Anti'nin Kazanında Hep Birlikte Kaynatalım :)

yawrucum burda geyik yapıp kafa dağıtalımmm en iyisi yoksa bebek bebek yiycez kafayııı değil mi ? Oraylada buraylada takip şart :KK53::KK53::KK53:

evet evettt:KK53::KK53::KK53:

ama ama olsun diploması sende ruhu bende de varrrr hem sen işe başlıyon yaaa benim şiirlerden bi kitap mı bassak :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

aynen iyi bi dağıtmaya ihtiyacımızzz var bencedeeeee :KK76::KK76::KK76::KK76:

yawrucum burda geyik yapıp kafa dağıtalımmm en iyisi yoksa bebek bebek yiycez kafayııı değil mi ? Oraylada buraylada takip şart :KK53::KK53::KK53:

evet evettt:KK53::KK53::KK53:

ama ama olsun diploması sende ruhu bende de varrrr hem sen işe başlıyon yaaa benim şiirlerden bi kitap mı bassak :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ben patronumla bir konusayım bu konuyu komisyonumu isterim amaa:KK53::KK53::KK53:

bugün hava yazdan kalma:21::21:sonrada neden hasta oluyorm diyoruz:KK31:bol bol C vitamıni takvise yapın kızlar:KK34:

valla sorma diplomanın hakkını veririz her türlü işletmeciyiz en nihateyinde işletmede üstümüze yokkk :KK53::KK53::KK53::KK53:
kıız bizide işletme :KK36::KK36:ayy su iğrenç espiriyle kendmden sogudum:KK9::KK9:

evet suan camdan yüzüme vuruyo kemiklerim ısındı resmen ama dısarı cıkıncada buz tutuyooo
işte içerısı sıcak havaya aldanıp atıyoruz kendimizi dısarı sonrada totomuz donuyor:KK52::KK52::KK52:

[video=youtube;vKfM27JEE5M]http://www.youtube.com/watch?v=vKfM27JEE5M[/video]

HİÇ SEVMEM ŞU ADAMI AMA KOCAMLA ARAMIZDA Bİ ESPİRİ ŞU "BU GECE ÇOK EĞLENCELİİİİ" KISMI :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

X