Anti'nin Kazanında Hep Birlikte Kaynatalım :)

çok şanslısın canım kayınvalidenın kıymetini bildarısı basıma inşallaaah

neden sen sanssız mısın o konuda ???

benim kvalıdeme görümcem gelicek pazartesi 20 gun bendeler allah var çok yardımcı oluyo hizmet beklemez yemek hazır fln ama işte evde yanlız değilsin ya değişik bi his işte kocayla kardeş takılıyosun işte

kız sen söyledn mi kayganana hamileliğiniii günün ne zaman o zaman söylerim inşallah bende diyodunnn

abladan brokoli salatası istedim ben onu yapıooo diğer menüde etsote pilav çorba

kaynanama söyledim aynı evdeyiz şimdi ihtimal var dedim cumarteside gün var hemde doktora gidicem herşey yolundaysa o zamanda eşimin kuzenlerine açıklıcaz

brokoliyi severim yoğurtlu filan :)

evet kuzummm yapar ağız kuruluğuuu

kızlar yaa ben hasta oldum ne yapıcam bilmiyorum yardım edin boğazım çok kötü ne yesem ne içsem bilemedim sıcak su limon bal içiyorum salep içiyorum bir de pastil alıyorum arada dut pekmezi içiyorum bebişe zararı olmıcak böle şifalı bişiler var mı bildiğiniz???

çok şanslısın canım kayınvalidenın kıymetini bildarısı basıma inşallaaah

valla maşallahh çok iyi bi kadıncağız hiç karışmıyor sanki o gelinmiş ben kaynanaymışım gibi herşeyi bana soruyorr bende kötü oluyorum o öyle yapınca diyorum anne senin evin burası rahat ol sen filan diyorumm

kaynanama söyledim aynı evdeyiz şimdi ihtimal var dedim cumarteside gün var hemde doktora gidicem herşey yolundaysa o zamanda eşimin kuzenlerine açıklıcaz

brokoliyi severim yoğurtlu filan :)

evet bende çok severimmm brokoliyi

hadi inşallah güzel hbrler vericeksin herkeseeeee

evet cnm oluyordu da benım sekerim sınırdaydı o yüzden oluyordu sen de var mı seker hastalıgı fln:26:

canım malesef sanssızım bu konuda Allahtan kendi ailem cok yardımcı olurlar

biz aşmaya başladık birazcık o konuları kocam öyle çok uzak durmuyor bende yanağımı filan sıkıyorr

evet kuzummm yapar ağız kuruluğuuu

evet cnm oluyordu da benım sekerim sınırdaydı o yüzden oluyordu sen de var mı seker hastalıgı fln:26:

canım malesef sanssızım bu konuda Allahtan kendi ailem cok yardımcı olurlar

bende şeker yatkınlığı var kuzum annem ve annenem şeker hastası benim değerlerde çok normal değil yani umarım hamilelik şekeri filan olmazz

hoşgeldin bitaneeem valla herkes hasta bugünlerde ..su saydıklarının dısında pek de bişey yıyıp içemiyoruz hamişkenbide tavuk corbası bol limonlu karabiberli iyi gelebilir:2:

benim yok kuzucum gecmiş olsunnn belki anti biliyordur canım benim sen dikkat et ballı süt iç istersen

biz aşmaya başladık birazcık o konuları kocam öyle çok uzak durmuyor bende yanağımı filan sıkıyorr

yok kuzum bizimki sürekli sarılır sarmalar yanlarında sarılıp oturur kaynanam da anlayışlı allah için kafa dengi biri işte ister istemez çekiniyo insan saygıdan

inş canım güzel tarafından bakıyorum olaya kötü bişey varsa misafirleri nasıl ağırlayacağım bilmiyorum

hiçbişey olmayacak bebişin eylül ayında kollarında olup o güzel gözleriyle sana bakıck sende onun o misss gibi cennet kokusunu içine çekeceksin cnm..

hoşgeldin bitaneeem valla herkes hasta bugünlerde ..su saydıklarının dısında pek de bişey yıyıp içemiyoruz hamişkenbide tavuk corbası bol limonlu karabiberli iyi gelebilir:2:

hoşbuldum canım yaa tavukla pek aram yok 1-2 aydır ama zorla içsem iyi olacak sanırım :44::44::44::44:

benim yok kuzucum gecmiş olsunnn belki anti biliyordur canım benim sen dikkat et ballı süt iç istersen

içiyorum tatlım ballı sıcak süt sağol canımm

armena canım bebegın nasıl cinsiyet konusunda bişey çıtlattımı doktorun

en son bir ay önce gitmiştik tatlım dr a yrn randevumuz var bakalım daha çok erken aslında ama belki de yiğidin malı meydanda deyip çıkar ortaya bizimki belli mi olur cinsiyet dışında da bi deşiklik yok kuzucuğum aslında sadece yemek kokularına karşı biraz hassasiyetim var ama ilk başlardaki kadar kalmadı derken işte bu hastalık çıktı :44: bebişime zararı olmasın da ben dayanırım sonuçta geçecek inşallah

erkekse kendini gösterebilir canımo hafif hassasiyet durumu bende gebeliğin sonuna kadar sürmüştücanım olmazsa doktorun gribin için bişeyler önerebilir sana belkı ilaçta yazar sonucta onlar hangi ilacın zararı var yok iyi biliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…