Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Dhbt nin vakti ne zaman...
Kpss basvuru zamani....?
biraz tembel işi oldu ama sormak...bilen varsa bi aydinlatsa bizi:KK19::KK200:

Süperzeka bazilari beni girmemem icin ikna etmisti...
simdi girmekse cok zor benim icin...
okuli bitirdikten sonraki ilk hedefimde o ins
o süperzekalardan bende de çok vardı ama pek kimseye sormadım,danışmadım ben.biraz da yaşın etkisi sanırım.ben zaten yeterince büyük sayılabilecek bi yaşta yaptığım için kararımı kendim almıştım.
hafızlığını tekrar edebiliyo musun peki?eğer ediyosan geçebilirsin sınavdan diye düşünüyorum.

o süperzekalardan bende de çok vardı ama pek kimseye sormadım,danışmadım ben.biraz da yaşın etkisi sanırım.ben zaten yeterince büyük sayılabilecek bi yaşta yaptığım için kararımı kendim almıştım.
hafızlığını tekrar edebiliyo musun peki?eğer ediyosan geçebilirsin sınavdan diye düşünüyorum.
Malesef ben yeterince buyuk degildim...
simdi cok zor..

31.Mayıs. 13 haziran başvuru. Sınavda 31 temmuz ama şimdiden başla derim ufak ufak.
Kitabim var dgs icin....dün biraz bakindim...turkce yapilabilir...ama matematik icin yardim almak lazim...
Valla hayirlisi...oldugu kadar....keske imkanim olsa gece gunduz ders calissam...bayilirim ders calismaya ...ciddiyim:KK53:
ama sorumluluklar olunca...oldugu kadar artik

Suan icin okulu bitirmeye calisiyorumn aska bisey yaptigim yok:KK23:
sen calis bak ne güzel coluk ,cocuk olunca hersey cok zor oluyor
evet haklısın.ama çoluk çocuk kadar olmasa da benim de görevlerim,sorumluluklarım var.vakit sıkıntısı hepimizin başında yani.
bir de dhbt de sanırım aöf konularından da çıkıyormuş.bu sene girsem 2.sınıfın bilgileri eksik olarak girmiş olacağım yani.
bilemiyorum,şu an kafamda taşlar yerine oturmuş değil.Hepimiz kendimiz hakkında en hayırlı kararları alırız inşallah.

X