Anti'nin Kazanında Hep Birlikte Kaynatalım :)

huuu huuu
komşuuu napıyosunnn.
benim diğer topiğin ev sahibi yeni topik almış haber vermedi bi de iyi miiii ben de çat kapı hayırlı olsuna geleyim dedimmm
bende kaynatçak malzeme çoookkk iyi çorba aşure olur yani. sizde de dinleyecek sabır varsa geldim ben de...
hmmm ne yazıyodum hıh hatırladım.
boy 176 kiloyu söylemem yaş 30, ayakkabı numaram 39
konuşmacı arkadaşlara başarılar dilerimm...
ama ama geç bi saat oldu herhal ev sahibi yok
neyse yarın uğrarım yinee

hoşgeldiin şekerm sen hep ugra yaa ev sizin zaten bılıosun

ev işi yemek kızı yıka uyut derken bu saat oldu ve gün yarılandı

ayyy ben de eve anca geldim.. dizimi kirip otursam ya kapi kapi topik topik geziyom.
oy allahtan yemek derdim yok benim bugun amaaa alisveris var esimi bekliyom cikcaz birazdan.
4 yillik evliyiz hala alisamadi ev alisverisine. carsi pazar beni de surukluyo. onun demesine gore ben onu surukluyomusum o ayri mesele

benımki sever alısverişi hatta abartır diyim kendim gitmeye razıyım ıvır zıvır gereksiz ne varsa toplar alısverişte

benımki sever alısverişi hatta abartır diyim kendim gitmeye razıyım ıvır zıvır gereksiz ne varsa toplar alısverişte

aaaa bak o benimkinde de var . hele bi de simdi sigarayi birakmaya calisiyo eyvahlarim olsun surakli bi seyler atistiriyo simdi bizim alisveris sepetinin yarisi ki gici ile dolarr. o onden gider sepeti doldurur ben arkasindan sepetten alir rafa geri koyarim eve gelir bi bakar yookkk carsidan aldim 1 tane eve geldim hic tane hesabii

geldimm hele geldiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nabaynuuuuzzzzzzzzzzzzzz bakem ne var ne yokkk

benim kocam hasta nazlı bebek gibi kıyamam onaaaaa ama banada geçirdi sanırım sesim travesti gibi çıkıyooo zzuuuuhahahahahah

benımde öyle ya mahalledekı osman abi gibi oldu sesimkonudısı muhabbetlerimizi burdan yapalım cnm malum yasak normalde sadece konu ile alakalı yazabılıyorz topiklerde:26::26:burda serbest

bizim kızlar burdaymışş ya bende neden bizim topiğe kimse gelmiyorrr diyordummm

benımde öyle ya mahalledekı osman abi gibi oldu sesimkonudısı muhabbetlerimizi burdan yapalım cnm malum yasak normalde sadece konu ile alakalı yazabılıyorz topiklerde:26::26:burda serbest

ooohh süpermiş bakkk ben acemi çaylak bilmiyodum öyle yasak masakkk

bak yine kafiyeli olduuu ruhumda var anacım benim şairlikkk

bizim kızlar burdaymışş ya bende neden bizim topiğe kimse gelmiyorrr diyordummm

yawrucum burda geyik yapıp kafa dağıtalımmm en iyisi yoksa bebek bebek yiycez kafayııı değil mi ? Oraylada buraylada takip şart

diğer hatunlara söyleyelım gelsinler buraya

evet evettt

edebiyatcı olan benım yawrii karıstrmaa

ama ama olsun diploması sende ruhu bende de varrrr hem sen işe başlıyon yaaa benim şiirlerden bi kitap mı bassak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…