• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Apartmanda kedi besleyen komşular?

Bizim sitede bunun gibi bir kadın vardı hayvan kapıların önüne işiyor benim de evde kedim var tetikte stres halinde kaldı hayvan.
Bas bas bağırıyor gitmiyor apartmandan.
Bahçeye yuva yapılsın dedim yok mok dedi en son açtım ağzımı da kediyi kendi evine aldı. Evinde bir tane hayvan yok gelmiş hayvansseverim diye caka atıyor
Ay inanın demedigim.kalmadi üstelik dindar bir kadın ordan bile biseyler söyledim ama sessiz kalıyor cevapta vermiyo artık. Aidatı ödemeyi bile düşünmüyorum merdivenin pisken niye merdiven parası vereyim ay bıktım valla haram zıkkım olsun hakkım ya

Olumlu konuşmak zorunda değilim hakaret de etmedim sizin derdiniz ne asıl ?
Evet olumlu konuşmak zorunda değilsiniz ama her yoruma özellikle eksi vermek bir şeyleri kışkırtmak demek oluyor bu da kavga çıkartmak demek oluyor ben bunları söylüyorum ama siz zaten bunları biliyorsunuzdur yoksa boş boş önüne gelene eksi vermek mantıklı değil zaten

Acaba kum koyulsa apartman önüne kediye özel kullanır mı? Yazık yavrum da kokuyu aldığı için yapıyordur. Normal temizlik malzemeleri kedi çişi kokusunu geçirmiyor. Beyaz sabunla falan yıkasalar

Ay yok ben söylemeden gelip silmiyor sonra da sildim dese bile leş gibi kokuyor yalandan sildim diyor. Gerçekten o hayvana iyilik yaptığını sanıyor ama ona da kötülük yapıyor hukuki olarak dava açmadan bir cezası olsa keşke
Konu hayvanseverlik oldugu zaman insanlar herseye hakkinin olduğunu sanıyor mesele bundan ibaret.

Ben bir hayvanseverim, cocuklarimida boyle yetistiriyorum ama benim baktigim can kimseyi rahatsız edemez, etmez, buna hakkim da yok.

Acaba kum koyulsa apartman önüne kediye özel kullanır mı? Yazık yavrum da kokuyu aldığı için yapıyordur. Normal temizlik malzemeleri kedi çişi kokusunu geçirmiyor. Beyaz sabunla falan yıkasalar
Beyaz sabun işe yarar mı? Kadın gerçi üstünkörü silip gidiyor deterjan bile dökmüyor bence. Ya aslında keşke şikayet ettiğimde ceza kesseler bu şekilde hiç yaptırımı yok mu bu işin

Aslında kedi kumu işinden vazgeçmeyin, kediler çok akıllıdır öylece bi günde öğrenemez. Bi kaç gün kuma alıştırsınlar bakmak isteyenler daha sonra başka yere yapmaz.
Bizde apartmanın bahçesinde bakıyoruz ama havalar soğuyunca kapıyı açıp içeri alıyoruz. Çişi gelince bahçeye çıkıyor öyle alıştı. Veteriner komşumuz ilgilendi kedi büyükse biraz uğraşmak gerekirmiş wc konusunda.
Bizimki çok aksi gelene geçene tırmık atıyor (hiç şiddet görmedi küçüktü geldiğinde). Bu yüzden parazitlerini falanda yaptırdık.
Düm düz yürüyorum mama koyuyorum bi tane yapıştırıyo böyle bi tarzı var 😂😄 yani bizimki alıştıysa hepsi alışır.

kedi bu şekilde mutlu girip çıkmak istiyor bizim apartmandaki kedi de böyle o kadar kibirlisiniz ki hayvanın mutluluğu bozulma pahasına kafayı takmışsınız (bende hayvanseverim kediye işkence ediyorlar) yalanınızı da yemedim. Hayvanların huzurunu bozmaya kalkan evsiz kalsın inşallah.
Zavallısın yazık sana
Konu hayvanseverlik oldugu zaman insanlar herseye hakkinin olduğunu sanıyor mesele bundan ibaret.

Ben bir hayvanseverim, cocuklarimida boyle yetistiriyorum ama benim baktigim can kimseyi rahatsız edemez, etmez, buna hakkim da yok.
Hay ağzınıza sağlık

Kızlar apartmanda apartmanı yönetici ve diğer komşular kedi besliyor ama apartmanın içinde besliyolar. Bazen eve alıp çoğunlukla apartmana bırakıyorlar. Birkaç aydır kedi yan daire ile bizim dairenin arasına idrarını yapıyor daha önce tuvaletini de yapmıştı. Apartman yöneticisi besliyor onu ve ben gel temizle dediğimde temizliyor ama temizlese bile üstünkörü siliyor ve çoğunlukla ben söylemeden gelip silme zahmetinde bulunmuyor. Apartmanın önüne yuva yapılsın dedim kedi durmuyor diyolar, içeri alın eve diyorum kedi durmuyor diyolar. Ben anlamıyorum apartmanda mı durur bir kedi ? Geceleri sabaha kadar miyavliyor evlere girebilmek için ve hayvana da yazık. Sizce buna nasıl bir çözüm bulabilirim? Kedi için daire önüne mama bile koyduk yemek olduğunu görüp tuvaletini yapmasın diye ama yine yapıyor, sirke döktük gelmesin diye ama gelip yapıyor. Yan dairemizde zihinsel engelli bir adam var sanırım o şiddet uyguluyormuş kediye ama adamı uyarsak bile devam ediyor biz görmeden. Kedi de inadına yapıyor. Benim işim gücüm var bu meseleyle uğraşmaktan yoruldum kapımın önünü temiz görmek istiyorum sizce bu konuda ne yapabilirim? Zabıtaya da söyledim sadece uyariyolar kadını.
Siz bahçeye kulübe yapalım demişsiniz onu kabul etmemişler, eve almayı da kabul etmiyor bahane uyduruyorlar. Zabıtaya şikayet edilmiş sadece uyarıdan ibaret kalmış. Belediyeye bağlı veterinerleri arayın durumu anlatın. Kedi eğer çipsizse sahiplendirilsin . Yazık günah çok üzüldüm yavrucak kapı önünde saatlerce miyavlıyor ve dediğiniz gibi zihinsel engelli olan birisi kediye şiddet uyguluyorsa bu da çok üzücü. Yıllardır kedi besliyorum hiçbir zaman apartmanda beslemedim. Kedi pisletiyorsa temizlemek zorundalar. Kutu içinde kum koyulsun.

Siz bahçeye kulübe yapalım demişsiniz onu kabul etmemişler, eve almayı da kabul etmiyor bahane uyduruyorlar. Zabıtaya şikayet edilmiş sadece uyarıdan ibaret kalmış. Belediyeye bağlı veterinerleri arayın durumu anlatın. Kedi eğer çipsizse sahiplendirilsin . Yazık günah çok üzüldüm yavrucak kapı önünde saatlerce miyavlıyor ve dediğiniz gibi zihinsel engelli olan birisi kediye şiddet uyguluyorsa bu da çok üzücü. Yıllardır kedi besliyorum hiçbir zaman apartmanda beslemedim. Kedi pisletiyorsa temizlemek zorundalar. Kutu içinde kum koyulsun.
Evet mantıklı şimdi belediyeyi arayıp durumu anlatacağım

Aslında kedi kumu işinden vazgeçmeyin, kediler çok akıllıdır öylece bi günde öğrenemez. Bi kaç gün kuma alıştırsınlar bakmak isteyenler daha sonra başka yere yapmaz.
Bizde apartmanın bahçesinde bakıyoruz ama havalar soğuyunca kapıyı açıp içeri alıyoruz. Çişi gelince bahçeye çıkıyor öyle alıştı. Veteriner komşumuz ilgilendi kedi büyükse biraz uğraşmak gerekirmiş wc konusunda.
Bizimki çok aksi gelene geçene tırmık atıyor (hiç şiddet görmedi küçüktü geldiğinde). Bu yüzden parazitlerini falanda yaptırdık.
Düm düz yürüyorum mama koyuyorum bi tane yapıştırıyo böyle bi tarzı var 😂😄 yani bizimki alıştıysa hepsi alışır.
Kedi kumunu benim kapıma koymalarina izin verirsem bir daha asla almazlar ordan huylarını biliyorum o yüzden kabul etmiyorum. Kedi yaşlı bu arada ve ilk geldigimizde yapmiyodu birkaç aydır yapmaya başladı normalde eğitimi varmış zaten ben de anlayamadım :(

Hayvana yazık ya ev kedisi olur ya komple bahçede yuvada yaşar. Geceleri kapalı kalmayı sevmiyor kediler avcı ruhludur. Apartmanda olmaktan memnun değil yani hiçbiri.

Kedinin suçu yok kedi kumu yoksa nereye yapacak kapalı apartmanda kapı kapalı nereye kadar tutacak .Bahçe vs gibi birşey olmalı .Kedi evi yapılabilir marangozlar bile uygun fiyata yapıyor korunaklı şekilde.Bunu konuşsaniz komşuyla bunada mi yok der.Alisir hem orayada kendi yuva bildiği yere .Çok soğuk havalarda korunsun ısınsın diye apartman içinde olabiliyor fakat arada dışarı çıkmak istediğinde bekleki biri kapıyı açsın bu şekilde olmaz

Back