Anti'nin Kazanında Hep Birlikte Kaynatalım :)

benim kociş hasta güzel bi çorba yaparım bol limonlu içer birde tavuklu pilavı çok seviyo az önce sipariş verdi onuda yaparım çorbayıda tavuk suyuna misss

ayy bende yapayım evde biraz tavuk var kızımada verirım iyi fikir cnmtavuğun bir kısmındanda garnıtürlü tavuklu bir börek yapayım yumurtlayabılirz bu aksam

ayy bende yapayım evde biraz tavuk var kızımada verirım iyi fikir cnmtavuğun bir kısmındanda garnıtürlü tavuklu bir börek yapayım yumurtlayabılirz bu aksam

yap valla benimki garnitürü sevmiyo bezelyede yemiyo bu yüzden börektede kullanamıyorum

yemek yedim geldim ohhhh afiyet olsun bana

kazandibi değilde bi kek biçikolata yerim başım dönüyor çünküüüüü

yemek yedim geldim ohhhh afiyet olsun bana

kazandibi değilde bi kek biçikolata yerim başım dönüyor çünküüüüü

afiyet olsn fatmacım biraz sonra kanına gecer mamalar bebişinde yercanım nacizane sana tavsiyem bol su iç çook önemlı hamıleyken hem idrar yolu enfeksiyonlarndan korur hemde gelecek aylarda bebegın amniyon sıvısı için çok gerekli

kaynanam yapıyorrrr saolsun eve gidiyom bi tencere ocağınn üstündee ohh miss dün hatta mutfağa bile girmedim oğluyla yediler içtiler ben uyudummm

kız sen söyledn mi kayganana hamileliğiniii günün ne zaman o zaman söylerim inşallah bende diyodunnn

sol fıstığım sizin abla ne pişirmiş ben tavuk yedim bulgur yedim

abladan brokoli salatası istedim ben onu yapıooo diğer menüde etsote pilav çorba

saol kuzum teşekkürler

suyu bol bol içerdim zaten diyetle alakalı diyetisyenim 2.5 litre diyodu şimdide alışkanlık oldu içiyorum ve zaten susuyorumda ağız kuruluğum oluyor acaba hamileliğin etkisi varmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…