Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

En ustteki TM yazıyor turk yazılım demek o. Ben yukkedim şimdi ama kullanamiyorum. Okul arayın diyor hiçbirşey kabul etmiyor ne yazılacak oraya.?
Giriş yap tazan yere tıklıcaksın canm

Eklentiler

• image.png
    image.png
    167,4 KB · Görüntüleme: 153
okul arayın yazan yere anadolu yazıyorum bir sayfa çıkıyor önüme ingilizce altta da iptal bana haber ve demoyu butonları var hepsini denedim ama girmedi bir türlü
Sadece ios işletim sisteminde çalışıyor sanırım telefonum android sizde ki gibi oluyor açılmıyor ipad e yükledim onda sorunsuz çalışıyor .. Bu arada 1. Sınıf arkadaşlar dersleri naptınız ? Hadis bitti benim ama bitti de denilemez hep kitap isimleri ravi isimleri hadisci isimleri var bunları ezberlemek çok zor ya tek ders olsa neyse daha 6 ders var . Bende sadece çıkmış sorulara bakmaya karar verdim.

bu dönem çok ağır davrandım.sınav geldi çattı hala bitiremedim.
vizede 4 konuyu yetiştiremedim finalde 6 konuyu nasıl yetiştiricem diye düşünüyorum.
kızlar bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim.ben de henüz bakamadım ama.geçen dönem vizede finalin çıkmış sorularından da sormuşlardı ben de onlara hiç çalışmamıştım haliyle.yani çıkmış sorulara çalışırken finalin vize konularının çıkmış sorularına da bakın.

Bu dönem her konuda sıkıntılarım vardı .. Sağlık , kızımın dersleri ve dostum bacım dediğim kişi ile aramın açılması doğal olarak resmen dipteydim .. 2 dersim bitti sadece hadis ve islam hukuku diğerleri ne de acilen kendime gelip göz atmam lazim .. Allahtan bu donem esim destek oluyor okulum konusunda .. Birbirimize dua edelim müminin mümine ettiği dua makbuldür :KK60:

X