Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Ben hep yardimci kitaptan calisiyorum murat yayinlari
murat yayınlarını duydum çok canım ama karar veremedim kitapla aynı konulardır mutlaka da sanki kitap haricinde başka şeye çalışırsam sınavda afallarım gibi geliyor ama ben kitaba bile çalışmadım daha of kafam nasıl karışık işletme kaçıncı sınıf senin.ders kitaplarına hiç mi bakmadın ve notlar nasıldı geçmiş dönemlerde çok soru sordum affeto_O

murat yayınlarını duydum çok canım ama karar veremedim kitapla aynı konulardır mutlaka da sanki kitap haricinde başka şeye çalışırsam sınavda afallarım gibi geliyor ama ben kitaba bile çalışmadım daha of kafam nasıl karışık işletme kaçıncı sınıf senin.ders kitaplarına hiç mi bakmadın ve notlar nasıldı geçmiş dönemlerde çok soru sordum affeto_O
Aof kitabina hic bakmadim sadece yardimci kitaptan calistim be son 3 yilin cikmis sorularini cikartip cozdun.
3. Sinifim
1. Donem ortalamam 3.25 ti
Diger kitaplari malesef zamanim yoktu calismaya
Kpss de calisiyorum cunku

Aof kitabina hic bakmadim sadece yardimci kitaptan calistim be son 3 yilin cikmis sorularini cikartip cozdun.
3. Sinifim
1. Donem ortalamam 3.25 ti
Diger kitaplari malesef zamanim yoktu calismaya
Kpss de calisiyorum cunku
bana öyle yardımcı oldun ki anlatamma canım bende aynı zamanda çalışıyorum ve evli çocukluyum aöf kitaplarına başlıyorum iki sayfa okumadan sıkılıyorum çok teşekkür ederim yardımların için İnşallah en kısa zamanda atanırsın Cuma mübarek günümüzde.bende bugün alıp hızlı bir şekilde başlayacağım çok sağol tekrar

yardımcı kitap alıp da çalışan var mı hanımlar ben almadım güvenemedim.kullanıp da memnun olan var mı aranızda????
Murat yayınlarınkini aldım çıkmış 5 yılın sorularını ve konu özetli kitabını .,
Konu özetletinde bir kaç yanlış şıkkına denk geldim onun dışında özeti iyi . Tabi 3/5 konuya ancak baktım ..

Konular aynı ama AÖF kitabı gibi uzun uzun değil. Yardımcı kitap daha sade ve kısa yardimci kitaba çalışıp AÖF kitaplarinda ki son kısımda ki özetleri okuyup teste bakabilirsiniz YOKSA AÖF kitabı oku oku bitmez.

Konular aynı ama AÖF kitabı gibi uzun uzun değil. Yardımcı kitap daha sade ve kısa yardimci kitaba çalışıp AÖF kitaplarinda ki son kısımda ki özetleri okuyup teste bakabilirsiniz YOKSA AÖF kitabı oku oku bitmez.
çok teşekkür ederim yardımların için zaten okumaktan bile sıkılıyorum yardımcı kitap almak en mantıklısı sanırım

Hosbuldukkkkk ablam nasil gidiyor calismalr bn yeni basladim sayilir ama sanirim pek kimse gelmiyor buralara
Sorumuz olunca birde sınav dönemlerinde kim çakmış kim onur belgesi almış :KK70::KK70:

Geçen hafta hiç bakamadım yatılı misafirim vardı . Bugunde şimdi eve girdim ama namazı kılıp arapça kursuna çıkıcam :KK68:

Sanada kolay gelsin pınarım .

X