuş vursam ohh miss

ya ben napıyım sımdı sadece apex kullanıyorum onun yanında bebek yagıyla aksamalrı masaj yapıyorum baska bısey yaptıgım yok bıde ara ara ada cayı mı icsem kı gun içersınde sav palmetoyu nerde bulabılırım kı aktarlarda varmıdır pahalı bısey mı,bırde sıgara bırakmak için champix kullanıyorum hepsı bırden bunyeme agır gelırmıkı diye kurkayrum,zayıf bıseyım kuruyup gitmeyım evdede kaldım zaten offf kızlar offfff cok dertlıyım yahu :):):)

apex in icinde saw palmetto var sanirim.nette aratinca var gorunuyo.testere palmiye ya da benim bildigim sekliyle cuce palmiye olarak da gecer.masaj onemli,masaj tekniklerini arastirin nette.dogru sekilde ve yeterli surede yapildiginda tek basina bile bi ayda 1 beden buyutebilirmis. adacayi ve rezenenin de faydasi olabilir

ozamn günde 1 bardak rezene bır bardak ada cayı ıcıyım,masajı aksamları yapıyorum zaten çekıkde iyi gelıyomus ama cekemıyorum,cuce palmıye dedıgın saw palmetto ile aynı sey mı farklı bı ot falan mı

ayni sey.saw palmetto,cuce palmiye,testere palmiyesi seklinde uc isim de kullaniliyo Turkiyede.
spor yapmak da iyi bunlari kullanirken,buyume hormonunu yukseltiyomus spor.

Kızlar selam..benim bugün apex kullanmaya başladığımın 16.günü hiçbir gelişme yok..1ay kullanmaya devam edicem bi gelişme olucağını sanmıyorum ama olursa yazıcam sizlere..

Kızlar selam..benim bugün apex kullanmaya başladığımın 16.günü hiçbir gelişme yok..1ay kullanmaya devam edicem bi gelişme olucağını sanmıyorum ama olursa yazıcam sizlere..

bi ayda zaten yarım beden büyüyormuş mayısın 7sinde tam bi ay olacak benim hafif dolgunlaşma var 2.kutuyu almayı düşünüyorum biraz geç oluyor maalesef sabır ne diyelim ((((

Bu bitkisel takviyeyi alalı 6 gün oldu, şimdilik göğüslerim de bir şişkinlik mevcut. Regli öncesi şişkinliğine benziyor ama regli olmayacağım daha bir hafta.. O yüzden faydası var gibi duruyor şimdilik. Bende çok tereddüt ederek aldım ama sonuçtan da hala kesin emin değilim.. Kullandıkça yazarım.. kutu sonucunda ne olacak göreceğiz.

Ben cesaret edip daha alamadim, bi ara egzersiz ve sikilasmasi icin de buz yaptim ama birakinca eski hale geldi, biraz kilo alinca ise yarayacagini bilsem onada raziyim ama su bu sarkmayla basbasayim, anne olmak ne zormus ya

benımde kullanalı 17 gün oldu,bendede bı şişkınlık var adetımı oldum bıttım hala şişkinliği duruyo nuda benı mutlu ediyo :) ama hanı her bayanın bı gogsu bideğ gögsunden farklıymıs ya yanı bırı az daha kucuk olurmus oyle bısey duymustum ve gercekten sol gogsumun daha kucuk oldugunu farketmıstım diyecegım şukı sankı o kucuk olan sol buyumuyoda sangı sağda bı buyume evarmıs gıbı yoksa bana mı oyle gelıyo bılemedım

kızlar benim kutum bitti çok az bir dolgunlaşma var 2.kutuyu alsam mı almasam mı bilemedim ne yapmalıyım sizce ?

Kızlar merhaba;
bende apex kullandım .İlk başlarda hafif dolgunluk oluyor ama kullanmayı bırakınca sönüyor. Bence paranıza yazık.3 aylık paket almıştım ama fos çıktı malesefffff.

Kızlar merhaba;
bende apex kullandım .İlk başlarda hafif dolgunluk oluyor ama kullanmayı bırakınca sönüyor. Bence paranıza yazık.3 aylık paket almıştım ama fos çıktı malesefffff.

3 kutu mu kullandın canım ben de ilk kutuyu bitirdim de çok büyük bi değişiklik yok maalesef

KESİNLİKLE BİR CEVAP BEKLİYORUZ.LÜTFEN UNUTMA. BENDE ALMAYI İSTİYORUM.AMA TEREDDÜTTEYİM :s

KESİNLİKLE BİR CEVAP BEKLİYORUZ.LÜTFEN UNUTMA. BENDE ALMAYI İSTİYORUM.AMA TEREDDÜTTEYİM :s

Kızlar kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum apexi 17 yada 18 gün kadar kullandım bu süreçte regl oldum ve uzun süre reglim devam etti ve buda kullanmış olduğum apexten dolayıymış ve birde mide ağrısı yaptı bende yani kısacası kaş yapayım derken göz çıkartıcaktım.ben bu ürünü ve buna benzer ürünler kullanmayın derim burdaki biçok yöntemi denedim ama hiçbiri etki etmedi.yani doğal yollarlla falan göğüs möğüs büyümüyor bundan çok eminim artık tek gerçek silikon maclaren yada yağ enjeksiyon tabi yöntemlerde çok pahalı (

Kızlar merhaba;

yaa bu benı cok üzdü şimdi bende ne guzel yavas yavas buyuyolar dıye sevınıyodum yine umutlarım cöpe düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…