- 28 Ağustos 2012
- 435
- 444
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.441
özet ve çıkmış sorularla sınıf geçilir diye düşünüyorum ama hiçbir şeyin garantisi yok çünkü soru stilini değiştirdiler.kızlar ünite özetlerine calısmak yeterli olur mu acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özet ve çıkmış sorularla sınıf geçilir diye düşünüyorum ama hiçbir şeyin garantisi yok çünkü soru stilini değiştirdiler.kızlar ünite özetlerine calısmak yeterli olur mu acaba?
En üsttekiBu uygulamalar cikiyor canim.Eki Görüntüle 1796871
Giriş yap tazan yere tıklıcaksın canmEn ustteki TM yazıyor turk yazılım demek o. Ben yukkedim şimdi ama kullanamiyorum. Okul arayın diyor hiçbirşey kabul etmiyor ne yazılacak oraya.?
bilgisayardan girmiştim ben buna ama konu özetleri yok işimize yarayacak sadece çıkmış sorular var geçen dönemki bete olan site çok daha iyi ve kullanışlıydı.Giriş yap tazan yere tıklıcaksın canm
ben telefondan kullanıyorum bende hersey var.bilgisayardan girmiştim ben buna ama konu özetleri yok işimize yarayacak sadece çıkmış sorular var geçen dönemki bete olan site çok daha iyi ve kullanışlıydı.
bende yükleyeyim bakalım çok sağol canımben telefondan kullanıyorum bende hersey var.
okul arayın yazan yere anadolu yazıyorum bir sayfa çıkıyor önüme ingilizce altta da iptal bana haber ve demoyu butonları var hepsini denedim ama girmedi bir türlüben telefondan kullanıyorum bende hersey var.
telefonunuz ne ben iphone kullnıyorum cok rahat gırdım ama telefondan telefona fark edebilir belkiokul arayın yazan yere anadolu yazıyorum bir sayfa çıkıyor önüme ingilizce altta da iptal bana haber ve demoyu butonları var hepsini denedim ama girmedi bir türlü
Sadece ios işletim sisteminde çalışıyor sanırım telefonum android sizde ki gibi oluyor açılmıyor ipad e yükledim onda sorunsuz çalışıyor .. Bu arada 1. Sınıf arkadaşlar dersleri naptınız ? Hadis bitti benim ama bitti de denilemez hep kitap isimleri ravi isimleri hadisci isimleri var bunları ezberlemek çok zor ya tek ders olsa neyse daha 6 ders var . Bende sadece çıkmış sorulara bakmaya karar verdim.okul arayın yazan yere anadolu yazıyorum bir sayfa çıkıyor önüme ingilizce altta da iptal bana haber ve demoyu butonları var hepsini denedim ama girmedi bir türlü
Ben bu aksam bir plan hazirlayip basliyorum insallah calismayaZorlugundanmi ne hic ders calisasimiz yok malasef
Ben bu dönem dondurdum hem 1.dönem sinava giremedim sağlık sorunundan ötürü 0 düştü zaten kaldım sonuçta 1.dönem notuda önemli hem de başka nedenden dolayı. Seneye devam☺Kizlar zaman yaklasti nerelerdesiniz
Evet canim hatirliyorum yasadigin talihsizligi.Ben bu dönem dondurdum hem 1.dönem sinava giremedim sağlık sorunundan ötürü 0 düştü zaten kaldım sonuçta 1.dönem notuda önemli hem de başka nedenden dolayı. Seneye devam☺
Senin calismalar nasıl sınava az kaldı bu dönem 1.döneme göre zordur konular.Evet canim hatirliyorum yasadigin talihsizligi.
Hakkinda hayirlisi olsun
Bende 4. Derse gectimSenin calismalar nasıl sınava az kaldı bu dönem 1.döneme göre zordur konular.