- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.041
Sınava itiraz süresi bitmeden aciklanmaz cuma günü 23.59 bitecek vizede olduğu gibi yine 15.16 günü bulur.Açıklansa keşke. İkinci dönem kayıt yaptırıp yaptırmayacağıma karar vercem yaa.
Bende öyle yapılorum değismismiçan var da çanla ilgisi yok bunun.
sınavda 20 soru varsa a b c d e şıklarından her birinden 4 er tane olur.mesela 19 tane soru yaptın,yaptıklarının hepsinden eminsin şıkları saydın 4a 4b 3c 4d 4e diyelim o zaman o sorunun cevabı c dır.veya 3a 4b 4c 4d 5e çıktı o zaman e yaptıklarından birinin cevabı a olacak.yani böyleydi,şimdi değişmiş.
Evet değişmiş o kural artık yokmuş.Bende öyle yapılorum değismismi
O kuralı kaldırdılar ama tam olarak kalkmış değil. Genelde 3 harften 4 er tane birinden 3 tane birinden 5 şıkta vermişler.Evet değişmiş o kural artık yokmuş.
22 Şubat 2016 Pazartesi - 04 Mart 2016 Tarihleri arasında internetten dönem ücretini yatırdığınızda kaydınız otomatik yenilecektir. Gitmenize gerek yokKizlar bu sene benim ilk senem de
2. Donem.kaydimizi nasil yapacagiz?
Ben ile 2 saat uzaklikta ilcede oturuyorum yine merkeze mk gitmem gerekecek?
Burasi cok karli hic kizimla yollara dusmek istemiyorum
Kitaplari nasil alacagiz ?22 Şubat 2016 Pazartesi - 04 Mart 2016 Tarihleri arasında internetten dönem ücretini yatırdığınızda kaydınız otomatik yenilecektir. Gitmenize gerek yok
Alır. Sadece sınav haftası ve kayıt zamanı açık. Diğer günler kapalı.Kitapları adımıza başkası gidip alabiliyor mu?
Ya da cumartesi açık oluyor mu? Bilginiz var mı?
Ben ona gore isaretliyordum hepO kuralı kaldırdılar ama tam olarak kalkmış değil. Genelde 3 harften 4 er tane birinden 3 tane birinden 5 şıkta vermişler.
yani 4a 4b 4c 3 d 5 e gibi
Evet tc kimlik numaranızı vererek kitapları bir yakınınıza aldırabilirsiniz. Ben yardımcı kitaptan çalışacağım için kitap mevzusunu düşünemedim
Murat yayincilik aliyorum benYarımcı kitap olarak hangi yayınevini alıyorsunuz?
1.Sınıfta murat yayınlarından çalıştım ama soru cevap anahtarlarında çok fazla hata vardı.Yarımcı kitap olarak hangi yayınevini alıyorsunuz?
Cumartesi açık mı bilmiyorum ama kayıt haftası tabii kitapları alabilirsiniz.Ay çok oldum ama Kayıt haftası cumartesi gitsem hemen kitapları alabiliyorum degilmi kayıt yaptırınca?
Ben de öyle yaptım yapıyorum da :) bu sene bi dersten tüm bildiklerimi yaptım d şıkkını hiç işaretlememişim geri kalanını d yaptım. Şansıma 5 tane d varmış 25 puan arttı notumBen ona gore isaretliyordum hep
Rica ederim valla zamanınız var mı bilmiyorum ama bence yardımcı kitaplardan çalışın son 5 yılında çıkmış sorularını alın garanti geçersiniz zatenTesekkur ederim.