- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.461
Ben hep yardimci kitaptan calisiyorum murat yayinlariyardımcı kitap alıp da çalışan var mı hanımlar ben almadım güvenemedim.kullanıp da memnun olan var mı aranızda????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hep yardimci kitaptan calisiyorum murat yayinlariyardımcı kitap alıp da çalışan var mı hanımlar ben almadım güvenemedim.kullanıp da memnun olan var mı aranızda????
murat yayınlarını duydum çok canım ama karar veremedim kitapla aynı konulardır mutlaka da sanki kitap haricinde başka şeye çalışırsam sınavda afallarım gibi geliyor ama ben kitaba bile çalışmadım daha of kafam nasıl karışık işletme kaçıncı sınıf senin.ders kitaplarına hiç mi bakmadın ve notlar nasıldı geçmiş dönemlerde çok soru sordum affetBen hep yardimci kitaptan calisiyorum murat yayinlari
Aof kitabina hic bakmadim sadece yardimci kitaptan calistim be son 3 yilin cikmis sorularini cikartip cozdun.murat yayınlarını duydum çok canım ama karar veremedim kitapla aynı konulardır mutlaka da sanki kitap haricinde başka şeye çalışırsam sınavda afallarım gibi geliyor ama ben kitaba bile çalışmadım daha of kafam nasıl karışık işletme kaçıncı sınıf senin.ders kitaplarına hiç mi bakmadın ve notlar nasıldı geçmiş dönemlerde çok soru sordum affet
bana öyle yardımcı oldun ki anlatamma canım bende aynı zamanda çalışıyorum ve evli çocukluyum aöf kitaplarına başlıyorum iki sayfa okumadan sıkılıyorum çok teşekkür ederim yardımların için İnşallah en kısa zamanda atanırsın Cuma mübarek günümüzde.bende bugün alıp hızlı bir şekilde başlayacağım çok sağol tekrarAof kitabina hic bakmadim sadece yardimci kitaptan calistim be son 3 yilin cikmis sorularini cikartip cozdun.
3. Sinifim
1. Donem ortalamam 3.25 ti
Diger kitaplari malesef zamanim yoktu calismaya
Kpss de calisiyorum cunku
Murat yayınları alabilirsiniz. Yardımcı kitap daha iyi.yardımcı kitap alıp da çalışan var mı hanımlar ben almadım güvenemedim.kullanıp da memnun olan var mı aranızda????
Oy mikromaeben abla nerelerdesin?gel bize moral ver
Hayırlısı bulcam .. Bizi sendiz bırakma ama kime sorucaz sorularımızı .Ben bu dönem dondurdum hem 1.dönem sinava giremedim sağlık sorunundan ötürü 0 düştü zaten kaldım sonuçta 1.dönem notuda önemli hem de başka nedenden dolayı. Seneye devam☺
Murat yayınlarınkini aldım çıkmış 5 yılın sorularını ve konu özetli kitabını .,yardımcı kitap alıp da çalışan var mı hanımlar ben almadım güvenemedim.kullanıp da memnun olan var mı aranızda????
Pınar hoşgeldin aramızaAdalet 1olanvarmi
Hosbuldukkkkk ablam nasil gidiyor calismalr bn yeni basladim sayilir ama sanirim pek kimse gelmiyor buralaraPınar hoşgeldin aramıza
Buradayım birakmam☺sınava az kaldı 16.17 nisan di dimi.Hayırlısı bulcam .. Bizi sendiz bırakma ama kime sorucaz sorularımızı .
Konular aynı ama AÖF kitabı gibi uzun uzun değil. Yardımcı kitap daha sade ve kısa yardimci kitaba çalışıp AÖF kitaplarinda ki son kısımda ki özetleri okuyup teste bakabilirsiniz YOKSA AÖF kitabı oku oku bitmez.murat yayınlarını duydum çok canım ama karar veremedim kitapla aynı konulardır mutlaka da sanki kitap haricinde başka şeye çalışırsam sınavda afallarım gibi geliyor ama ben kitaba bile çalışmadım daha of kafam nasıl karışık işletme kaçıncı sınıf senin.ders kitaplarına hiç mi bakmadın ve notlar nasıldı geçmiş dönemlerde çok soru sordum affet
çok teşekkür ederim yardımların için zaten okumaktan bile sıkılıyorum yardımcı kitap almak en mantıklısı sanırımKonular aynı ama AÖF kitabı gibi uzun uzun değil. Yardımcı kitap daha sade ve kısa yardimci kitaba çalışıp AÖF kitaplarinda ki son kısımda ki özetleri okuyup teste bakabilirsiniz YOKSA AÖF kitabı oku oku bitmez.
Rica ederim.çok teşekkür ederim yardımların için zaten okumaktan bile sıkılıyorum yardımcı kitap almak en mantıklısı sanırım
Evet az kaldı ...Buradayım birakmam☺sınava az kaldı 16.17 nisan di dimi.
Bu dönem zordur ama 2.dönem zorlaşıyor dersler arapça nasıl.Evet az kaldı ...
Senin içinde hayırlısı olsun , bundada bi hayır vardır elbet .
Sorumuz olunca birde sınav dönemlerinde kim çakmış kim onur belgesi almışHosbuldukkkkk ablam nasil gidiyor calismalr bn yeni basladim sayilir ama sanirim pek kimse gelmiyor buralara