- 28 Ocak 2009
- 33.616
- 54.390
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.501
Sınav giriş yerleri aciklanmis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen bakıyorum bulcamSınav giriş yerleri aciklanmis.
İlk üniteyi calışmıştim . Murat yayınları ek kitap çıkarmış . Konular yeniya . Onda bol soru var ...
evet aldım o kitabı ama geçen senenin çıkmış sorularıyla uzaktan yakından alakası yok.ben mi yanlış sorulara baktım yoksa konular tamamen mi değişti anlayamadım.İlk üniteyi calışmıştim . Murat yayınları ek kitap çıkarmış . Konular yeniya . Onda bol soru var ...
Çıkmış sorularda sadece geçen yılın soruları var mikrom ..evet aldım o kitabı ama geçen senenin çıkmış sorularıyla uzaktan yakından alakası yok.ben mi yanlış sorulara baktım yoksa konular tamamen mi değişti anlayamadım.
bu dönem de sana güvenicem o zaman ablaÇıkmış sorularda sadece geçen yılın soruları var mikrom ..
Konu özetlisindeki sorulara bakma onlar eski dönemin ...
Konu özet kitabına ek olarak siyah beyaz basım bir kitapçık verdiker , konu özet kitabını alırken , ondaki konular ve sorular güncel ...
aöf sitesinden giriş yaparsan görebilirsin.internete düşmemiş henüz haber olarak.Ya kizlar aciklanmamis sinav giris yerleri
Safrancım telden batınsa görünmüyor bendede .Ya kizlar aciklanmamis sinav giris yerleri
Bak cadıya topu bana atıyorbu dönem de sana güvenicem o zaman abla
e geçen dönem güvendim pişman olmadım.bu dönem de olmam inşallahBak cadıya topu bana atıyor
Senin hangi bölümdü? Ohh ne iyiymis.Canim komsum erkek ve sahidim aon gun sadece cikmis sorulara bakti 3.15 ortalamayla gecti
Ben 1 ay calisiyorum yine verimli olamiyirum
aöf sitesinden giriş yaparsan görebilirsin.internete düşmemiş henüz haber olarak.
Teaekkurler kizlar.Safrancım telden batınsa görünmüyor bendede .
Az evvel bi arkadaşım pc den baktı o gördü
Aynı okul mu çıktı.Teaekkurler kizlar.
Baktim.
Yok canim farkli okullar ama kucuk bir ilcede yasiyoruz, her yer yakinAynı okul mu çıktı.
Çıkmış sorularin çıktısını nerden aliyorsun? Aof kendi sitesinden mi?Yok canim farkli okullar ama kucuk bir ilcede yasiyoruz, her yer yakin
Bende cikmis sorulari cizmeye basladim. Son 3 senenin vize sinav sorularinin ciktisini almistim. Her gun 1 ders cozup 3 tekrar yapacagim insallah.