Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Evet ordan calisiyorum bide goglee playerde acikogretim le alakali deneme ve not paylasim uygulamasi var ordan da bakiyorum arada
Canim senden rica etsem bana 5-6-7-8. Unitelerin konu anlatim kitap resimlerini gonderir misin. Burdan mesajla yada maille ??
Sanirim her kondan 4 er sf 16 sf ediyor

ilahiyatçı arkadaşlar sanat ve teknolojiyi naptınız?
arapçayı hiç sormuyorum bakın farkındaysanız:)durduk yere moral bozmayayım:))
teknoloji nasıl gelecek çok merak ediyorum.hiç kestiremiyorum soruları.
aeben ablama güvenerek yalnızca kitaba bakıcam sanırım:p

ilahiyatçı arkadaşlar sanat ve teknolojiyi naptınız?
arapçayı hiç sormuyorum bakın farkındaysanız:)durduk yere moral bozmayayım:))
teknoloji nasıl gelecek çok merak ediyorum.hiç kestiremiyorum soruları.
aeben ablama güvenerek yalnızca kitaba bakıcam sanırım:p
Bana güvenerekten tosluyomuşşun bide :KK70::KK70: allah korusun ...teknolojide 2. Dönem konuları daha bildikşeyler . Emme sorular nasıl çıkar bilmiyorum :-)
Arapça ve teknoloji dişinda daha hiç bakmadım desem :KK43:.
Zaman dararılıyor diğer derslerede bakmalıyım ...

Bizim ilahiyatçı hanımlardan ses yok dersemi gömüldüler acep :-)

Bana güvenerekten tosluyomuşşun bide :KK70::KK70: allah korusun ...teknolojide 2. Dönem konuları daha bildikşeyler . Emme sorular nasıl çıkar bilmiyorum :-)
Arapça ve teknoloji dişinda daha hiç bakmadım desem :KK43:.
Zaman dararılıyor diğer derslerede bakmalıyım ...

Bizim ilahiyatçı hanımlardan ses yok dersemi gömüldüler acep :-)

aynen herkes derslere konsantre sanırım:KK9:
ya geçen sınav c.tesi günü çantaya izin verdiler,pazar yasak dediler.çok saçma.çantanın içindekiler kalem silgi vs zaten onları aldım,boş çantayı kantine bıraktırdılar.bu sefer de yasak olacak mı acaba?

ya geçen sınav c.tesi günü çantaya izin verdiler,pazar yasak dediler.çok saçma.çantanın içindekiler kalem silgi vs zaten onları aldım,boş çantayı kantine bıraktırdılar.bu sefer de yasak olacak mı acaba?
5-6 senedir sınavlara sürekli giriyorum mikrom hep çantayla girdim. Buda senin şansın kız :KK70:acep kantinlemi anlaşıyorlar :-)

Kurallar hep ayni ama sinav gorevlileri kafalarina gore aliyorlar yada almiyorlar

Çanta yasak değil almak zorundalar. Yasak olan cep telefonu. Kitap bilgisayar. .takı saat serbest. ÖSYM sınavı değil bu sonuçta.salon görevlisine şikayet et.yada sınava itiraz süresi veriyorlar o zaman da şikayet edebilirsiniz.

Çanta yasak değil almak zorundalar. Yasak olan cep telefonu. Kitap bilgisayar. .takı saat serbest. ÖSYM sınavı değil bu sonuçta.salon görevlisine şikayet et.yada sınava itiraz süresi veriyorlar o zaman da şikayet edebilirsiniz.
o anda itiraz edemiyo ki insan.
hatta şöyle oldu.
ilk gün girdim çantayla.ikinci gün de giricem bayan polis yasak dedi.telefon falan da yok çantada.ama dün girdik dedim.valla bilemiyorum bize de şimdi haber geldi alamıyoruz fln dedi.ben napsak çantanın içindeki her şeyi sınava götürücem zaten boş çantayı mı bırakcam diye bayan polisle güzelce konuşurken hemen yandaki erkek polis dayılanarak geldi yasak yasak fln diye azarlar tonda konuştu.ben de kantine bıraktım mecburen.tek ben de değil herkes emanet bıraktı.

o anda itiraz edemiyo ki insan.
hatta şöyle oldu.
ilk gün girdim çantayla.ikinci gün de giricem bayan polis yasak dedi.telefon falan da yok çantada.ama dün girdik dedim.valla bilemiyorum bize de şimdi haber geldi alamıyoruz fln dedi.ben napsak çantanın içindeki her şeyi sınava götürücem zaten boş çantayı mı bırakcam diye bayan polisle güzelce konuşurken hemen yandaki erkek polis dayılanarak geldi yasak yasak fln diye azarlar tonda konuştu.ben de kantine bıraktım mecburen.tek ben de değil herkes emanet bıraktı.
Keyfi olmuş yada kurallari bilmiyor o zaman. Geçen seneydi galiba belki burada da yazmış olabilirim takı yada cantamiydi tam hatırlamıyorum görevli polis yasak dedi bizde Hayır dedik gitti bina salon gorevlisine sordu tamam yasak değilmiş dedi.

Selam güzeller neler yapıyonuz bakim ses soluk yok :-)

Sınava 1 hafta var ama yerler belli değil nasıl işbu yav :KK43:

Selam güzeller neler yapıyonuz bakim ses soluk yok :-)

Sınava 1 hafta var ama yerler belli değil nasıl işbu yav :KK43:
Pazartesi yada en gec çarşamba belli olur geçen sene 1 hafta kala veriyorlardi yerleri bu sene değişti. Benim ki yine aynı yer olur.:KK53: üniversite. Çünkü oraya veriyorlar çoğunlukla .

Pazartesi yada en gec çarşamba belli olur geçen sene 1 hafta kala veriyorlardi yerleri bu sene değişti. Benim ki yine aynı yer olur.:KK53: üniversite. Çünkü oraya veriyorlar çoğunlukla .
Geçen gittiğim yer iyidi yine orası olsa bari . Uzak yere çıkmaz inşallAh .

X