- 28 Ağustos 2012
- 435
- 444
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.121
birazKız sen daha küçükmüşsün
Yok adalett ten kamu yön. Geçis yaptım.siz de ilahiyat mıydınız?
88 mart. Artık hesapla böyle daha kolay oluyor yas söylemek..biraze herkesin yaşları alalım o zaman,buyrun efenim
31 cnmbiraze herkesin yaşları alalım o zaman,buyrun efenim
çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.31 cnmBu arada ablam 94 almis yeterlilikten kpss den ise 74 falan dedi ama dedigim gibi o 4 yillik mezun ve 3 yil once oldu atamasi . Mulakat varmis oda su sekilde atama icin basvurdugunda diyanet diyelim 300 kko alicak 3000 kisiyi cagirip mulakat ile eleme yapiyormus . Kuran ve din bilgisi konularinda. Diger kpss ve yeterlilik puan hesabini yegenime sorucam ablam cok hakim degildi o konuya.
AÖF yenisin galiba bu yıl ilk kezNe zmn acıklanacak kızlar yaa çatladım..
AÖF attı bugün. Yeni sayfamız diye.Facebook sayfası kurulmuş yeni onu tanitiyorlar.kızlar size de aöl için mesaj geliyor mu anadolu üni.den?
neden aöf öğrencisine aöl için mesaj atarlar ki?kayıt tarihi şu sıralar bitiyomuş onların,bi an panik oldum kaçırdım diye
Yok kızz 5.dönem bittiAÖF yenisin galiba bu yıl ilk kezönümüzde ki haftayı bekle pazartesi. Salı açıklanır. Normal de resmi olarak 20 is ama 15 ile 16 gün arası açıklanıyor.
bugünkü msjı tamam aöf attı.AÖF attı bugün. Yeni sayfamız diye.Facebook sayfası kurulmuş yeni onu tanitiyorlar.
Liseyi AOL de mi okudun sen o yüzden atmislardir.
AOL mesajlarını anadolu üniversitesi atmaz ama ikisi birbirinden bağımsız. AÖF anadolu üniversitene bağlı Aol Meb bağlı.
2.sinifim ben de hiç perşembe açıklanmadı. Bugün 11 gün oldu daha.genel de 15.ile 16 güne denk getiriyorlar. Vizeyi 15 günde açıkladılar.Yok kızz 5.dönem bittiiki fatanın sonunda açıklanıodu genelde persembe die hatırlıyorm.. ben açıklanmasına az kala böyle oluyorm
Kullandığın telefon numarasini daha önce başkasına mi aitti acaba. AOL mesajlarını üniversite atmiyor. Bana gelmedi şimdiye kadar.bugünkü msjı tamam aöf attı.
onun haricinde aöl den de gelip duruyo.hayır anadolu lisesi mezunuyum,aöl de okumadım.niye geliyo ben de anlam veremedim.
yok hayır,çook uzun yıllardır bu numarayı kullanıyorum,daha önce de kimse kullanmadı.telefonu daha önce başkası kullanıyordu ama onunla alakası olamaz tabii.Kullandığın telefon numarasini daha önce başkasına mi aitti acaba. AOL mesajlarını üniversite atmiyor. Bana gelmedi şimdiye kadar.
Olabilir sistem de kayıtlı olmazsa mesaj gelmez bence. Mail at. Facebook da sayfaları açık lise oradan yaz.yok hayır,çook uzun yıllardır bu numarayı kullanıyorum,daha önce de kimse kullanmadı.telefonu daha önce başkası kullanıyordu ama onunla alakası olamaz tabii.
gerçekten merak ettim neden geliyo.
aöl ye kaydolan biri iletişim nosu olarak benim numaramı vermişse ondan olabilir diye düşündüm şu an.birisi numarasını yanlış bildirmişse mesela.başka seçenek bulamadım.
A
Olabilir sistem de kayıtlı olmazsa mesaj gelmez bence. Mail at. Facebook da sayfaları açık lise oradan yaz.
O başka birşey için kesilmesin öyle olsa aöf her mesaj attiginda para kesilirdi. Şifren varsa telefon dokumlerine gir online işlemlerden nerenin kestiği belli olur.ya bu arada şu an dank etti.geçen gün durduk yere hattımdan 4 tl kesildi.şimdi baktım da bu üyelik ve gelen mesajlar ücretliymiş.şimdi anladım ki ondan dolayı kesilmiş ben de anlam verememiştim kesintiye.
acaba kimin benim numaramı verdiğini öğrenebilir miyim ki?merak ettim.
şifrem yok ama meb in sayfasından baktım.yazan şu:O başka birşey için kesilmesin öyle olsa aöf her mesaj attiginda para kesilirdi. Şifren varsa telefon dokumlerine gir online işlemlerden nerenin kestiği belli olur.
O zaman biri senin numarayı vermiş yanlışlıklada olabilir irtibata geç silsinler her seferinde de 4 tl giderse tl kalmaz.şifrem yok ama meb in sayfasından baktım.yazan şu:
Servis üyeliği dahilinde yapılacak bilgilendirmeleri, tüm GSM Operatörlerinde, vergiler dahil aylık 2,00 TL ücret karşılığında cep telefonunuza SMS olarak alacaksınız.
(Bilgilendirmeler, aylık 30 SMS’e kadar gönderilecektir.)
Servise üye olan ya da üye olmayan tüm kullanıcıların yapacakları her bir sorgulama için 1 TL ücretlendirme yapılır.
bana da 2 mesaj geldi zaten.üyelik artı iki mesaj 4 tl ediyo.hesap da tutuyo yani.