Apartmanda kedi besleyen komşular?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendimi bildim bileli hayvan severim ve sokak hayvanlarına elimden geldiğince bakiyorum ve ne kadar katı ve hassas olduğumu bu konuda baya bi bilinir ama apartmanda kedi olmaz çünkü kediler kapalı kalmaktan hoşlanmazlar ya kedi kapısı yaptırın partman kapısına ya kapı açık kalacak şekilde anca olur başka türlû mümkün değil benim mahallemde ve apartman önünde yuvalar var soğuklarda sıcak su torbası koyuyorum apartmanlar sanki çok mu sıcak taşdan duvar

Bizim sitede de benzer durum var. Kimse evine almiyor ama apartman icinde tutuyorlar. Bir kedi de degil ustelik. Site bahcesindeki 2. 3 kedi. Acikcasi idrar kokusunu kendi katimda hissetmedim belki baska matlarda vardir ama bizim sitede cop posetlerini kapiya birakanlar oldugu icin kedilerde eseliyor. Tum copler apartman icine yayiliyor. Kapinin onune cop birakanlar buna ragmen birakmamayi ogrenemedi. Bizim sitedeki asil problemde bu ve bir turlu cozum bulunamiyor.

O kadar boşsunuzki o bedduaları aynen size iletiyorum gelsin hayvan senin evine yapsın o zaman sus hayvanseversinya

Zabıta gelip uyarı yapıyor sadece. Benim belediyeyi arama sebebim buna bir çözüm bulunması bunu yapan komşuların bir ceza alması. Ayrıca ben bu durumdan rahatsız olup belediyeyi arasam bile vebali bana değil besleyen kişilere düşer çünkü bu rahatsızlığı onlar veriyor. Ve kötü niyetim olsa zaten kimseye bişey demeden kendimiz alır kediyi sokağa atardık bu zor bir şey değil ben de hayvana zarar vermemeye çalışıyorum. Veteriner hizmetlerini aradım belediyenin onlar ne yapıyor hiç bilmiyorum bu yazdığınızi da şimdi görüyorum

Baska illeri bilemiyorum ama Ankara'da kediler barinaga alınmıyor zaten, muhtemelen sizin orada da durum budur.

Açlık sefalet dolu yere gidecekler niye arıyorsunuz belediyeyi. Çok mu güzel bakılıyor sanıyorsunuz? Kafalarına vura vura öldürüyorlar. Size burda yazanları niye dinlemiyorsunuz?

Son düzenleme:
Açlık sefalet dolu yere gidecekler niye arıyorsunuz. Size burda yazanları niye dinlemiyorsunuz?
Hanımefendi burda yazılanlardan birinin önerisiyle aradım zaten hayvana sahip çıkılsin diye daha sonra diğer yazılanları gördüm. Daha önce hayvan beslemedim kusura bakmayın konulara bu kadar hâkim değilim burda yanlışı yapan anlayışsız komşularım malesef. Gelip burda bana muhalefet olmayın ben kötü niyetli olsam Alir kendim götürürüm hayvanı uzağa zor bir şey değil burda en düzgün insaflı çözümü bulmaya çalışıyorum siz niye beni dinlemiyorsunuz ?

Bina içine kum kabı koysanız faydası olmaz mı acaba, anladığım kadarıyla sizin en büyük sıkıntınız bina içine pislemesi

Bina içine kum kabı koysanız faydası olmaz mı acaba, anladığım kadarıyla sizin en büyük sıkıntınız bina içine pislemesi
Koyuyoruz yapmiyo diyolar ama kesinlikle koymuyolar. Evet bir sene olcak zaten taşınali ama bir iki aydır şikayetçiyiz bu durumdan

Kum kabı koyuyoruz ona yapmıyor diyolar hatta senin katına koyalım dediler izin vermedim kendi katlarında yiyip içip benim katımi niye tuvalet bilsin kendi katlarinda yok ayrıca kum kabı
Tuvaletini sürekli sizin kapıya yapıyorsa ilk aşama için doğru olan kum kabının orada olmasıdır, sonra onun yolu üzerinde başka bir yere taşınabilir. Kedi de onun olduğu yere geçer

Tuvaletini sürekli sizin kapıya yapıyorsa ilk aşama için doğru olan kum kabının orada olmasıdır, sonra onun yolu üzerinde başka bir yere taşınabilir. Kedi de onun olduğu yere geçer
Komşular insan olsa bunu kabul ederdim ama o kum kabı buraya koyulursa kadın bir daha asla almaz burdan . Ayrıca kediden korkuyorum fobim var yani sürekli kapima gelmesini de istemiyorum hemde onların katında yiyip içerken benim katıma pisletmesini istemiyorum

Kötü niyetlisiniz. Gelip belediye alsın diye aramışsınız. Umarım kedinin başına bisey gelmez, gelirse vebali size olsun.

Söylediğimiz herseye bir bahane buldunuz. Bir tane (onu bile görmedim) belediyeyi ara yorumunu görüp onu uygulamaşsınız. Madem oraya gönderecektiniz niye buraya yazdınız?

Siz benim konuma yazmayın lütfen kaale almıyorum

belediyeler kedileri almıyor ki?

kadının yaşadığı yerde belediye kedileri alıyorsa böyle yazdıysa, konunun da hepsini okumadım özel belirtildiyse görmedim yani. ama normalde belediyeler kedileri almaz

belediyeyi hayvanı alsınlar diye değil de komşulaarı ikaz etsinler diye de aramış olabilir.

İkaz edilsinler diye aradım ben adamda kedinin alınması için talep oluşturduk dedi olay bu. Ama götürüp öldürüyorlar falan diyolar ben bunu bilmiyodum zaten böyle bir şey olacaksa iptal ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…