- 23 Ekim 2011
- 4.753
- 6
-
- Konu Sahibi antidepresif
bizim kızlar burdaymışş ya bende neden bizim topiğe kimse gelmiyorrr diyordummm
yawrucum burda geyik yapıp kafa dağıtalımmm en iyisi yoksa bebek bebek yiycez kafayııı değil mi ? Oraylada buraylada takip şart
evet evettt
ama ama olsun diploması sende ruhu bende de varrrr hem sen işe başlıyon yaaa benim şiirlerden bi kitap mı bassak
aynen iyi bi dağıtmaya ihtiyacımızzz var bencedeeeee
hehee gel antinin kazanınaaa geeel
yawrucum burda geyik yapıp kafa dağıtalımmm en iyisi yoksa bebek bebek yiycez kafayııı değil mi ? Oraylada buraylada takip şart
evet evettt
ama ama olsun diploması sende ruhu bende de varrrr hem sen işe başlıyon yaaa benim şiirlerden bi kitap mı bassak
kız kazanın altına çok ateş koyma dipimiz tutar kazan dibi olurzzzz
ben patronumla bir konusayım bu konuyu komisyonumu isterim amaa
kız kazanın altına çok ateş koyma dipimiz tutar kazan dibi olurzzzz
hehehehehehehehhehe
olabilerrrrrr nalaşırız her türlüüü
bak canım kazandibi çektiihamiş olan sensin aseren ben
sende acayip ticaret kafası var yawrum harcanıyorsn buralarda
bugün hava yazdan kalmasonrada neden hasta oluyorm diyoruz bol bol c vitamıni takvise yapın kızlar
yemeğe bahane arıyoruz bizdeee
bak canım kazandibi çektiihamiş olan sensin aseren ben
kıız bizide işletmevalla sorma diplomanın hakkını veririz her türlü işletmeciyiz en nihateyinde işletmede üstümüze yokkk
işte içerısı sıcak havaya aldanıp atıyoruz kendimizi dısarı sonrada totomuz donuyorevet suan camdan yüzüme vuruyo kemiklerim ısındı resmen ama dısarı cıkıncada buz tutuyooo
amaaaaaaaaaaaaaaan can boğzdan gelir kusum ye gitsiin:125:
bende istiyommm
bende istiyommm
kıız bizide işletmeayy su iğrenç espiriyle kendmden sogudum
Işte içerısı sıcak havaya aldanıp atıyoruz kendimizi dısarı sonrada totomuz donuyor
[video=youtube;vKfM27JEE5M]http://www.youtube.com/watch?v=vKfM27JEE5M[/video]
HİÇ SEVMEM ŞU ADAMI AMA KOCAMLA ARAMIZDA Bİ ESPİRİ ŞU "BU GECE ÇOK EĞLENCELİİİİ" KISMI