Şu mesajınız gerçekten çok çirkin ayrıca. Ne dmeek senin verdiğin vergiler. Ne kadar ayıp bı cümle ya. Saygıda bahsedene bakin. Bı kere benim maaşımı devlet veriyor sen degil. Çünkü ben devlete hizmet ediyorum sana değil. Bizde devlete vergi veriyoruz o zaman senin maaşını da ben mi veriyorum ne kdr saçma bı cümle. Bunu kesinlikle çocuğunuzun ogretmenine kurmayın benden size tavsiye.hatta hiç bir insana kurmayın. İnsanalrla satın aliyomus gibi davrandiginizda insanlarda size bir anneden ziyade para makinesi gözüyle bakar!!!
Cahillik parçalardan buram buram akıyor. Verdiği vergilerle ben tatil yapiyormusum Allah razı olsun ya sen olmasan biz ne yapardık. Birincisi bizim tatilimiz 2.5 ay değil. Bana başkasını tanimadan laf ediosun demişsin sen beni tanımadan çocukları eğitimden soğutan derste nerdeyse boş oturan hiç bişey yapmayan öğretmen yaptın. Sen beni taniyo musun ki hakkımda yorum yapıyorsun. Beni eleştirip de senin yaptığın ne oluyor o zmaan. Üçüncüsü çocuğunu devletten saklayıp koşa koşa özel okullara veriomussun cok para verince çok iyi eğitim alınmadığını bilmeyecek kadar sisteme uzaksın ama ahkam kesioysun. Devlet okullarındaki çoğu öğretmen eğitim fakültesi mezunu kadrolu ogremtendir. Özel okuldaki ogretmen devletteki kadar tecrübeli değildir çünkü ya yeni mezun ya atanamamis yada öğretmen bile olmayıp işsizlikten özel okula basvurmus herhangi bir ünv mezunudur. Ha çok iyi Co koklu sayili özel okullar var ama onlara da senin gücün yetmez göndermeye l. Sizin koşa kos gittigniiz özel okullar bu şekilde. Ama sen zaten özele ver çocuğunu çünkü paranı ben verioyorum mantığıyla öğretmene yaklastigin sürece devletteki hiç bir ogrtmn seni muhattap almaz. Saygıdan bahsederken önce kendiniz saygılı olmayı öğrenin. Ayrıca bir işi eğitim almış olan kisinin yapmasını istemek ego olark anlasiliyorsa ben sizin zihniyetinizle muhattap olamicam. Su ürünleri mezunu bı insana gidip ameliyat olun o zmaan madem. Eğitim de sağlık kadar ciddi bir iştir. Ama çok hevesi var diye egitmisz insanları okullara doldurulamayack kdr ciddi hemde. Bunu bu kadr hafife almanız çok yazık gerçekten. Orgundeki unv lerden mezun olanlara laf ediyorsunuz neden örgün eğitim kötü oluyor. Örgün kötü AÖF çok mu iyi. Bakın bende AÖF okuyorum hiç calismadan bütün derslerimi geçtim.ama asla o boluum öğünde okuyup yüz yüze hocalardan birebir ders alan biri kadr birikim sahibi olamam. İstedgn kdr istekli ol bu mümkün degl. Öyle olsa millet örgün kazanmk için bu kdr çalışmaz. Duyarlilik kasicam diye bu kdr mantıksız düşünmeyin!!!
Daha internetten hayata yeni atilan bir insanin hayallerini umutlarini kiran insan allah bilir ogrencileri nasil asagilar.?
Su urunleri mezunlarini asagiliyorsunuz ?
Aöf mezunlarini asagiliyorsunuz ?
Beni asagiliyorsunuz ? Benim param o ozel okullara yetmezmis ?
Allah evlatlarimizi sizin gibi ogretmenlerden korusun.
Insanlari meslekleriyle etiketleyen , kendi meslegini baskalarindan ustun goren mesleklerle statu sahibi oldugunu zanneden bir dusunce yapisi var Turkiyede.
Bana deselerki en bilgili cocuguna en iyi seyleri ogretecek ogretmen mi, cocuguna en vocdanli en iyi davranacak ogretmen mi deseler ben vicdanli olani secerim. Mentalitesi insana deger veren ogrencilere oyun ve yaraticilik asilayani secerdim. Eminimki o siz olmazdiniz !
Mesajinizi okudugumda durum ortada , O ders kitaplari ortada abdden almanyadan daha agir okutuluyor. Bizdeki matematik ,fen orada bu derece agir okutulmuyor. Hele universitelere hicbirsey demeyecegim, liselerden farki yok. Aof mezunu bir kizin sizinle ayni statuye sahip olacagi fikri sizi kizdirmis belliki ama kizmayin, siz bu egitim sistemiyle neden bir abd almanya olamadik ona kizin, kendinizi sorgulayin ? Bu muhabbetleride yapmak zorunda kalmazsiniz.
Ogretmen maguduriyeti yapan arkadas, asil ben magdurum bu ulkede. Ilk okulda yedigim dayaklarin hesabi yok. Omrum boyunca travma yaratti. Orta okula geldim, ozel dersler aldim. Sirf ozel ders aldigim icin hoca bana iyi not verirdi. Lisedeki hocalarim harikaydi ona laf yok. Basarili bir ogeenci oldugum icin iyi sinifa verdiler o da benim basarim. Unoversiteye girdim, liseden hicbir farki yoktu ? Hocalar liseden kalitesizdi. Birde egolarindan yanlarina gidilnezdi, kapidan kovarlardi. Simdi mezun oldum calisiyorum gece 12lere kadar ? Esim 3lere kadar. Ozel sektor kole gibi. Her ay maasimin 3 de 1 i gidecek , alamadigim egitime , alamadigim saglik hizmetine ...
Cocugum oldu. Devletteki ogrermen bana diyor git cocugunu ozele ver. Kusura bakma bu ulkenin tek enayisi ben miyim ? Boyle kalitesiz mentaliteye cocugumu emanet edecegim ? Yada Etmeyim diyede ustune para verecegim. Etmem sizin gibi su konusma tarzina sahip bir ogretmene omru billah cocugumu emanet etmem. Verdigim vergiyide sizlere helal etmiyorum !