Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Can eğrisi iyi ama bu sene onu da yukseltiler. Geçen sene alt sinir 25 ti bu sene 35 oldu. 28 le filan geciliyordu 27 ile vs.işte diğer öğrencilere bağlı misal bir dersin can eğrisi 60 da olur eğer diğer öğrenciler yüksek tutarsa bu sefer sen 50 li alırsan kalırsın. Ama diğer öğrencilerde düşük tutarsa 35 elde geçersiniz.
Ünideyken çan eğrisi olan derslerden hep ürkerdim aynı hissi yaşadım. Başkalarına bağlı olmasını sevmiyorum durumun. Hayırlısı artık. Hepimizin sınavları güzel geçer inş.

Bismillah deyip şimdi başlıyorum çalışmaya. Halim duman :KK43:
Uyyyok geç olmuş hadi hayırlısı allah zihin açıklığı versin.
Açık lisede hiç kitabı bende almamıştım son 1 hafta netten test çözerdim bide genel bilğilerim yetiyordu ama üni başka :))

Bölümün nedir bilmiyorum ama son hafta keşfettiğim açık öğretimin öğrenme sayfası var ordan onlayn testler çözmeni öneririm bu saatden sonra kitaptan çalışmanın çok faydası olacagını sanmam okadar konu 1 günde olmaz :KK43:

Uyyyok geç olmuş hadi hayırlısı allah zihin açıklığı versin.
Açık lisede hiç kitabı bende almamıştım son 1 hafta netten test çözerdim bide genel bilğilerim yetiyordu ama üni başka :))

Bölümün nedir bilmiyorum ama son hafta keşfettiğim açık öğretimin öğrenme sayfası var ordan onlayn testler çözmeni öneririm bu saatden sonra kitaptan çalışmanın çok faydası olacagını sanmam okadar konu 1 günde olmaz :KK43:
Bende bahsettiğin yeri yeni keşfettim. Özetler 3-4 sayfa okuyup geçiyorum sorulara bakıyorum. İşletme 2. sınıf. Normal üniyi okurken vizelere finallere çalıştığım anları düşününce şimdi bu rahatlığıma kızıyorum. Finalde kurtarılacak not alsam kafi gözüyle bakıyorum.

Sana da çokk kolay gelsin.

türk idare tarihi ve türk dilinden sınava gireceğim . türk diline daha bakmış değilim ,inanılmaz skıcı geliyor, nasıl çalışsam bilemedim :KK43:

hiç ses yok nerde bu kızlar yoksa dersmi çalışıyolarr:KK33::KK75:ben bıraktım bi türlü başlayamıyorum zaten ah bu arapça ahhh yaktı beni:cry: sınava sadece kimlik ve giriş belgesi ile giriliyo dimi kızlar

hiç ses yok nerde bu kızlar yoksa dersmi çalışıyolarr:KK33::KK75:ben bıraktım bi türlü başlayamıyorum zaten ah bu arapça ahhh yaktı beni:cry: sınava sadece kimlik ve giriş belgesi ile giriliyo dimi kızlar
Evet oyleymis artık. Öğrenci kimliğini aldin mi peki.

X