- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 35
-
- Konu Sahibi antidepresif
[sıze=3]noluyo bakim burda5 gün önceden topik açılmış bizimmm haberimiz yok [/sıze]
erkekse kendini gösterebilir canımo hafif hassasiyet durumu bende gebeliğin sonuna kadar sürmüştü canım olmazsa doktorun gribin için bişeyler önerebilir sana belkı ilaçta yazar sonucta onlar hangi ilacın zararı var yok iyi biliyorlar
noluyo bakim burda5 gün önceden topik açılmış bizimmm haberimiz yok
bakalım ben kendi kendime 3 ay dolsun geçicek diyip duruyorum bu hassasiyet durumu için
dr umu aradım az önce parol içebilirsin dedi pastil alabilir miyim dedim alabilirsin dedi bakalım yarın yine sorarım canım
valla canım hiç iyi değilim gidiyorsunuz bana haber vermiyorsunuzhiç beyaaaa yelizimmmmmmm geyik işteeeee nasılsın bakalımmmm
hoşbuldum canım alacağınız olsun fulya hanımla sen burda buluşuyonuz demek hemde 5 günden beri yakaladım sizişeeeeeeeeeyyy hosgeldn cnmcıım
hoşgeldinnnn bitanemmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin yawriii
valla canım hiç iyi değilim gidiyorsunuz bana haber vermiyorsunuz
Hoşbuldum canım alacağınız olsun fulya hanımla sen burda buluşuyonuz demek hemde 5 günden beri yakaladım sizi
hoşbuldum canım alacağınız olsun fulya hanımla sen burda buluşuyonuz demek hemde 5 günden beri yakaladım sizi
hoşbuldum canım alacağınız olsun fulya hanımla sen burda buluşuyonuz demek hemde 5 günden beri yakaladım sizi
ayyyyyyyyyyy basıldııııııııııkfulya kızzz kacalım hemen kuzum zaten bende daha bugün tam anlamıyla yazmaya basladım burda actm bes gün önce şimdi basladık sohbete
hoşbulduk kuzular neler kaynattınızzz
yok bebeğim daha bugün geçtik buralara ilk açılışı yaptık sonra kaldı hem gebelik hep bebek konuş konuş sorunlu olmaya basladımmm o sayfayıda takip ederiz burdan da geyik yapıp kafa dğıtırız olmaz mı ??? Hem ben senlen zayıflıyomda hemen bana çemkirmeeee
evet canım benim kayınvalidem geldi o yüzden pek sık kalamıyorum canımdünde kimse yoktu bizim topikte kızlar buraya sığınmış demekki sende ortalarda yoktun yelizcimmm
banane banane:95::95::95: zayıflıycaz dimi biz
kazan kaynama devam ediyo ama biz daha kaynamadıkkk
kazan kaynama devam ediyo ama biz daha kaynamadıkkk
eeeevvveeeeetttt zayıflayacağız tabisiiiii azımla ...... taşı deler yawrummm biz istedikmi başarırız da