- Konu Sahibi ozgulgulece
amin işallah:) saw palmetto pek bilinmiyo ama göğüs büyüttüğü kanıtlanmış bi bitki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saw palmettoyu cemenle birlikte kullaniyolar genelde. ikisi ayri ayri buyutmuyo ikisinin etkisi birlesince buyume basliyomus.saw palmetto yu ilk defa duyuyorum nekı dıye sımdı arastırdım,vay anasını iki hap bırden kullanıp gögüsleri tasıyamaz hale gelirsen napcan kızzz :)
saw palmettoyu cemenle birlikte kullaniyolar genelde. ikisi ayri ayri buyutmuyo ikisinin etkisi birlesince buyume basliyomus.
macellan bazi yerlerde iceriginde cemen otu da var yaziyo.kutu varsa elinizde bakin,cemen ya da fenugreek diye bisey geciyo mu.
apex in icinde saw palmetto var sanirim.nette aratinca var gorunuyo.testere palmiye ya da benim bildigim sekliyle cuce palmiye olarak da gecer.masaj onemli,masaj tekniklerini arastirin nette.dogru sekilde ve yeterli surede yapildiginda tek basina bile bi ayda 1 beden buyutebilirmis. adacayi ve rezenenin de faydasi olabilirya ben napıyım sımdı sadece apex kullanıyorum onun yanında bebek yagıyla aksamalrı masaj yapıyorum baska bısey yaptıgım yok bıde ara ara ada cayı mı icsem kı gun içersınde sav palmetoyu nerde bulabılırım kı aktarlarda varmıdır pahalı bısey mı,bırde sıgara bırakmak için champix kullanıyorum hepsı bırden bunyeme agır gelırmıkı diye kurkayrum,zayıf bıseyım kuruyup gitmeyım evdede kaldım zaten offf kızlar offfff cok dertlıyım yahu :):):)
apex in icinde saw palmetto var sanirim.nette aratinca var gorunuyo.testere palmiye ya da benim bildigim sekliyle cuce palmiye olarak da gecer.masaj onemli,masaj tekniklerini arastirin nette.dogru sekilde ve yeterli surede yapildiginda tek basina bile bi ayda 1 beden buyutebilirmis. adacayi ve rezenenin de faydasi olabilir
ozamn günde 1 bardak rezene bır bardak ada cayı ıcıyım,masajı aksamları yapıyorum zaten çekıkde iyi gelıyomus ama cekemıyorum,cuce palmıye dedıgın saw palmetto ile aynı sey mı farklı bı ot falan mı
Kızlar selam..benim bugün apex kullanmaya başladığımın 16.günü hiçbir gelişme yok..1ay kullanmaya devam edicem bi gelişme olucağını sanmıyorum ama olursa yazıcam sizlere..
bu bitkisel takviyeyi alalı 6 gün oldu, şimdilik göğüslerim de bir şişkinlik mevcut. Regli öncesi şişkinliğine benziyor ama regli olmayacağım daha bir hafta.. O yüzden faydası var gibi duruyor şimdilik. Bende çok tereddüt ederek aldım ama sonuçtan da hala kesin emin değilim.. Kullandıkça yazarım.. Kutu sonucunda ne olacak göreceğiz.
Kızlar merhaba;
bende apex kullandım .İlk başlarda hafif dolgunluk oluyor ama kullanmayı bırakınca sönüyor. Bence paranıza yazık.3 aylık paket almıştım ama fos çıktı malesefffff.
Arkadaşlar bende apex sipariş verdim bugün elimde olucak sizi burdan bilgilendireceğim.hepinizi çok iyi anlıyorum bu siteden denemediğim şey kalmadı ama hiçbiri işe yaramadı umarım apex işe yarar ve kesinlikle sizi bilgilendireceğim..çünkü hepimiz bi umut olumlu haberler bekliyoruz kullanan arkadaşlardan.bundan dolayı sizi çok iyi anlıyorum..umarım sizlere güzel haberler veririm.
KESİNLİKLE BİR CEVAP BEKLİYORUZ.LÜTFEN UNUTMA. BENDE ALMAYI İSTİYORUM.AMA TEREDDÜTTEYİM :s
Kızlar merhaba;
bende apex kullandım .İlk başlarda hafif dolgunluk oluyor ama kullanmayı bırakınca sönüyor. Bence paranıza yazık.3 aylık paket almıştım ama fos çıktı malesefffff.