- 31 Ocak 2019
- 704
- 861
- 32
- Konu Sahibi Kusolurgidersin
Kimse size aof okuyanlar salaktir yasa bilgisizdir diye bişey demiyor. İyi okuyun. İster aof olsun ister örgün hiç farketmez . Burdaki sorun AÖF okuması değil eğitim fakültesi mezunu olmadan ogretmenlik yapmaya çalışması. Acitasyon yapmayın. Bende ikinci ünv kapsaminda AÖF okuyorum. Okumakta sıkıntı yok. Ama burda soylenmeye çalışılan şey hangi bölümü okuyorsaniz meslek seçimi olarak o alana yonelmeniz gerekir. Benim öğretmenlik mezunu olup doktorluk yapmam kadar saçma sapan bir durum bu. Ama öğretmenlik basit bişey dimi sizin gözünüzde. Heleki ilkoukl öğretmenliği ne var ki alt tarafı 2+2= 4 u ogretmek kadar basit bı durum dimi. Herkes yapabilir bunu ne gerek var okumaya !!! Bide bı öğretmen olarak böyle düşünmemiz saçma diyorsunuz. Saçma olan ne biliyor musunuz. Ben bu meslek icin o kadar emek verdim. Ünv yi kazanmak için o kadar puan almak için çok çalıştım. Kazandım 4 sene bı ton eğitim dersi aldım. Uygulamalı olarak sınıflara gidip ders anlattım. Staj yaptım. Kpss den yüksek puan aldım. Atandim. Kendi okuduğum bolumle ilgili meslek yapıyorum. Ama AÖF okuyan birinin yada orgunde herhangi bi bölüm ne olduğu farketmez isterse tıp okusun gelip de öğretmenlik yapamaz ben bunu kabul edemem. Sizin bilmediğiniz bı dünya teferruatı var bu mesleğin sadece çocuklarla oynamak demek değil öğretmenlik. Çok farklı özel gereksinimli öğrenciler var bunlar için bı dünya psikoloji dersleri de aldık. Bunları bilmeden nasil öğretmenlik yapılır ben bunu anlamıyorum . Ogretmen değilsiniz. Öğretmen olma sürecinde atama sürecinde bı insanın ne kadar emek verdiğini mesleğe başladıktan sonra ne kadar emek verdiği hakkında en ufak bi fikriniz yok boşa yorum yapmayın . İstediğiniz kadar yorumlarımı beğenmeyin. Ben bunu asla kabul etmem. Sadece kendi mesleğim için değil bütün meslekler için. Mühendis mühendisliğini yapsın doktor doktorlugunu. Herkes eğitimin aldığı bildiği işi yapmali. Bu kadar basit!!!!Yorumunuz hiç hoş değil.Her AÖF okuyani salak,cahil,bilgisiz göremezsiniz.Ayrica bir öğretmenin bu şekilde görmesi daha vahim bir durum.Daha çok okumaya teşvik edilmeli insanlar.Bir çok AÖF okuyan mühendisi,avukatı,doktoru vs var bu ülkede.3.universitem ne yani şimdi uzaktan eğitim görmem benim hiç bir şey bilmem anlamınami geliyor.Ayrica okuduğum ve okuyor olduğum bölümler epey zordu ve zor.İktisat, sosyoloji ve tarih .Lütfen insanları bu tür saçma sapan kendinize özgü dusuncelerinizle yargılamayin.En azından hangi konumdaysaniz hakkını verin.