Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Teldeki mobil sisteme geç geliyor bulcam henüz bende yok . Geçende böyle olmuştu ... Pc açmayada üşendim açıkçası :-).

evet aldım o kitabı ama geçen senenin çıkmış sorularıyla uzaktan yakından alakası yok.ben mi yanlış sorulara baktım yoksa konular tamamen mi değişti anlayamadım.
Çıkmış sorularda sadece geçen yılın soruları var mikrom ..
Konu özetlisindeki sorulara bakma onlar eski dönemin ...
Konu özet kitabına ek olarak siyah beyaz basım bir kitapçık verdiker , konu özet kitabını alırken , ondaki konular ve sorular güncel ...

Çıkmış sorularda sadece geçen yılın soruları var mikrom ..
Konu özetlisindeki sorulara bakma onlar eski dönemin ...
Konu özet kitabına ek olarak siyah beyaz basım bir kitapçık verdiker , konu özet kitabını alırken , ondaki konular ve sorular güncel ...
bu dönem de sana güvenicem o zaman abla:KK19:

Canim komsum erkek ve sahidim aon gun sadece cikmis sorulara bakti 3.15 ortalamayla gecti
Ben 1 ay calisiyorum yine verimli olamiyirum
Senin hangi bölümdü? Ohh ne iyiymis.
Yardımcı kitap aldım kalan 4 dersi de bu hafta oradan çalışacağım inşallah. Çünkü çok uzun ders kitaplarında.

Yok canim farkli okullar ama kucuk bir ilcede yasiyoruz, her yer yakin

Bende cikmis sorulari cizmeye basladim. Son 3 senenin vize sinav sorularinin ciktisini almistim. Her gun 1 ders cozup 3 tekrar yapacagim insallah.
Çıkmış sorularin çıktısını nerden aliyorsun? Aof kendi sitesinden mi?

çıkmış sorular kitabı var,çıktıyla uğraşmak istemezseniz.
kızlar daha önce de söylemiştim yine söyleyeyim duymayanlar için.
şimdi önceki seneleirn vize sorularına çalışıyoruz ya,o senelerin final sorularına da bakın ilk 5 soru fln vize konuları oluyor ve onları da sonraki finallerde sorabiliyolar.geçen dönem sordular mesela.zaten çıkmış soru sayısı azaldı bari onları tam yapalım:KK49:

X