Apartmanda kedi besleyen komşular?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında kedi kumu işinden vazgeçmeyin, kediler çok akıllıdır öylece bi günde öğrenemez. Bi kaç gün kuma alıştırsınlar bakmak isteyenler daha sonra başka yere yapmaz.
Bizde apartmanın bahçesinde bakıyoruz ama havalar soğuyunca kapıyı açıp içeri alıyoruz. Çişi gelince bahçeye çıkıyor öyle alıştı. Veteriner komşumuz ilgilendi kedi büyükse biraz uğraşmak gerekirmiş wc konusunda.
Bizimki çok aksi
kendi kapınıza koydurmayın, bi yer belirlensin özellikle kapısında miyavlatan sözde hayvan severe gidin alıştırsın. Çok seviyolar ama şiddet gören bi can var ortada hala yokuş yapıyolar. Çünkü umurlarında değil, çişi kendi kapılarına yapsaydı mama vermeyi keserdi böyle tipler.
Tepkisel yapıyor muhtemelen normalde kedi pisliğini örten bi hayvan. Böyle yapması normal değil

Ay kesinlikle kendi dairelerinin önüne yapmıyor zaten kumu da kendi dairelerine koyunca hayvan yapmiyormuş hiç inanmıyorum çünkü kendi katlarında kum yok. Hayvanı da düşündükleri yok . Belediyeyi aradım talep oluşturdular hayvanın alınması için ama gelip alırlar mı bilmiyorum kimin beslediğini falanda sormadılar

Ayrıca Adore mobilya ücretsiz kedi evi veriyor
İnceleyin internetten yakınınızda varsa gidip isteyebilirsiniz

Şiddet görüyor diyorsunuz
Bu da çok büyük problem aslında
Sözde hayvansever komşularım da düşünse keşke kedi evi falanda degilki mesele illa apartmanda durcak hayvan. Kedi evinde durmuyormuş

Söyledim bunu ama parasını ben vermek zorunda değilim onlar besliyor kediyi ama almaya gözleri yemiyor heralde ceplerinden para çıkmasın

Hayvan hakki diye muhakeme yeteneğini kaybetmiş, ne dediğini bilmeyenler son zamanların sabır testi gibi.

Hangi şehirde? Sosyal medya hayvan gruplarına ilan açabilirsiniz belki güvenli bir yer çıkar.

Ben de başlığı okuyup tıkladığımda, sizin gibi kızacaktım konu sahibine ama sorun sizin anladığınız gibi değil. Kadın apartmana kedi gelmesin demiyor. Kedi tuvaletini apartmanın içine yapıyor. Kedi için kulube yapalım demiş kabul etmemişler. Şimdi kediyi besleyen şahış eve almıyor, eve almadığı gibi ona dışarıda kedi evi vb bir şey de yapmıyor. Kediyi apartmanın içine salıyor. Bu kedi tuvaleti gelince ne yapacak? Kediye bakan kişinin bunu düşünmesi gerekir. Evine almıyorsa kediyi apartmanın dışına çıkaracak ki kedi tuvaletini yapabilsin, ya da kendi kapısının önüne kapaklı bir kedi tuvaleti koyacak ki başkalarının kapısının önüne yapmasın. Gerçi bu da çözüm değil çünkü hem kediyi hem de yaşadığı apartmanı bu kadar umursamayan şahış onun temizliğinin sorumluluğunu da alacağını sanmıyorum. Bu kediye bakan kışının yaptığı şey tam bir sorumsuzluk örneği, konu sahibi haklı. Ayrıca kedi madem apartmanda bakılıyor, kedinin kısırlaştırılması gerekir, yoksa ileride kızgınlığa girince daha da büyük sorun olur. Ama belediye vb şikayette bulunmasın kediyi harcarlar.

Sizlerde haklısınız. Erkek kedi koku bıraktığı zaman felaket kokar. Kısırlaştırılması lazım. Sahiplendirmeye çalışın.

Yaşı büyükmüş kimse sahiplenmezmiş. Ben daha önce hayvan beslemedigim için anlamıyorum bu işlerden ayrıca kendi kedileri olarak sahiplenmişler onlardan izinsiz sahiplendirirsem olay çıkar
Apartmanda beslenmesi olayına karşı değilim, site sakinleri olarak soğuk kış günlerinde boş olan (kışın sıcacık kalorifer boruları geçen bi ise yaramayan odalar var) koyuyoruz sıcacık takılıyorlar mama su koyunca.
Ama şiddet görmesi, gece eve girmek istemesi beni çok üzdü. Sıcacık yuvası olacak niye izin vermezler. Ayrıca yaşı büyük diyorsunuz sokakta kalması daha kötü.

Buradaki başka takıntılı eksileyen üyeyi görünce aklıma bana saplantılı şekilde takıntılı üye geldi. Her konumda yaptığım her yoruma eksi veriyor, bu da yetmezmiş gibi en ufak, herhangi bir şekilde alakasız konuda bile olumsuz yorumumda bu üye şu düşmanı bu düşmanı diye uydurup hakaret ediyordu. O üyeyi yönetime şikayet edince ancak öyle durdu. Acaba o üye nick mi değiştirdim diye şüphelendim ciddi ciddi. Belki şimdi bile takip ediyordur. Korku filmlerindeki inşaata benziyordu.

Sanırım her apartmanda var bu kedi meselesi.bizim sitede bı kadın var güya kedileri çok seviyor.site yönetimi dışarda kedilere yuva yapmasına rağmen ısrarla içeri almaya çalışıyor.yalniz kendi apartmanina değil bizimkine getiriyor.korkudan kapıya çöp birakamiyoruz,ayakkabılarımiza pisliyor.defalarca uyarıldı ama laftan anlamıyor.onun yüzünden kedilerden nefret edecem nerdeyse.alt komşumun engelli oğlu var,arabası kapinin önünde sürekli oraya yapıyormuş.kim ne derse desin hayvanseverlik böyle bişey değil.kedilerin yeri apartmanın içi olamazm

Kum koyuver ne olacak
Yazik gunah yahu. Havalar isinsin gider zaten disari
Hayvanlar konusu olunca Kraliji tanimam, cok beddua etmisligim var, tutuyoda.

O kedinin huzurunu kacirinanin, allah belasini versin huzuru kalmaain insallah, buda sizin binaya gitsin

Zabıtayı aradım diyorsunuz umarım belediyeyi aramamışsınızdır barınaklar nazi kampından farksızdır, bir kere gidip görseniz ömür boyu etkisinden çıkamazsınız. o vebali sakın almayın. facebook ulunduğunuz şehrin hayvan gruplarına yazın güvenli bir yer bulunur belki.

Hasta mısınız?

Ya sevmek zorunda miyiz ? Benimde ayni sorunum var. Evime almam disarda beslerim. Apartmanin ici oldugu gibi kedi idrari kokuyor. Duzgun bakamayan almayacak o zaman binaya. Kac defa otomatik isik söndü kedi merdivenlerde karanlikta sitedeki yasli adamin ayagina dolandi kedi bir yerden firladi adam merdivenden. Seven alip evinde beslesin o zaman

Hasta mısınız?
Muhtemelen .böyle uç noktalardaki sözde hayvanseverler yüzünden inanın insanlar ikiye ayrıldı. Her şeyin eğrisini doğrusunu bilmek lazım. Bizim apartmanda da köpek besleyen biri vardı kendi evinde ama tuvaletini kapı önüne yaptırdı aylarca. onu tespit edene kadar bayağı uğraşmıştık çünkü insan niye apartmanın önünde tuvalet yaptırırki.en son şikayet edeceğiz diye karar alınca vazgeçti yani düşünün üşeniyor iki adım götürmeye hayvan da bütün gün bağırıyor içeride. Bu hayvan konusu üzerinden kendini tatmin eden çok insan var

Simdi siz hayvansever mi oldunuz boyle? Insan sevmiyorsunuz ki nasil hayvan sevesiniz..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…