- 13 Haziran 2008
- 52
- 13
- Konu Sahibi Minikkelebk
Benim en yuksek arapca 90 en dusuk teknoloji 25 digerleri fena degil 85 85 60 65
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arapçadan 90 nı nasıl başardın melikem ? Maşallah .İlk senen dimi , tiyo verirmisin arkadaşım :)Benim en yuksek arapca 90 en dusuk teknoloji 25 digerleri fena degil 85 85 60 65
Aferim sarecim .günaydın kızlar, sınav notlarım ilaç gibi geldi, bi ders 40 bi ders 45 diğerleri 65-70 çok şükür.
yalnız bana bi yardımcı olurmusunuz inkılap tarihi 5-6-7-8 ünitelerin özetlerini arıyorum ama bulamadım elinde olan varmı?
iyiyim abla nasıl olayım işte, geçen hafta kürtaj oldum, dün işe başladımi ders çalışıyorumki kafam dağılsın,yoksa çökeceğimAferim sarecim .
Nasılsın ?
Bir bucuk ay arapca kursuna gittim.egem yayinlarinin son bes yilin cikmis sinav sorularindada hepsini cozdum zaten cogu cikti.insallah diger sinavda cikmis sorulardan cikar.yulsek not alirizArapçadan 90 nı nasıl başardın melikem ? Maşallah .İlk senen dimi , tiyo verirmisin arkadaşım :)
Birde mikro nerelerde o ne yaptıki ?
Geçmiş olsun kuzum ....iyiyim abla nasıl olayım işte, geçen hafta kürtaj oldum, dün işe başladımi ders çalışıyorumki kafam dağılsın,yoksa çökeceğim
Haftada kaçgün kursa gittin melikem ?Bir bucuk ay arapca kursuna gittim.egem yayinlarinin son bes yilin cikmis sinav sorularindada hepsini cozdum zaten cogu cikti.insallah diger sinavda cikmis sorulardan cikar.yulsek not aliriz
Benimde en yuksek 80Canim hic sıkma canını..arapcayla,teknolojiye ağırlk verirsin biraz...
Digerleri canını sıkacak puanlar değil..hatta tebrik ederim 100 almissin,hangi ders kızz..
Ben bi beceremedim şu 100 almayı
ev idaresi ikinci sınıf derece yapmak istiyorum ama gittikçe zorlaştı sınavlar.
Tebrik ederim kizlar95 75 80 70 65 55
birinden yardım almaya başladım ama medrese usülü okumuş o,öyle de öğretiyor.yani aöf konularıyla paralel değil ama faydası olur mu acaba.bu usülde okuyan var mı hiç aramızda?Çok pardon karışık olmuş evet canım teknolojide sadece kitaba çalış demek istedim ...
Arapcada o konulara çalışıyorum ama sorular aşırı ayrıntılı ve kelime bilgisi şart çözemiyorum bir türlü , çoğu soru kelinelerin anlamlarında saklı .
Kurs düşünmüyormusun ?
buradayım aeben abla,bozuk bilgisayarla uğraşmaktayım=)Arapçadan 90 nı nasıl başardın melikem ? Maşallah .İlk senen dimi , tiyo verirmisin arkadaşım :)
Birde mikro nerelerde o ne yaptıki ?
Badel hanım rose ben ve siz yaşıt sayılırız . 3 MüzDe ilahiyat 1. Sınıftayız lütfen daha sık gelin .Selamlar herkese..
Sınav sonuçları açıklanmış hepimize hayırlı olur inşallah.Benim sonuçlarım da iyi çok şükür..İlahiyat 1 sınıf ilk dönemdeyim.İlk zamanlar bu sayfaya aktif olarak katıldım sonrasında ev işleri, dersler, oğluşun dersleri vs zaman ayıramadım..Özellikle oğlumun bu sene 1.sınıfa başlaması ilk dönemler bana çok zorluk yaşattı ona ders çalıştırmaktan kendime zar zor fırsat buldum.Rabbim hepimize yardım etsin.İlahiyat zormuş :) Bu kadar zorlanacağımı tahmin etmemiştim..
Kısaca kendimi de hatırlatayım;39 yaşındayım, evliyim, bir oğlum var..
Mikrom netden arapça için kimi takip ediyorsun ?buradayım aeben abla,bozuk bilgisayarla uğraşmaktayım=)
notlar aynen benim hesapladığım gibi geldi.teknoloji ve sanat da öyle tabitarih istediğimden düşük ama şu anlık diğerlerinden kalmam diye düşünüyorum.
ama finallere hazırlanamıyorum ben ya yetişemiyorum.arapça almış başını gitmiş ve dinlediğim hoca final konularını yayınlamamış internette,hayallerim yıkıldı.
vizelere geniş zamanda rahat rahat çalışmıştım,şimdi ışık hızıyla çalışmamız lazım sanırım yetişebilmek için
adı yazmıyo hocanın ama sanal medrese diye geçiyo.sınıf ortamında falan değil dersler görüntü aöf kitabı üzerinden,hoca anlatıyor.özellikle arayıp bulmadım youtube da ilk olarak o çıktı karşıma ama memnunum ben.bi de eksik üniteleri de koysa tam olacak.Mikrom netden arapça için kimi takip ediyorsun ?
Canim.masallahbende işletme 2. sınıfım . Sınavlara hergün calışmaya başlıyorum deyip son akşama kadar kitap yüzü açmadım girdim sınavlara. Şükürler olsun ki bir ders 35 digerleri 60-80 aralığında. Finallere çalışmaya bir gazla başlayacağım.
Merhabalar aeben hanım,inşallah bundan sonra buralarda olacağım☺ Dersler nasıl gidiyor,ben 1 haftadır arapça çalışıyorum,diğerlerine başlamadım daha vizeden sonra arapçayı ilk üniteden itibaren çalışmaya başladım şimdi 7.ünitedeyim.Çok zorlanıyorum çok ...Bu arada sen nasıl çalışıyorsun? Tüyolara açığım ☺ Diğer arkadaşlar sizlerlede tanışmak kaynaşmak isterim.Badel hanım rose ben ve siz yaşıt sayılırız . 3 MüzDe ilahiyat 1. Sınıftayız lütfen daha sık gelin .