- 5 Nisan 2023
- 3.831
- 11.738
- 128
- 27
Aslında kedi kumu işinden vazgeçmeyin, kediler çok akıllıdır öylece bi günde öğrenemez. Bi kaç gün kuma alıştırsınlar bakmak isteyenler daha sonra başka yere yapmaz.
Bizde apartmanın bahçesinde bakıyoruz ama havalar soğuyunca kapıyı açıp içeri alıyoruz. Çişi gelince bahçeye çıkıyor öyle alıştı. Veteriner komşumuz ilgilendi kedi büyükse biraz uğraşmak gerekirmiş wc konusunda.
Bizimki çok aksi
Tepkisel yapıyor muhtemelen normalde kedi pisliğini örten bi hayvan. Böyle yapması normal değil
Bizde apartmanın bahçesinde bakıyoruz ama havalar soğuyunca kapıyı açıp içeri alıyoruz. Çişi gelince bahçeye çıkıyor öyle alıştı. Veteriner komşumuz ilgilendi kedi büyükse biraz uğraşmak gerekirmiş wc konusunda.
Bizimki çok aksi
kendi kapınıza koydurmayın, bi yer belirlensin özellikle kapısında miyavlatan sözde hayvan severe gidin alıştırsın. Çok seviyolar ama şiddet gören bi can var ortada hala yokuş yapıyolar. Çünkü umurlarında değil, çişi kendi kapılarına yapsaydı mama vermeyi keserdi böyle tipler.Kedi kumunu benim kapıma koymalarina izin verirsem bir daha asla almazlar ordan huylarını biliyorum o yüzden kabul etmiyorum. Kedi yaşlı bu arada ve ilk geldigimizde yapmiyodu birkaç aydır yapmaya başladı normalde eğitimi varmış zaten ben de anlayamadım
Tepkisel yapıyor muhtemelen normalde kedi pisliğini örten bi hayvan. Böyle yapması normal değil