Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Kizlar beni yök aramış
yök beni niye arasin ki
yetisemedim telefona
bi fikri olan, yada aranan var mı?

Valla salladim simdiye kadar nasil yetiscek bu dersler bilmiyorum
heleki bi ders var ki...yasayan dünya dinleri....aman allahim beni yedi bitirdi..

Oy mikrom
Kuzum okadar yogunumki buraya bakmaya bile fırsatım olmuyor ,

Dersler nası yetişcek bilmiyorum ...

Sen basılsın bakimm ?

iyi diyelim iyi olalım=)
çok rahat davrandım konular bitmedi,çıkımış soruları yapamadım ve 10 gün fln kaldı=(
bi de geçen dönemki gibi soruları değiştirirlerse hepten yandım.

Kızlar arapça 1 çok zor geldi bana belki ilk defa gorduğum için öyle geldi bana... Vr kaldım ilk donem. Ama arapça 2 yi çalıştıkça çalışasım geliyor diğer derslere daha yeni dun başladım yani duşunun. Sizde de öyle şey oldu mu yoksa arapça 1 gerçekten zormu?

Edebiyat okuyup da yardımcı kitaptan çalışıp da geçebilen var mı?
Lider yayınlarının kitabını almayı dusunuyorum.

Aof kitaplarından midem bulandı artık. Nasıl bir anlatım tarzidir bu ya. Oku oku çorba oluyor. Benim beyin mi kısa devrede şuan nedir?

Bende gunde 2 unite calisarak ilerlerim. 1 deraim kaldi. Onu da hafta sonu onu halledip cikmis aorulari cizecem insallah
İnanın nasıl calisacagimi şaşırdım. Geçen dönem kitapla alakası olmayan çok soru vardı. Sağ gösterip sol sormuşlar. Şok oldum. Ne alistirma sorularından ne de çıkmış sorulardan vardı. Her dersten bi iki çıkmış soru ancak. 1. Sınıftan sonra 2 yıl ara verdim. Bu sene yeniden devam ediyorum. Ama 1. Sınıfta da konular ağır ve zor olmasına rağmen kitaptan çalışmayla onur belgesi aldım. Şimdi nasıl ne şekilde çalışacağımı şaşırmış durumdayım.

Yeni sistemden ötürü çıkmış sorular çıkmıyor artık çıkan bölümler de ilahiyat ve sosyal hizmetler genel de

Kamu yinetmi okuyan arkadasim da vize de bir deraten 12 soru cikti cikmistan demiati
12 soru çıksa hem ne anlamı kaldı okumanın. 3, 5 soruda kendin bilsen yani atsan tutar belki. Hepsinden geç derslerin.
Benim bölümün bırak aynı soruyu soru sorma stilleri bile degisiyor her sınavda.

teknolojiyi halleden var mı aramızda?varsa sevabına bana bi akıl versin.ben anlamadım napacağımı.bütün kitaplar farklı,çıkmış sorular apayrı.geçen dönem de böyleydi.çok sinir oluyorum bu derse

12 soru çıksa hem ne anlamı kaldı okumanın. 3, 5 soruda kendin bilsen yani atsan tutar belki. Hepsinden geç derslerin.
Benim bölümün bırak aynı soruyu soru sorma stilleri bile degisiyor her sınavda.
Canim komsum erkek ve sahidim aon gun sadece cikmis sorulara bakti 3.15 ortalamayla gecti
Ben 1 ay calisiyorum yine verimli olamiyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…