- 19 Temmuz 2012
- 6.999
- 8.649
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.101
Kizlar dgs ye gircek olan var mi? Yada girmis olan ...
bilgisi olan var mi? Basvuru vakti ne zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlim belgen varmis ne mutlu sana ..teşekkür ederim,Allah razı olsun.
23 yaşındayım.
aa sen de mi hafızsın?Tatlim belgen varmis ne mutlu sana ..
1 adim ondesin digerlerinden yani...
malesef benim belgem yok....
vaktiyle dogru yönlendirilseydim keske
başvuruları 8.ayda.kpss 22 ekim,dhbt 6 kasım tarihindeymiş.Dhbt nin vakti ne zaman...
Kpss basvuru zamani....?
biraz tembel işi oldu ama sormak...bilen varsa bi aydinlatsa bizi
Süperzeka bazilari beni girmemem icin ikna etmisti...aa sen de mi hafızsın?
açıkçası beni de yönlendiren olmadı malesef.hasımı bitirdiğimde girdim sınava.
Hmmm basvuru tarihi ağustosta yani her ikisi icindebaşvuruları 8.ayda.kpss 22 ekim,dhbt 6 kasım tarihindeymiş.
o süperzekalardan bende de çok vardı ama pek kimseye sormadım,danışmadım ben.biraz da yaşın etkisi sanırım.ben zaten yeterince büyük sayılabilecek bi yaşta yaptığım için kararımı kendim almıştım.Süperzeka bazilari beni girmemem icin ikna etmisti...
simdi girmekse cok zor benim icin...
okuli bitirdikten sonraki ilk hedefimde o ins
öyle yazıyor sınav takviminde.girecek misin bu sene?Hmmm basvuru tarihi ağustosta yani her ikisi icinde
31 Mayıs. Da basliyacak yinede ÖSYM den takip et sınav temmuzda.Kizlar dgs ye gircek olan var mi? Yada girmis olan ...
Malesef ben yeterince buyuk degildim...o süperzekalardan bende de çok vardı ama pek kimseye sormadım,danışmadım ben.biraz da yaşın etkisi sanırım.ben zaten yeterince büyük sayılabilecek bi yaşta yaptığım için kararımı kendim almıştım.
hafızlığını tekrar edebiliyo musun peki?eğer ediyosan geçebilirsin sınavdan diye düşünüyorum.
Ins canim bi aksilik cikmazsa gircemöyle yazıyor sınav takviminde.girecek misin bu sene?
Hmm ona da var yani...31 Mayıs. Da basliyacak yinede ÖSYM den takip et sınav temmuzda.
31.Mayıs. 13 haziran başvuru. Sınavda 31 temmuz ama şimdiden başla derim ufak ufak.Hmm ona da var yani...
sen olmasan biz ne etcez ya...
inşallah.Ins canim bi aksilik cikmazsa gircem
Kitabim var dgs icin....dün biraz bakindim...turkce yapilabilir...ama matematik icin yardim almak lazim...31.Mayıs. 13 haziran başvuru. Sınavda 31 temmuz ama şimdiden başla derim ufak ufak.
Suan icin okulu bitirmeye calisiyorumn aska bisey yaptigim yokinşallah.
çalışıyo musun peki,neler yapıyosun?
evet haklısın.ama çoluk çocuk kadar olmasa da benim de görevlerim,sorumluluklarım var.vakit sıkıntısı hepimizin başında yani.Suan icin okulu bitirmeye calisiyorumn aska bisey yaptigim yok
sen calis bak ne güzel coluk ,cocuk olunca hersey cok zor oluyor
Kız sen daha küçükmüşsünteşekkür ederim,Allah razı olsun.
23 yaşındayım.
Masallahteşekkür ederim,Allah razı olsun.
23 yaşındayım.