- Konu Sahibi Kusolurgidersin
Kedi ciğer hesabı iste. İnsanlar kendi basarisizliklarini asla kabul etmezler. Başarılı olursa kendi sayesinde başarısız olursa öğretmen yüzünden. Bizimde iyi ogretmenlerimizde oldu kötü ogretmenlerimizde oldu. Eğitim hayatına kusmedik. Aradaki bı kaç çürük çarık için bütün bı meslek grubunu kötülemek de anca başarısız insanlara yaraşır. Benim anlamadığım ogretmenelr yüzünden açıktan okumak zorunda nasi kalabilri bı insan. Hayır sen ODTÜ yu kazandın da öğretmenler mi engelledi okumanı. Hayatımda böyle saçma bı başarısızlık bahanesi görmemiştim çok güldüm
Öğretmenim. Her gittiğim okula kısa sürede adapte olurum, genelde de popüler öğretmen benimdir. Branşım gereği her kademede çalışabiliyorum. Çocukları da kendi çocuğum gibi görüyorum. Düşününce ilkokulda sınıf öğretmenim makin- mühendisiydi:) sonsuz saygı duyarım orası ayrı. Lisede çok kötü hocalarla karşılaştığım çok anım oldu ama başarılı bir öğrenciydim hep. Üniversitede bölüm başkanından nefret ettiğim halde onun derslerini AA ile geçmek için çırpınırdım. Ben kötü öğretmenler de gördüm ama başarısız olup bunu öğretmen kötüydü kılıfına bürümedim. Bugün, karşılaştığım kötü öğretmenleri unutmadan, onlar gibi olmamaya özen göstererek çalışıyorum. Başarılı olduğum halde benden kıdemli meslektaşlarıma her zaman saygıyla yaklaşırım. Burada eğitim fakültesinin kapısından geçmemiş insanlar çirkin üsluplarla öğretmen eleştirip, daha iyi olduklarını iddia edebiliyorlar. Hayret ediyorum bu şuursuz özgüvene.