- 28 Ağustos 2012
- 435
- 444
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.141
aynen.doğrulama yapmadan numara mı kaydediyo bunlar anlamadım cidden.147 yi arayayım ilk fırsatta.teşekkür ederim yardımcı olduğun içinO zaman biri senin numarayı vermiş yanlışlıklada olabilir irtibata geç silsinler her seferinde de 4 tl giderse tl kalmaz.
Ara sıra bende de oluyoraa sayfadan bildirim gelmiyor bana ..
bende bu kızların sesi çıkmıyor diyordum .
Salı öğleden sonra diyorum ben deAksam üzeri gibi.Perşembeye kalmaz.Sonuclar bugün yarin aciklanacak artik....
bi aciklansa da rahat etsek...
herkes tahminini yazsa ne zaman aciklanir sizce
bence sali yada persm.
Sabah beklemeYarın sabah gibi tahmin ediyorum.
TuhSabah beklemegenel de salı ve pazartesi ogleden sonra açıklıyorlar. 14 den sonra genelde 16 ya kadar.
Sonuclar bugün yarin aciklanacak artik....
bi aciklansa da rahat etsek...
herkes tahminini yazsa ne zaman aciklanir sizce
bence sali yada persm.
3.sınıf olduğun için tek ders sinavina giremiyorsun. Anadolu Üniversitesi bütünleme yapmıyor Tek ders sınavı 1 dersten oluyor onada mezun durumunda olanlar girer.Ben cok tecrubeli degilim girdigim 2. Sinav aciktan
Ama tecrubelilerden okudugum kadariyla yarin aciklanacak insallah.
Sadece 1 dersten kalinca tek ders sinavi ne zaman olacak acaba ?
Ben 1-2 dersten kalacam gibi
aslm ben pek uyamiyorum bap dayim biz daha final sinavini bu hafta yaptik gerideyim hep sizden ben sizin tecrübelerinizden faydalaniyorum ve öneri falan belki yaparim
Canim sizin sorular nasıl oluyor...bizimkilerle ayni mi? Yoksa farkli bi sinav mi hazirlaniyor?aslm ben pek uyamiyorum bap dayim biz daha final sinavini bu hafta yaptik gerideyim hep sizden ben sizin tecrübelerinizden faydalaniyorum ve öneri falan belki yaparim
Insallah yarin aciklanir hayirlisiyla artik...Ben cok tecrubeli degilim girdigim 2. Sinav aciktan
Ama tecrubelilerden okudugum kadariyla yarin aciklanacak insallah.
Sadece 1 dersten kalinca tek ders sinavi ne zaman olacak acaba ?
Ben 1-2 dersten kalacam gibi
Ayy ins kalmaz...bu sefer aöl sini öyle gec acikladilar ki??Salı öğleden sonra diyorum ben deAksam üzeri gibi.Perşembeye kalmaz.
AOL ile AÖF nun bağlantısı yok ama :) AOL Meb yapıyor diğerini anadolu üniversitesi ki suan geç açıklama yok aslında AÖF de çünkü her sene 15.16 gün arasi açıklıyor :)Ayy ins kalmaz...bu sefer aöl liseyi öyle gec acikladilar ki??
ona benzemez ins
Yok evet baglantisi yok tabi....yds miydi ales mi o da cok gec aciklandi...AOL ile AÖF nun bağlantısı yok ama :) AOL Meb yapıyor diğerini anadolu üniversitesi ki suan geç açıklama yok aslında AÖF de çünkü her sene 15.16 gün arasi açıklıyor :)
Verilen itiraz süresinden ötürü 15 günü buluyor sonuçlar osym itiraz süresi vermiyor ama AÖF iyi ediyor itiraz süresi vermekle çünkü hatalı sorular oluyor ki bu sınavda da olmuş öyle diyorlar.Yok evet baglantisi yok tabi....yds miydi ales mi o da cok gec aciklandi...
sagimda,solumda giren olunca sonuc beklemek bagimlilik yapti bende..
herkesin her biseyi aciklandi simdi..
bi benim sinavim kaldi
Yarina aciklanmasi yönünde bütün umudumu bağlamış bulunmaktayim öyleyseVerilen itiraz süresinden ötürü 15 günü buluyor sonuçlar osym itiraz süresi vermiyor ama AÖF iyi ediyor itiraz süresi vermekle çünkü hatalı sorular oluyor ki bu sınavda da olmuş öyle diyorlar.