- 31 Ocak 2019
- 704
- 861
- 32
-
- Konu Sahibi Kusolurgidersin
Siz birde sosyoloji mi okumustunuz. Şimdide felsefe öğretmenliğine hazirlaniomusm. Hanımefendi isterseniz tip okuyun kimse sizin boluumnzle ilgilenmio. Sürekli bı ben şunu okuyuorum herkes duysun diye kendinizi ispat cabasinizdasiniz. Bilinçaltı da Kendini yetersiz gorup yükseltmeye çalışma belirtileri bunlarOhooo siz daha ordamisiniz.Ben kpss felsefe öğretmenliği sınavına hazırlanıyorum.Siz burda milletle didisirken biz çok şükür inandığımız yolda ilerliyoruz
Sizin anlamanız gereken bu ama nedense halaaa..........Bunu mu anladınız ?
Ay canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ya valla çok zorlu bir yıl geçirdim .Hep ders çalışma ile geçti yılım .Ayyy birde Formasyon sınavlarım vardı hiç sorma bir yandan okulun dersleri bir yandan Formasyon dersleri çok yoruldum .Ama çok şükür verdim hepsini .İşte sadece stajimiz bir de iki dersimiz kaldı formasyondan .Aa bu arada bir de okulumun son 4 dersi kaldı .Neyseki seneye tamamen her şey eksiksiz elimde mezunum .Tabi koşturmaca yine bitmiyor sonuçta tarihte okuyorum aynı zamanda .Tabi KPSS eğitim bilimleri falan bilirsiniz zor dersler onlara da yüklenmek gerekiyor.Neyse baş ederiz Allah'ın izniyle.Sonra da bir psikoloji okuruz ihh mis ☺Ha bu arada Formasyon uda kaldirilmadan önce almış olduk .Siz birde sosyoloji mi okumustunuz. Şimdide felsefe öğretmenliğine hazirlaniomusm. Hanımefendi isterseniz tip okuyun kimse sizin boluumnzle ilgilenmio. Sürekli bı ben şunu okuyuorum herkes duysun diye kendinizi ispat cabasinizdasiniz. Bilinçaltı da Kendini yetersiz gorup yükseltmeye çalışma belirtileri bunlarsiniavda baarilar size. Değerli vaktinizi burda harcamayin
EzikAy canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ya valla çok zorlu bir yıl geçirdim .Hep ders çalışma ile geçti yılım .Ayyy birde Formasyon sınavlarım vardı hiç sorma bir yandan okulun dersleri bir yandan Formasyon dersleri çok yoruldum .Ama çok şükür verdim hepsini .İşte sadece stajimiz bir de iki dersimiz kaldı formasyondan .Aa bu arada bir de okulumun son 4 dersi kaldı .Neyseki seneye tamamen her şey eksiksiz elimde mezunum .Tabi koşturmaca yine bitmiyor sonuçta tarihte okuyorum aynı zamanda .Tabi KPSS eğitim bilimleri falan bilirsiniz zor dersler onlara da yüklenmek gerekiyor.Neyse baş ederiz Allah'ın izniyle.Sonra da bir psikoloji okuruz ihh mis ☺Ha bu arada Formasyon uda kaldirilmadan önce almış olduk .
En baştan adam gibi çalışıp doğru düzgün bı bölüm kazansaydiniz bu kadar çetrefilli yollardan geçmek zorunda kalmazdiniz. Formül çok basit halbuki eğitim fakültesi+kpssAy canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ya valla çok zorlu bir yıl geçirdim .Hep ders çalışma ile geçti yılım .Ayyy birde Formasyon sınavlarım vardı hiç sorma bir yandan okulun dersleri bir yandan Formasyon dersleri çok yoruldum .Ama çok şükür verdim hepsini .İşte sadece stajimiz bir de iki dersimiz kaldı formasyondan .Aa bu arada bir de okulumun son 4 dersi kaldı .Neyseki seneye tamamen her şey eksiksiz elimde mezunum .Tabi koşturmaca yine bitmiyor sonuçta tarihte okuyorum aynı zamanda .Tabi KPSS eğitim bilimleri falan bilirsiniz zor dersler onlara da yüklenmek gerekiyor.Neyse baş ederiz Allah'ın izniyle.Sonra da bir psikoloji okuruz ihh mis ☺Ha bu arada Formasyon uda kaldirilmadan önce almış olduk .
Hiç yakıştıramadım şu kelimeyi bir egitimciye neyse .Sizi bir yıldır konuşmamızda tanıdığım için kişiliğinize uygun kelime bulmuşsunuz.
Canım ben adam(erkek değilim ) gibi değil şartların getirdiği uygunluk ile özverili bir şekilde çalıştım.Bu arada ben sizin ciddi anlamda bir öğretmen olduğunuza inanmıyorum.Siz ne kadar nahoş kelimeler kullanıyorsunuz böyle .En baştan adam gibi çalışıp doğru düzgün bı bölüm kazansaydiniz bu kadar çetrefilli yollardan geçmek zorunda kalmazdiniz. Formül çok basit halbuki eğitim fakültesi+kpsssen boşa yormusun kendini o kdr ama yapabilene işte zorla soyletiosin insanı
Artık şu andan itibaren ogretmen olmak için biliyorsun ki eğitim fakültesinden mezun olmanın hiç bir ayrıcalığı yok .Lisans mezunu herkes sınava girebilecek kazanan iki yıl yüksek lisans gorucek.Formasyonu olanlar hariç yani ben ve benim gibi durumda olanlar.En baştan adam gibi çalışıp doğru düzgün bı bölüm kazansaydiniz bu kadar çetrefilli yollardan geçmek zorunda kalmazdiniz. Formül çok basit halbuki eğitim fakültesi+kpsssen boşa yormusun kendini o kdr ama yapabilene işte zorla soyletiosin insanı
Orgune karşı öfke çıkarmaya son gaz devam ediyordu.Hiç yakıştıramadım şu kelimeyi bir egitimciye neyse .Sizi bir yıldır konuşmamızda tanıdığım için kişiliğinize uygun kelime bulmuşsunuz.
Yav he heee kendini kandirmacalar. Hiç bı şey okumadan da ücretli ogretmenlik yaoabliosin zaten. Onları da goruyoruz.Artık şu andan itibaren ogretmen olmak için biliyorsun ki eğitim fakültesinden mezun olmanın hiç bir ayrıcalığı yok .Lisans mezunu herkes sınava girebilecek kazanan iki yıl yüksek lisans gorucek.Formasyonu olanlar hariç yani ben ve benim gibi durumda olanlar.☺
Çok doğru mesele diploma değil öğretmen olmak .Ama malesef siz bunu basaramamissiniz.Yazik öğretmen ismine yakışır hiç bir konuşmalarınız malesef yok.Dedim ya şüpheliyim sizin öğretmen olduğunuzdan.Neyse bence de tartışmaya 1 yıl ara verelim.Belki hala burda olursanız sizinle atanmış bir öğretmen olarak tartışırız.Allah nasip kısmet ederse.Belki bu zaman zarfında sizde biraz daha yumuşamış ,daha kibar ,insanlara karşı ön yargilarinizi bırakmış olursunuz.Yav he heee kendini kandirmacalar. Hiç bı şey okumadan da ücretli ogretmenlik yaoabliosin zaten. Onları da goruyoruz.Mesele öğretmencilik oynamak değil ogretmen olmak aradaki farkı hiç bı zaman anlamicaksinm çünkü fakülte mezunu değilsin senin diplomam yokkk diplomam yok senin
Öyle mi kuzum. Oyy kiymamam. AÖF okuyup da öğretmen olcakmis. O kdr komik seylr soyluosunuz ki ne yazikki ki ciddiye alamıyorum siziCanım ben adam(erkek değilim ) gibi değil şartların getirdiği uygunluk ile özverili bir şekilde çalıştım.Bu arada ben sizin ciddi anlamda bir öğretmen olduğunuza inanmıyorum.Siz ne kadar nahoş kelimeler kullanıyorsunuz böyle .
Aynen öğretmen değilim ben . At bakicisiyim. Rahatladım miÇok doğru mesele diploma değil öğretmen olmak .Ama malesef siz bunu basaramamissiniz.Yazik öğretmen ismine yakışır hiç bir konuşmalarınız malesef yok.Dedim ya şüpheliyim sizin öğretmen olduğunuzdan.Neyse bence de tartışmaya 1 yıl ara verelim.Belki hala burda olursanız sizinle atanmış bir öğretmen olarak tartışırız.Allah nasip kısmet ederse.Belki bu zaman zarfında sizde biraz daha yumuşamış ,daha kibar ,insanlara karşı ön yargilarinizi bırakmış olursunuz.
AÖF Anadolu olarak mı diyorsunuz?Yoksa genel olarak mı diyorsunuz? Yani sizin için eğitim fakültesi adı geçsin istiyorsanız.Ben İstanbul üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi okuyorum.Bakin eğitim fakültesi diyor.Ama size bu da yeterli olmaz.Öyle mi kuzum. Oyy kiymamam. AÖF okuyup da öğretmen olcakmis. O kdr komik seylr soyluosunuz ki ne yazikki ki ciddiye alamıyorum sizibuyucekmjs de öğretmen olacakmış Abbasi oyyyyy
Size bir yıllık konuşmamızdan dolayı yaşınızı sorabilir miyim? Ben 40 yaşındayım.Aynen öğretmen değilim ben . At bakicisiyim. Rahatladım mifakülte okumadım merak etme. Egon zedelenmesin kime nasi konuscagimi karşımdaki kişiye göre secerim. Sizi ciddiye alamıyorum bu sekilde konuşmak çok mantıklı. Herkese anlayacağı dilden beni begenmiomus oyyyy kıyamam kız sana. Git öğretmencilik oyna sen hadi. Ötede oyna ama hadi beni meşgul etme
Bu arada AÖF mezunu müdür yardımcısı var.Öyle mi kuzum. Oyy kiymamam. AÖF okuyup da öğretmen olcakmis. O kdr komik seylr soyluosunuz ki ne yazikki ki ciddiye alamıyorum sizibuyucekmjs de öğretmen olacakmış Abbasi oyyyyy
At bakıcılığı kucumsenicek bir meslek değil ki .At ta sonuçta bir canlı sevgi ,hoşgörü ister.Ati kızdırma ya hiç gelmez Allah korusun.Kolay iş değil yani .Aynen öğretmen değilim ben . At bakicisiyim. Rahatladım mifakülte okumadım merak etme. Egon zedelenmesin kime nasi konuscagimi karşımdaki kişiye göre secerim. Sizi ciddiye alamıyorum bu sekilde konuşmak çok mantıklı. Herkese anlayacağı dilden beni begenmiomus oyyyy kıyamam kız sana. Git öğretmencilik oyna sen hadi. Ötede oyna ama hadi beni meşgul etme
Size bir yıllık konuşmamızdan dolayı yaşınızı sorabilir miyim? Ben 40 yaşındayım.